Czy na 1 Poziom wyżej w (ang) można przejść bez problemów?

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
annas55
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Czy na 1 Poziom wyżej w (ang) można przejść bez problemów?

Post autor: annas55 » 19 paź (czw) 2006, 22:38:28

Chciałabym zapytać czy na 1 poziom wyżej można przejść bez dodatkowych problemów, itd???
czy wykładowca musi nas przyjąć na zajęcia jeżeli będziemy chcieli uczestniczyć w poziomie o 1 wyższym, od tego który wyszedł w teście??? :roll:

niech mi ktoś dobry napisze... :D

Martha
Ekspert
Ekspert

Post autor: Martha » 19 paź (czw) 2006, 22:39:39

z tego co pamietam to wynik testu byl dla nas, a gdzie dalej idziemy to juz nasza sprawa....

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Re: Czy na 1 Poziom wyżej w (ang) można przejść bez problem

Post autor: s_wojtkowski » 19 paź (czw) 2006, 22:56:08

annas55 pisze:Chciałabym zapytać czy na 1 poziom wyżej można przejść bez dodatkowych problemów...
Martha pisze:z tego co pamietam to wynik testu byl dla nas, a gdzie dalej idziemy to juz nasza sprawa....
Wynik z testu jest obowiązujący w tym sensie, że wpływa na konieczność zapisania się na wskazany w wynikach testu poziom zajęć z angielskiego, ale... o jeden poziom wyżej lub o jeden poziom niżej można zapisać się bez konsultacji z Pawłem Białkiem, a powodem może być Wasze subiektywne poczucie lepszej lub gorszej znajomości angielskiego (niż to wypadło w teście) albo po prostu wygodniejszy układ planu zajęć.
Natomiast zmiana poziomu o więcej niż jeden (wszystko jedno - w górę czy w dół) wymaga rozmowy z Pawłem i wiążę się z koniecznością podania ważnego powodu takiej decyzji.
Nie chcemy, żeby ktokolwiek udawał, że uczy się angielskego i rozwija swoje umiejętności w tym zakresie, ale żeby faktycznie to robił, tj. uczył się i rozwijał. Stąd te restrykcje. Angielski nie jest najważniejszym przedmiotem w naszej szkole, ale traktujemy jego naukę poważnie. Wszak to właśnie ten język jest "ojczystym" i "naturalnym" językiem reklamy!

ODPOWIEDZ