Oczywiście jest to film już doś wiekowy, więc w innym klimacie niż dzisiejsze rąbanki. Dla mnie cudeńko!
Filmy w TV
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Happy
- Wyrocznia WSR

No to musisz koniecznie obejrzeć! (zwłaszcza na specj. Twej) Kultowa scena pod prysznicem. Po prostu odjazdowy klimat czarno-białego filmu! I to narastające napięcie! Po prostu majsztersztyk! Dzieło na miarę historii kina! Wielkie kino! Aż brak mi słów.
Oczywiście jest to film już doś wiekowy, więc w innym klimacie niż dzisiejsze rąbanki. Dla mnie cudeńko!
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Weekend przed telewizorem, czyli coś co mnie czeka a co chyba warto obejrzeć:
dziś (sobota):
TVP 1 godz. 20:15 Włamanie na śniadanie z Brucem Willisem i Billy Bobem T.
TVP 2 w Mocnym kinie o godz. 23:15 8. Mila z Emimemem
TVN godz. 21:40 Pieniądze to nie wszystko Juliusza Machulskiego
A jutro czyli w niedzielę:
To oczywiście Taniec z gwiazdami o 20:00

no ewentualnie jeśli ktoś nie lubi tańca to można polecić na Polsacie o 20:00 Helikopter w ogniu ze zdjęciami naszego rodaka Sławomira Idziaka.
a potem o 22:05 na TVP 2 jako Ucztę kinomana Good Bye, Lenin.
dziś (sobota):
TVP 1 godz. 20:15 Włamanie na śniadanie z Brucem Willisem i Billy Bobem T.
TVP 2 w Mocnym kinie o godz. 23:15 8. Mila z Emimemem
TVN godz. 21:40 Pieniądze to nie wszystko Juliusza Machulskiego
A jutro czyli w niedzielę:
To oczywiście Taniec z gwiazdami o 20:00
no ewentualnie jeśli ktoś nie lubi tańca to można polecić na Polsacie o 20:00 Helikopter w ogniu ze zdjęciami naszego rodaka Sławomira Idziaka.
a potem o 22:05 na TVP 2 jako Ucztę kinomana Good Bye, Lenin.
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Dla tych, którzy nie muszą jutro zbyt rano wstawać, czyli niestety nie dla mnie...
na TVP2 dziś o 23:50 niepowtarzalny, wspaniały film niejakiego Romana P. pt. " Nóż w wodzie". W rolach głównych niedawno zmarły Leon Niemczyk i dawno niewidziany (oprócz "Tulipanów") Zygmunt Malanowicz. Świetny film. Polecam! 
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Dziś na TVN-ie Shrek II a potem Raport mniejszości. W sobotę na TVN-ie niesamowita Zielona mila. Kto jeszcze nie widział gorąco polecam chociaż trochę łez się poleje. W sobotę także Trainspotting i Kill Bill na Polsacie. Dwa ogromnie zakręcone filmy dla koneserów!
A a o 20:00 w sobotę Polsat rusza z nowym show Jak oni śpiewają. Zaś w niedzielę na TVN- ie rusza V edycja Tańca z gwiazdami.
W niedzielę w Uczcie kinomana Czas Apokalipsy:powrót.
W poniedziałek na Polsacie Skarb narodów z Nicolasem Cage'm. Zaś na TVP1 teatr telewizji Norymberga. Dość poruszający spektakl.
A a o 20:00 w sobotę Polsat rusza z nowym show Jak oni śpiewają. Zaś w niedzielę na TVN- ie rusza V edycja Tańca z gwiazdami.
W niedzielę w Uczcie kinomana Czas Apokalipsy:powrót.
W poniedziałek na Polsacie Skarb narodów z Nicolasem Cage'm. Zaś na TVP1 teatr telewizji Norymberga. Dość poruszający spektakl.
-
Happy
- Wyrocznia WSR