Zakopane 2006, pisac co komu sie podobalo!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
Zakopane 2006, pisac co komu sie podobalo!
bylo fajnie, a napewno w pokoju 102
-
- WSR Guru
-
- Ekspert
biały poślad FTW ...
a mogliśmy kurka zostać ...
bajer plenerek ... do powtórki za rok ...
tylko głośność i nasilenie emocji co niektórego wieczoru możnaby przytłumić ...
a pomysł ze staruszką baunsującą między nami na jumprezie mógłby sie zupełnie spokojnie stać stałym punktem programu <3 ...
pozdro z pokoju 107 ...
bajer plenerek ... do powtórki za rok ...
tylko głośność i nasilenie emocji co niektórego wieczoru możnaby przytłumić ...
a pomysł ze staruszką baunsującą między nami na jumprezie mógłby sie zupełnie spokojnie stać stałym punktem programu <3 ...

pozdro z pokoju 107 ...
-
- Nowy(a)
Według mnie było zajebiście, tylko było za dużo zajęć w profesjach niż integracji, a myślę ze właśnie o nią tu powinno chodzić, mieszkaliśmy w 3 czy 4 rożnych domach i tylko wieczorami było można się spotkać lub pójść na dysko, ale tak po za tym to było zajebiście i na pewno shisha parę osób swoim urokiem zintegrowała czasie palenia.

-
- Początkujący(a)
-
- Ekspert
ee tam ... jeśli komuś zależało to naprawdę sobie poradził ...Przemek pisze:... problem polegal na tym ze bylismy podzieleni specjalizacjami i wiekszosc spedzala czas z ludzmi ze specjalizacji niz integrowala sie ze wszystkimi...
mam nowych znajomych ...
mam numery tele ...
mam ... część imion ... bo do ch*** ... nie moglibyście sie wszyscy nazywać Piotrek i Ania ?
integracja postępowała i było bajer, a i dobrze że w ośrodkach byliśmy podzieleni na specjalizacje bo integracja wewnątrz naszych własnych grup będzie (tak myślę - w grupie TV) bardziej przydatna w przyszłości ...
-
- WSR Guru