Kazimierz 2006
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- WSR Guru
-
- Zawsze coś napisze
no i zapomniałabym o najważniejszym: dziękuję całej grupie TV za współpracę, bo nawet kiedy pan od dorożki zwiał, kiedy cyganka chciała 20 zł za wróżbę, kiedy pies z kulawą nogą się na nas wypiął, kiedy deszcz lał jak z cebra i kiedy wiatr dął - byliście rewelacyjni i pełni chęci do pracy!!!
Bogusi (pani rezyser:)) - za przytomność umysłu;
Anecie (pani kierownik planu) - za to, że próbowała jakoś utrzymać niesforną grupę w ryzach;
Dziubie (pan dźwiękowiec) - za to że wytargował u Cyganki zniżkę na wróżbę, za poczucie humoru i za to że zrobił super dźwięk;
Izie (pani, która próbowała się odnaleźć) - za przebitki;
Kamilowi (asystent reżysera) - za to, że był dzielny i deszcz i wiatr nie były dla niego żadną przeszkodą;
Natalii - za to, że pojawiała się w kadrze, zawsze kiedy tego potrzebowałam;
Prezesowi - za pożyczenie auta
- no i żeby było jasne kto podziękowania złożył to się jeszcze podpiszę -
*** KOT ***
Bogusi (pani rezyser:)) - za przytomność umysłu;
Anecie (pani kierownik planu) - za to, że próbowała jakoś utrzymać niesforną grupę w ryzach;
Dziubie (pan dźwiękowiec) - za to że wytargował u Cyganki zniżkę na wróżbę, za poczucie humoru i za to że zrobił super dźwięk;
Izie (pani, która próbowała się odnaleźć) - za przebitki;
Kamilowi (asystent reżysera) - za to, że był dzielny i deszcz i wiatr nie były dla niego żadną przeszkodą;
Natalii - za to, że pojawiała się w kadrze, zawsze kiedy tego potrzebowałam;
Prezesowi - za pożyczenie auta

- no i żeby było jasne kto podziękowania złożył to się jeszcze podpiszę -
*** KOT ***
-
- Nowy(a)
Kinfolk pisze:Powtórka z tego co wiem ma być w sobotę po zajęciach... może nie do 2 ale troszkę sobie pobalujemy... Jak Kacper vel Patryk albo Viola zda relację z wczorajszego wieczoru to może pójdziemy w ich ślady
Relacja- to było szybkie piwko - mozemy isc w sobote ale troche w wolniejszym tempie:)
-
- Nowy(a)
-
- Ekspert