Angielski :|
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
Angielski :|
Mam pytanie...ustawiłam sobie juz ładnie i pieknie plan...ale okazuje sie ze nie moge byc na zajeciach dla 4 grupy na ang. czyli wlasnie tej mojej...
natomiast mam 'okienka' 15:30 - 17:00 z mozliwoscia ang 3 i drugie 19:00 - 20:30 z mozliwoscia ang 5..i teraz pytanie dla obeznanych juz w temacie angielskiego w tej szkole...lepiej zrobic sobie 1,5 h przerwy a zdecydowac sie na ang poziom wyzej czy jednak zrezyygnowac z przerwy i poprostu wziac ten nizej...
...jak bardzo nizej on bedzie???
natomiast mam 'okienka' 15:30 - 17:00 z mozliwoscia ang 3 i drugie 19:00 - 20:30 z mozliwoscia ang 5..i teraz pytanie dla obeznanych juz w temacie angielskiego w tej szkole...lepiej zrobic sobie 1,5 h przerwy a zdecydowac sie na ang poziom wyzej czy jednak zrezyygnowac z przerwy i poprostu wziac ten nizej...
-
- Nowy(a)
o właśnie skoro już ten temat...czy ksero indeksu mam pokazać już w tę sobotę, czy mogę na koniec semestru? bo sz.p. z dziekanatu mi jeszcze nie oddały..i czy muszę iść do prowadzącego teraz, czy właśnie pod koniec semestru wystarczy?
(chyba na Twoim miejscu wybrałbym poziom wyżej-lepiej "doganiać", niż się nudzić...tak mi się wydaje:) )
(chyba na Twoim miejscu wybrałbym poziom wyżej-lepiej "doganiać", niż się nudzić...tak mi się wydaje:) )
-
- Wyrocznia WSR
Zasady przepisywania ocen z innych uczeli są dostępne w Niezbędniku Słuchacza ----> http://www.szkolareklamy.pl/ftopict-4591.html
Na początku semestru zgłasza się to Wykładowcy! Następnie jeśli Wykładowca wyrazi zgodę to składa się podanie do Dyrekcji szkoły o przepisanie oceny z innej uczelni (z kserem indeksu) a na koniec semestru (podczas trwania sesji) pilnuje się SAMEMU wpisania przez Wykładowcę tych ocen!!!!
Na początku semestru zgłasza się to Wykładowcy! Następnie jeśli Wykładowca wyrazi zgodę to składa się podanie do Dyrekcji szkoły o przepisanie oceny z innej uczelni (z kserem indeksu) a na koniec semestru (podczas trwania sesji) pilnuje się SAMEMU wpisania przez Wykładowcę tych ocen!!!!
-
- Ekspert
Re: Angielski :|
to zalezy jak sie czujesz w gramatyce a jak w gadanym....Konwalia pisze:natomiast mam 'okienka' 15:30 - 17:00 z mozliwoscia ang 3 i drugie 19:00 - 20:30 z mozliwoscia ang 5..i teraz pytanie dla obeznanych juz w temacie angielskiego w tej szkole...lepiej zrobic sobie 1,5 h przerwy a zdecydowac sie na ang poziom wyzej czy jednak zrezyygnowac z przerwy i poprostu wziac ten nizej...
poziom nizej nie bedzie az tak bardzo nizej....
ja wzielam teraz 2 poziomy nizej, bo tak mi wlasnie plan pasowal...i poki co nie narzekam