Miss i Mister WSR sezon 2006/2007
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
...
no i sposobem Gosi ... nominowana zostanie połowa szkoły ... ;p ... po co zgłaszać tyle kandydatów, skoro głosować możesz tylko na najlepszą trójkę w każdej kategorii ? ...
wprowadzam ograniczenie zgłaszania ilości kandydatów do 2ch per kategoria ... (Gosiu ... powtórz swoje typy ... ograniczone tym razem)
wprowadzam ograniczenie zgłaszania ilości kandydatów do 2ch per kategoria ... (Gosiu ... powtórz swoje typy ... ograniczone tym razem)
-
- WSR Guru
Boszzzz.... 8O 8O 8O No dobra chłopaki... to ja już nie wnikam... ustalcie sobie między sobą jak było... ;)i co miałam na myśli tak ustawiając listę... ja tam wiem że na pierwszym miejscu jest KLOSS a co wy widzicie to już insza innośćKinfolk pisze: Qrcze - Case chciał koledze uprzejmość zrobić a Ty się czepiasz... Siebie tak dla niepoznaki umieścił na pierwszym miejscu![]()
Dzięki CASE![]()
Taa... Gosie trza zgłosić!

-
- WSR Guru
Re: ...
Nie ma.... nigdzie mowy nie było o głosowaniu na trzy tylko i że mozna zgłąszać tylko dwie per kategoria... poza tym jest już tyle kategorii że Paziulku jeszcze więcej Ci zgłoszę... masz luki w przepisach... trzeba było ustalić to na początkuPaziu pisze:no i sposobem Gosi ... nominowana zostanie połowa szkoły ... ;p ... po co zgłaszać tyle kandydatów, skoro głosować możesz tylko na najlepszą trójkę w każdej kategorii ? ...
-
- Ekspert
...
zaoczni logicznie wybierają sobie spośród znanego sobie tłumu ...
(kadra/admini + słuchacze zaoczni <chyba się znacie? ... jeśli nie - wybory zorganizujem osobno)
Gosiu ... pisałem o tym że w pierwszej turze głosujemy tylko na 3 najlepsze postacie (zresztą ... skoro głosy miałyby się odbywać wg. listy imiennej to głosowałabyś tylko raz więc jeszcze gorzej dla Twoich kandydatów jeśli byłoby ich tylu
) ...
sorry za chaotyczność reguł ... dziś to doprecyzuję, wydrukuję i powieszę w szkole ...
póki co ... CZYTAĆ POSTY
...
(kadra/admini + słuchacze zaoczni <chyba się znacie? ... jeśli nie - wybory zorganizujem osobno)
Gosiu ... pisałem o tym że w pierwszej turze głosujemy tylko na 3 najlepsze postacie (zresztą ... skoro głosy miałyby się odbywać wg. listy imiennej to głosowałabyś tylko raz więc jeszcze gorzej dla Twoich kandydatów jeśli byłoby ich tylu

sorry za chaotyczność reguł ... dziś to doprecyzuję, wydrukuję i powieszę w szkole ...
póki co ... CZYTAĆ POSTY

-
- Loża WSR
No i dobrze bo teraz będę mógł zrobić to ja licząc na nieco mniejsze uznanie tendencyjności moich głosowańMagdusia pisze:dziękuję! w końcu ktoś mnie docenił![]()
![]()
![]()

Choć już pewna jedna kandydatka wiadomo, że będzie w tym moim zgłoszeniu ujęta, ale w sumie też mi nowość, też mi zaskoczenie hi hi

-
- WSR Guru
Zgodznie z tym że Paziu mnie wlasnie opie... za zbyt dużą ilość zgłoszonych osób... bo jak ktoś głosu nie dostanie to mu przykro będzie... zatem zgodnie z tym co napisałam a co mi Paziu zaakceptował BOJKOTUJĘ WYBORY... Moje nominacje i tak Paziu cofnął co jest jawną manipulacją !! ... swoją kandydaturę wycofuję sama a i chcialam zauważyć że Happy też zgłosiła więcej niż dwie kandydatki :/

Przepraszam wszystkich tych których nominacja ucieszyła a którą Paziu bezczelnie cofnął...

Przepraszam wszystkich tych których nominacja ucieszyła a którą Paziu bezczelnie cofnął...
-
- Ekspert
No cóż... Paziu -> ja to jakoś przeżyję ale jak cię Case dorwie...gosienka2005 pisze:Zgodznie z tym że Paziu mnie wlasnie opie... za zbyt dużą ilość zgłoszonych osób... bo jak ktoś głosu nie dostanie to mu przykro będzie... zatem zgodnie z tym co napisałam a co mi Paziu zaakceptował BOJKOTUJĘ WYBORY... Moje nominacje i tak Paziu cofnął co jest jawną manipulacją !! ... swoją kandydaturę wycofuję sama a i chcialam zauważyć że Happy też zgłosiła więcej niż dwie kandydatki :/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Gosiu - pobojkotujemy razem?