Zajęcia sportowe
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Początkujący(a)
Zajęcia sportowe
jest siatkowka, koszykowka a co z pilka nozna...
czy wogole bedzie i kiedy...
byl plan na czwartek ale co z osobami ktore sa zapisane na warsztaty w ciemni czwartek im nie pasuje...
i czy te sportowe spotkania nie moga trwac dluzej niz godzine przez ten czas ldopiero zaczyna sie wkrecac w gre moim zdaniem powinno byc minimum 2 godz...
czy wogole bedzie i kiedy...
byl plan na czwartek ale co z osobami ktore sa zapisane na warsztaty w ciemni czwartek im nie pasuje...
i czy te sportowe spotkania nie moga trwac dluzej niz godzine przez ten czas ldopiero zaczyna sie wkrecac w gre moim zdaniem powinno byc minimum 2 godz...
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
-
- WSR Guru
Było wporzo ostatni raz tak się zziajałem
w marcu zeszłego roku. Tempo nadzwyczaj ostre, a kondycha słaba ale zawziętość dała swoje i wygraliśmy. Brawa dla dwóch odważnych pań, które nie bały się wejść na boisko w tłum spoconych, rozjuszonych samców
Szkoda , że to piątek wieczór, bo jest to pora niesprzyjająca co tygodniowym regularnym grom. 

-
- Ekspert
...
na następne zajęcia proszę przynosić ochraniacze ...
jak się przekonałem ... 1,5 roku bez ruchu wpływa negatywnie na moją koordynację i już trzy osoby zaliczyły przeze mnie pomniejsze, bądź powiększe kontuzje ...
Pozdrawiam ...
Pan Ścianka ...
jak się przekonałem ... 1,5 roku bez ruchu wpływa negatywnie na moją koordynację i już trzy osoby zaliczyły przeze mnie pomniejsze, bądź powiększe kontuzje ...
Pozdrawiam ...
Pan Ścianka ...
-
- Nowy(a)