Miss i Mister WSR sezon 2006/2007
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
...
moim zdaniem dziewczyny będą na WP głosować ... ;p ...
+ dlatego zablokowałem możliwość głosowania przez starych absolwentów w innych kategoriach, bo poprostu wyniki byłyby niemiarodajne ... tzn ... nie znacie większości kandydatów itp itd ...
fotki kandydatów(ek) będą pod koniec przyszłego tygodnia ...
+ dlatego zablokowałem możliwość głosowania przez starych absolwentów w innych kategoriach, bo poprostu wyniki byłyby niemiarodajne ... tzn ... nie znacie większości kandydatów itp itd ...
-
- Loża WSR
Jezeli istotna jest znajomosc kandydata... To nie wiem czy zaoczni znaja wiekszosc dziennych i odwrotnie. Rozumiem ze to tez bedzie oddzielny konkurs. Czy kazda specjalizacja lub rok bedzie mial oddzielny konkurs?
Ja np na 1 roku SR nie znalem wielu ludzi z 2 roku TV czy Foto a zajecia w sumie mielismy bardziej skoncentrowane.
WP ale ktory?
Wiktor czy Waldemar?
Poza tym z tego co mi wiadomo Wiktor raczej nie jest adminem. Rozumiem ze termin admin w tym konkursie oznacza raczej WSRowca-nie-aktualnie-ucznia 

WP ale ktory?

-
- Ekspert
Re: ...
...oraz bo w ten sposób w kategorii uczniów zostaniesz tylko Ty i kto?Paziu pisze:... bo poprostu wyniki byłyby niemiarodajne ... tzn ... nie znacie większości kandydatów itp itd ...

-
- Loża WSR
Re: ...
Faktycznie jak czytam te różne propozycje :Paziu pisze:dlatego zablokowałem możliwość głosowania przez starych absolwentów w innych kategoriach, bo poprostu wyniki byłyby niemiarodajne ... tzn ... nie znacie większości kandydatów itp itd ...
Megi, Gdusia, Wemi, Gosieńka, Uzi, Justyna...
Kinfolk, Kloss, Rudi, Jobacz, Paziu...
to rzeczywiście większości kandydatów nie znam

-
- Ekspert
...
co do kategorii "admin" ... mówione było że to tylko nazwa tymczasowa i prosiłem o pomoc przy wymyśleniu nowej ... 
wydała mi się bardziej odpowiednia niż "staruch" czy "wapno" tym bardziej że część kandydatów z owej kategorii nie pasuje również do takiego jej nazwania ...
właściwie przemyśliwując sprawę ... doszedłem do wniosku że misski / misterowie nie muszą być tylko aparycyjni, ale także popularni ...
w związku więc z dużą ilością postów / próśb zmieniam reguły gry ... i wszyscy absolwenci WSR będą traktowani na równi z obecnymi jej słuchaczami ...
WP - miałem na myśli Wiktora (w kategorii "admin" ...)

wydała mi się bardziej odpowiednia niż "staruch" czy "wapno" tym bardziej że część kandydatów z owej kategorii nie pasuje również do takiego jej nazwania ...
właściwie przemyśliwując sprawę ... doszedłem do wniosku że misski / misterowie nie muszą być tylko aparycyjni, ale także popularni ...
w związku więc z dużą ilością postów / próśb zmieniam reguły gry ... i wszyscy absolwenci WSR będą traktowani na równi z obecnymi jej słuchaczami ...
WP - miałem na myśli Wiktora (w kategorii "admin" ...)
-
- Loża WSR
... albo Rodzina Warszawskiej Szkoły Reklamy ;)
No bo to że w konkursie na Miss i Mistera WSR 2006/2007 (roczników szkolnych) nie mogą się pojawiać kandydatki/kandydaci z poprzednich roczników to oki jest dość zrozumiałe. Jednak kwestia niemożności jakby głosowania "starszyzny" w tej kategorii to już nie stanowiła by rzeczy najlepszej moim zdaniem.
Ale skoro mamy : Miss sezonu 2005/2006 i Mistera sezonu 2005/2006; to może tą trzecią kategorie nazwać banalnie np.: Postać (z) WSR 2006
Ale skoro mamy : Miss sezonu 2005/2006 i Mistera sezonu 2005/2006; to może tą trzecią kategorie nazwać banalnie np.: Postać (z) WSR 2006

-
- Loża WSR
Kategoria Admin mam wrażenie zawrze bardziej pracowników szkoły i wśród nich ci "wsr-owi inaczej" raczej skazani są na klęskę - tyle że należy sobie zadać pytanie : ilu tych "wsr-owych inaczej" (czyli "powueserowych") znacie ? Bo to raczej Wam osądzać jakie kategorie ustanowić i ile
Grunt by prawa głosu na wyłonione kandydatki i kandydatów nie zamykać zbyt mocno - bo nawet jak ktoś [czy tam kilka osób] kto mało zna obecnych ludzi wybierze jakąś jedną osobę "niemiarodajnie" to i tak macie większą siłę [ilość] przebicia własnych głosów

Grunt by prawa głosu na wyłonione kandydatki i kandydatów nie zamykać zbyt mocno - bo nawet jak ktoś [czy tam kilka osób] kto mało zna obecnych ludzi wybierze jakąś jedną osobę "niemiarodajnie" to i tak macie większą siłę [ilość] przebicia własnych głosów

-
- Loża WSR
Czujac juz w powietrzu klimat brudnej kampani wyborczej...
fankom Wiktora ktore w ewentualnej innej kategorii chcialy glosowac na Pazia polecam jego cytat:

A powazniej rozumiem ze wypowiedz ponizej oznacza rowne bierne i czynne prawo wyborcze dla wszystkich i wybory bez zadnych podzialow na jakiekolwiek grupy. Jesli nie prosze doprecyzuj to Paziu, zdefiniuj

Paziu pisze:WP - miałem na myśli Wiktora (w kategorii "admin" ...)
Jak widac Paziu sugeruje ze Wiktor to staruch i wapnoPaziu pisze:wydała mi się bardziej odpowiednia niż "staruch" czy "wapno"

A powazniej rozumiem ze wypowiedz ponizej oznacza rowne bierne i czynne prawo wyborcze dla wszystkich i wybory bez zadnych podzialow na jakiekolwiek grupy. Jesli nie prosze doprecyzuj to Paziu, zdefiniuj

Paziu pisze:w związku więc z dużą ilością postów / próśb zmieniam reguły gry ... i wszyscy absolwenci WSR będą traktowani na równi z obecnymi jej słuchaczami ...