Miss i Mister WSR sezon 2006/2007
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
...
grupy nadal są ...
męska ... damska ... i nie-słuchaczowa ("admin")
co do "wapna" i "starucha" ... napisałem w tym samym poscie że znowu nie wszyscy pasowaliby do tej kategorii tak samo jak do nazwy "admin" ... w tym właśnie m.in. Wiktor ...
męska ... damska ... i nie-słuchaczowa ("admin")
co do "wapna" i "starucha" ... napisałem w tym samym poscie że znowu nie wszyscy pasowaliby do tej kategorii tak samo jak do nazwy "admin" ... w tym właśnie m.in. Wiktor ...
-
- Loża WSR
Mam porownywac urok osobisty ACh i WP, MB i SW, Happy i Szerszenia, Zyrafy i Szerszenia
Mowie stanowczo nie koedukacji w tym wymiarze! Zwlaszcza ze opatentowalem Wybory Belfra Roku a koedukacja nazbyt godzi w ten pomysl. Moge co najwyzej odsprzedac licencje za godziwa cene

Poza tym badzmy szczerzy w takich wyborach to sie glosuje na przedstawiciela plci badz co badz odmiennej
No chyba ze ktos ma inne preferencje. I jak zwyciezca tej kategorii bedzie sie nazywal? Miss, Mister, Monster WSR (swoja droga ciekawy koncepcja) ? 

Poza tym badzmy szczerzy w takich wyborach to sie glosuje na przedstawiciela plci badz co badz odmiennej

-
- Ekspert
...
lol ... Monster WSR 
bajer pomysł ... mam nadzieję że chociaż za nazwę mi nie policzysz ...
przytocz coś o "Belfrze Roku", bo jeszcze się z tym terminem nie spotkałem ...
tak naprawde i tak myślałem o nagrodzeniu / wyróżnieniu najwyżej ocenionych przedstawicieli obu płci w kategorii Admin niezależnie od zajętego miejsca ... (rozumitsa? hipotetycznie 3 pierwsze miejsca zajmą faceci a czwarte kobiałka ... wygrałby pierwszy facet i pierwsza kobiałka - z czwartego miejsca) ... nie wiem czemu mi się tak założyło ... chyba nie chciałem rozbijać już konkursu na więcej kategorii ... poza tym da to jako-taką skalę porównawczą jeśli chodzi o całokształt grona nie-słuchaczy WSRu ... a nagrody będą i tak per jądro/jajnik ...
P.S. ... idź spać

przytocz coś o "Belfrze Roku", bo jeszcze się z tym terminem nie spotkałem ...
tak naprawde i tak myślałem o nagrodzeniu / wyróżnieniu najwyżej ocenionych przedstawicieli obu płci w kategorii Admin niezależnie od zajętego miejsca ... (rozumitsa? hipotetycznie 3 pierwsze miejsca zajmą faceci a czwarte kobiałka ... wygrałby pierwszy facet i pierwsza kobiałka - z czwartego miejsca) ... nie wiem czemu mi się tak założyło ... chyba nie chciałem rozbijać już konkursu na więcej kategorii ... poza tym da to jako-taką skalę porównawczą jeśli chodzi o całokształt grona nie-słuchaczy WSRu ... a nagrody będą i tak per jądro/jajnik ...
P.S. ... idź spać

-
- Loża WSR
Re: ...
A z czego bede zyl jak ja sie wlasnie namingiem zajmujePaziu pisze:lol ... Monster WSR

Scisle tajnePaziu pisze:przytocz coś o "Belfrze Roku", bo jeszcze się z tym terminem nie spotkałem ...

W moim wieku sie nie spiPaziu pisze:P.S. ... idź spać

-
- Ekspert
Paziu pisze:w związku więc z dużą ilością postów / próśb zmieniam reguły gry ... i wszyscy absolwenci WSR będą traktowani na równi z obecnymi jej słuchaczami ...
"Duża ilość postów" to ten jeden Gosi i jeden zgryźliwy mój, który zresztą niczego nie sugeruje?

-
- Ekspert
...
duża ilość postów / PRÓŚB ... (znaleźliście sobie hobby szukać luki w moich postach?
...
a kampanię jak najbardziej ... prosić bardzo ... przedstawiać ... reklamować ... niczego nie żałować ...
<btw ... piszę na siłę żeby do 100postów Pazia dobić jeszcze zanim dziś spać pójde
>

a kampanię jak najbardziej ... prosić bardzo ... przedstawiać ... reklamować ... niczego nie żałować ...
<btw ... piszę na siłę żeby do 100postów Pazia dobić jeszcze zanim dziś spać pójde

-
- Loża WSR
Hehe wiedzialamPaziu pisze:btw ... Monster WSR i tak wykorzystam

Wykorzystywanie Monstera traci lekko zoofillia

-
- Początkujący(a)
Namotało się już co niemiara. Dobrze by było chyba to dopracować i w pełni klarowną wersję opublikować. No, ale to tylko taka delikatna, niezobowiązująca sugestia 

Chyba jednak nie dobiłeś :>Paziu pisze: <btw ... piszę na siłę żeby do 100postów Pazia dobić jeszcze zanim dziś spać pójde>
-
- Ekspert
...
weźcie mi to skomentujcie ...
Regulamin wyborów Miss/Mister/Monster WSR 2006
1. Konkurs odbywać się będzie w 3 turach:
- zgłaszanie kandydatów
- pierwsza eliminacja
- finał
2. Zgłaszanie kandydatów:
- w kategorii Monster WSR, zgłaszać można wszelkich pracowników WSR (wykładowcy, administracja, wykładowcy epizodyczni, sprzątacze itp.)
- do pierwszej eliminacji przejdą osoby, które po zamknięciu list kandydatów zgodzą się na uczestnictwo w konkursie
- zamknięcie list w okolicach przyszłego weekendu :P (25/26 listopada)
3. Pierwsza Eliminacja
- dopuszcza się wszelkiego rodzaju kampanie promujące
- każdy głosujący wybiera trzy najbardziej zasługujące według niego na tytuł osoby przyznając w każdej z kategorii kolejno 3, 2, oraz 1 punkt
- głosując na kandydatów proszę brać pod uwagę, poza urodą, również poczucie humoru, oryginalność, oraz ogólny sposób bycia
- do kolejnego etapu przechodzi po pięć osób najwyżej ocenionych przez publikę w każdej kategorii
4. Finał
- podczas imprezy ogólnoWSRowej 2. grudnia nastąpi prezentacja kandydatów, którzy pozostali w konkursie, połączona ze sprawdzianem umiejętności alkoholowo-wytrzymałościowych
- po prezentacji kandydatów przez pewien bliżej niezdefiniowany okres czasu będzie można głosować na swojego faworyta w każdej kategorii
- po zakończeniu głosowania ogłoszone zostaną wyniki konkursu, oraz wręczone zostaną nagrody
Regulamin wyborów Miss/Mister/Monster WSR 2006
1. Konkurs odbywać się będzie w 3 turach:
- zgłaszanie kandydatów
- pierwsza eliminacja
- finał
2. Zgłaszanie kandydatów:
- w kategorii Monster WSR, zgłaszać można wszelkich pracowników WSR (wykładowcy, administracja, wykładowcy epizodyczni, sprzątacze itp.)
- do pierwszej eliminacji przejdą osoby, które po zamknięciu list kandydatów zgodzą się na uczestnictwo w konkursie
- zamknięcie list w okolicach przyszłego weekendu :P (25/26 listopada)
3. Pierwsza Eliminacja
- dopuszcza się wszelkiego rodzaju kampanie promujące
- każdy głosujący wybiera trzy najbardziej zasługujące według niego na tytuł osoby przyznając w każdej z kategorii kolejno 3, 2, oraz 1 punkt
- głosując na kandydatów proszę brać pod uwagę, poza urodą, również poczucie humoru, oryginalność, oraz ogólny sposób bycia
- do kolejnego etapu przechodzi po pięć osób najwyżej ocenionych przez publikę w każdej kategorii
4. Finał
- podczas imprezy ogólnoWSRowej 2. grudnia nastąpi prezentacja kandydatów, którzy pozostali w konkursie, połączona ze sprawdzianem umiejętności alkoholowo-wytrzymałościowych
- po prezentacji kandydatów przez pewien bliżej niezdefiniowany okres czasu będzie można głosować na swojego faworyta w każdej kategorii
- po zakończeniu głosowania ogłoszone zostaną wyniki konkursu, oraz wręczone zostaną nagrody