Miss i Mister WSR sezon 2006/2007
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- WSR Guru
-
- WSR Guru
proszę cię znowu zaczynasz
po pierwsze nikomu z piszących w tym temacie i na całym forum nie zarzucałem braku inteligencji, pisałem tylko z ubolewaniem o małej ilość inteligentnych konwersacji. Także nie wiem jak mam ci to innaczej napisać, prościej ci tego nie umiem wytłumaczyć, a jak tego nie rozumiesz to nie wiem co tutaj robisz, bo powinnieneś zaczynać 3 klasę podstawówki. Men

po pierwsze nikomu z piszących w tym temacie i na całym forum nie zarzucałem braku inteligencji, pisałem tylko z ubolewaniem o małej ilość inteligentnych konwersacji. Także nie wiem jak mam ci to innaczej napisać, prościej ci tego nie umiem wytłumaczyć, a jak tego nie rozumiesz to nie wiem co tutaj robisz, bo powinnieneś zaczynać 3 klasę podstawówki. Men
-
- WSR Guru
http://www.anna-hajc.reaktywni.pl/
To dla ułatwienia żebyś wiedział o kogo chodzi.
To dla ułatwienia żebyś wiedział o kogo chodzi.
-
- Loża WSR
Re: Miss WSR - propozycja
Heheh ale żeś się Szerszeniu wstrzelił dziś z tym Linuxemzielonyszerszen pisze:

O. I tutaj przyznaję 1000% racji ...Kali pisze:A wiesz, że ułamek życia może być ważniejszym momentem od całej jego reszty.
...czasem wystarczy że idziesz zwyczajnie do metra... czasem zwyczajnie napiszesz parę zdań na GG... czasem się po prostu uśmiechniesz.. czasem ktoś się uśmiechnie do ciebie ...
To co w życiu najpiękniejsze to te chwile, te momenty, których się nie zapomina które wszystko zmieniają...
-
- Ekspert
Seize -> czy Ty przypadkiem nie pisałeś powyższego pod wpływem jakiejś reklamy? Bo mi to coś przypomina....
Happy- dzięki
Ale jak widać z zaocznych nie ma nikogo na liście i raczej wątpię w swój sukces w tej edycji konkursu... Po prostu za mało było okazji abym mógł pokazać jaki jestem wspaniały
...
Tylko MiG cosik na ten temat wiedzą a i one są jakoś na mnie obrażone....
Swoją drogą aby oszczędać posty... Sławku! Wielkie dzięki za dostę do Forum Naukowego! Jak to mówią górale - "lepiej późno niż wcole"
Happy- dzięki

Ale jak widać z zaocznych nie ma nikogo na liście i raczej wątpię w swój sukces w tej edycji konkursu... Po prostu za mało było okazji abym mógł pokazać jaki jestem wspaniały

Tylko MiG cosik na ten temat wiedzą a i one są jakoś na mnie obrażone....
Swoją drogą aby oszczędać posty... Sławku! Wielkie dzięki za dostę do Forum Naukowego! Jak to mówią górale - "lepiej późno niż wcole"

-
- Loża WSR
Re: ...
Ciekawe co bedzie jak wygra jako Miss AW a przegra jako Monster 
No a serio... Wydaje mi sie ze najdalej pod koniec tego tygodnia lista bedzie potrzebowac edycji. Bo jak narazie to jest jest niezle pomieszanie z poplataniem. Takie pierwsze z brzegu przyklady
Absolwenci mieli zdaje sie w kategorii Miss/Mister nie startowac a widze kolege

No a serio... Wydaje mi sie ze najdalej pod koniec tego tygodnia lista bedzie potrzebowac edycji. Bo jak narazie to jest jest niezle pomieszanie z poplataniem. Takie pierwsze z brzegu przyklady
Absolwenci mieli zdaje sie w kategorii Miss/Mister nie startowac a widze kolege
Jezeli tak to Happy powinna startowac w kategorii Miss bo tez jest przeciez absolwentka WSR22. Tomasz "Case" Seremet

Pomijam juz stosunek do tych wyborow bo z tego co z nia rozmawialem to jest ona dosc sceptyczna wobec wyborow (zreszta jak i samych imprez) ale przede wszystkim wbrew pozorom... Iza nie jest sluchaczka tylko wyklada w szkole16. Iza Lebuda
-
- Loża WSR
seize Ty to zawsze jakoś inaczej na życie patrzysz.seize pisze: Heheh ale żeś się Szerszeniu wstrzelił dziś z tym Linuxem![]()
popatrz na piękno tej pani a nie nazwę firmy którą prezentuje.

-
- Ekspert
...
apropo tego że wykłada w szkole o nie wiedziałem ... sie przeniesie ...
to że absolwent został zgłoszony jest wyjaśniony pare stron wcześniej - przepisy sie zmieniły i teraz może ...
Kinfolk - z zaocznych jest pare osób na liście Miss i połowa listy Mister ...
zgłaszaj jak Ci kogoś brakuje ...
to że absolwent został zgłoszony jest wyjaśniony pare stron wcześniej - przepisy sie zmieniły i teraz może ...
Kinfolk - z zaocznych jest pare osób na liście Miss i połowa listy Mister ...
zgłaszaj jak Ci kogoś brakuje ...
-
- Loża WSR
Eee, dokładnie to żadna nowość ja zawsze inaczej patrze niż powinienemzielonyszerszen pisze:seize Ty to zawsze jakoś inaczej na życie patrzysz.

Eee w zamian popatrzyłbym na piękno i słodycz innej Panizielonyszerszen pisze:popatrz na piękno tej pani a nie nazwę firmy którą prezentuje.