Haalo! Zaoczni! Jesteście tu gdzieś???
02/12/2006 Wielka Integracja WSR
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Ano szkoda też chciałam, żeby to było wcześniej, ale podobno jutro grupa ochotników z dziennych będzie do zaoczniaków dzwonić. Chciałam tylko, żeby jak najwięcej ich wciągnęło się na listę na forum. Bo strasznie Was dużo.
Wpisałam Cię na listę, ale żeby formalności stało się zadość wpisz się w odpowiednim do zapisów miejscu...
Wpisałam Cię na listę, ale żeby formalności stało się zadość wpisz się w odpowiednim do zapisów miejscu...
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

O dzwonieniu do zaocznych i o plakacie
Będziemy dzwonić do wszsytkich, których aktualne numery telefonów posiada sekretariat. Jutro. A jak trzeba będzie to i pojutrze.Kinfolk pisze:Szkoda, że konieczność zapisów została ogłoszona tylko na forum a nie na ostatnim zjeździe... Mało kto z zaocznych forum czyta...
Oddałem. Czekam na telefon kiedy mam po niego przyjść. Ma to być dziś jeszcze.Magdusia pisze:Sławku, jak PLAKAT ?
-
Magdusia
- Loża WSR

Re: O dzwonieniu do zaocznych i o plakacie
mam nadzieje ze sie uda żeby był taki jakim go z Grzesiem spłodzilismywojtkowski pisze:Oddałem. Czekam na telefon kiedy mam po niego przyjść. Ma to być dziś jeszcze.Magdusia pisze:Sławku, jak PLAKAT ?
czekam na rezultaty jutro na korytarzu
-
Happy
- Wyrocznia WSR

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

Podziękowania dla dziękujących i nie tylko
A może byś napisała "dziękujemy"? Czy mam sie z Tobą ścigać kto pierwszy napisze to w pierwszej osobie liczby pojedyńczej?Happy pisze:Bardzo dziękuję:![]()
![]()
Magdusi,
Gosieńce2005
i Halskiemu
za włączenie się w organizację imprezy i pomoc przy informowaniu Uczniów i Absolwentów o imprezie integracyjnej!![]()
Jeśli ktoś jeszcze pomaga o kim nie wiem to niech też się koniecznie pochwali! Inicjatywa społeczna musi być chwalona!
Otóż kochani współorganizatorzy wiedzcie, że dziękuje Wam całe grono zaangażowane w przygotowanie imprezy, nie tylko Happy. BTW: dziękujmy też za pomoc pracownikom sekretariatu (Happy, Ani, Marcinowi) którzy w pocie czoła, ale też z pełnym zrozumieniem i naturalną życzliwością prowadzą zapisy na imprę.
Pojawiła się jeszcze kwestia osób towarzyszących. Chciałbym odnosząc sie do niej powiedzieć że...
Nie widzę w zaproszaniu swoich zaufanych przyjaciół i znajomych nic złego. Wręcz przeciwnie. Bardzo jest Dyrekcji, Zarządowi i kadrze pedagogicznej WSR miło, że jej Słuchacze zapraszają swoich znajomych (a może i bliskich) na imprezę szkolną. Jest to dodatkowo zgodne z moją sugestią i prośbą.
Dlaczego nie mielibyśmy mieć wokół siebie ludzi wśród których dobrze się czujemy? Czy to przeczy idei integracji? Nonsens. Jeśli się ktoś nie ma ochoty integrować - nie zrobi tego tak czy siak (tzn. również wtedy, kiedy nie pozwolimy mu przyprowadzić swoich znajomych), a jak ktoś ma taka wolę, to będzie się integrował i jeszcze cieszył, że robi to wraz ze swoimi przyjaciółmi.
A impreza jest nadal jak najbardziej szkolna. Nie jesteśmy ani towarzystwem wzajemnej adoracji ani zamknietym gettem, tylko grupą ludzi o podobnych zainteresowaniach otwartych na świat, nowe doświadczenia i nowych znajomych. Niech żyje bal!