swoją drogą zajefajny avatar ;P
Tatuaże, kolczyki i inne ciała obce w ciele
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Magdusia
- Loża WSR

hehe nie chodziło o ból w sensie ze boli a o ból w sensie braku obrazkaOllo pisze:jeśli chodzi o ból to wszystko zależy od ludzi i wiekości wzoru.. no ja mam 30 cm i był robiony przez 2 godziny. Przez pierwsze 15 bolało niesamowicie, a właściwie to było raczej irytujace niż bolące samo w sobie a pitem był już spokój, przyzwyczaiłam sie.
-
gosienka2005
- WSR Guru

Ollo to nie WarsawOllo pisze:50 zł//// to jakieg maleństwo... naprawde maleństwo.. ile to to ma mieć... 3 cm?![]()
ale i maleństwo może być fajne, choć jak szaleć to po całości ::P
ceny tatuaży są dużo niższe jak TU
-
yaceusz
- Czasami coś napisze

No to może ktoś się tak mniej więcej orientacyjnie orientuje ile we stolycy kosztowałoby wydzierganie takiego tauażyka mniej więcej troche mniejszego od dłoni ludzkiej, na czarno?
Bo ile by to w Sosnowcu mniej więcej kosztowało to już tak orientacyjnie wiem, ale nie chce mi się tam jechać tylko po to, żeby się pocharatać ...mniej więcej
Bo ile by to w Sosnowcu mniej więcej kosztowało to już tak orientacyjnie wiem, ale nie chce mi się tam jechać tylko po to, żeby się pocharatać ...mniej więcej
-
Kawka03
- Zadomowił(a) się

ups.... Unicorn nie wylogowała się z forum na moim komputerze i niechcący wypowiedziałam sie z jej konta....sorry
W każdym bądź razie tatuaże wedlug mnie są ok o ile sa z klasa i wyczuciem, wyrażają nasze prawdziwe najszczersze i głębokie emocje a nie po prostu wywodzące się z mody w danym sezonie ....
Co do kolczyków... hmmm tak, ale dyskretnie i żeby ozdobić cialo a nie oszpecić. Sama przymierzam sie do kolczyka w języku
może ktoś doradzi gdzie i za ile można takowy zrobić?
W każdym bądź razie tatuaże wedlug mnie są ok o ile sa z klasa i wyczuciem, wyrażają nasze prawdziwe najszczersze i głębokie emocje a nie po prostu wywodzące się z mody w danym sezonie ....
Co do kolczyków... hmmm tak, ale dyskretnie i żeby ozdobić cialo a nie oszpecić. Sama przymierzam sie do kolczyka w języku
-
yaceusz
- Czasami coś napisze

Jea... trzeba znaleźć lepszą pracę 
Chyba, że towarzystwo wueserowskie będzie tak przemiłe i zrobi zrzutke na tatuaż dla jacusia
O tak, to bardzo dobry pomysł.
Co do kolczyka w jęzorku, mój znajomy jak się raz przykleił do osoby w takowy wyposażonej, tak mu się spodobało, że teraz całuje i dziewczyny i facetów, byle by był kolczyk w języku. Jak sobie zrobisz, chętnie was sobie przedstawię
Chyba, że towarzystwo wueserowskie będzie tak przemiłe i zrobi zrzutke na tatuaż dla jacusia
Co do kolczyka w jęzorku, mój znajomy jak się raz przykleił do osoby w takowy wyposażonej, tak mu się spodobało, że teraz całuje i dziewczyny i facetów, byle by był kolczyk w języku. Jak sobie zrobisz, chętnie was sobie przedstawię