Miss i Mister WSR sezon 2006/2007
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
...
ojoj ... wewnętrzna blondyna chyba z Happy wyłazi O_o ...
skup się kobieto!
Najt znając swoją pozycję na rynku żywego męskiego towaru obawia się o prawdziwość wyników końcowego głosowania, ponieważ wie, że może tylko stracić.
CASE z kolei niedoceniając swojego oponenta zakłada, iż Najt nie będzie się liczył w ostatecznej fazie głosowania. Chcąc z niego zaszydzić, CASE wmawia Najtowi, iż nie dostanie on wcale głosów, a więc jedyną możliwością zmiany wyników względem Najta jest zawyżenie jego wyniku.
...
...
...
...
...
Jestem w trakcie kompilacji pracy zaliczeniowej z Reklamy Prasowej (z jakże przystojnym, oraz moim ulubionym mister Sławomirem btw. <anuż widelec czasem i ten topik zdarza mu się przeczytać>). Zdaje mi się że wkręciłem się za bardzo w język oficjalny O_o ... kurdencja ...
skup się kobieto!
Najt znając swoją pozycję na rynku żywego męskiego towaru obawia się o prawdziwość wyników końcowego głosowania, ponieważ wie, że może tylko stracić.
CASE z kolei niedoceniając swojego oponenta zakłada, iż Najt nie będzie się liczył w ostatecznej fazie głosowania. Chcąc z niego zaszydzić, CASE wmawia Najtowi, iż nie dostanie on wcale głosów, a więc jedyną możliwością zmiany wyników względem Najta jest zawyżenie jego wyniku.
...
...
...
...
...
Jestem w trakcie kompilacji pracy zaliczeniowej z Reklamy Prasowej (z jakże przystojnym, oraz moim ulubionym mister Sławomirem btw. <anuż widelec czasem i ten topik zdarza mu się przeczytać>). Zdaje mi się że wkręciłem się za bardzo w język oficjalny O_o ... kurdencja ...
-
- Ekspert
Re: ...
Mylna interpretacja. Po prostu uważam (naprawdę!!!) że nikt mu zwycięstwa nie odbierze.Paziu pisze:
CASE z kolei niedoceniając swojego oponenta zakłada....
-
- Ekspert
...
Błędnie odczytałem więc szyderczy wydźwięk Twojej wypowiedzi ... O_o
Domyślnym zdało mi się, iż człowiek obcy, w sieci poznany, reprezentuje okrutności wszelkie zimnego świata.
"... I nagle wszystko wybucha i ogniem zieje
to bóg do mnie dzwoni, mówi: - Paziu! co tam się dzieje?
- nieee ... to pomyłka jakaś ... nic nie rozumiem
- święty Piotr wybrał losowo Twój numer
ja tu nic nie widzę z góry
bo mi zasłaniają chmury
widoczność licha
więc przestań pieprzyć, mów co słychać
- a, kicha ... każdy bezimienny
jak nie wojna, to przynajmniej stan wojenny
władza to banda cwaniaków z największym na czele
a biblia dawno już przestała być bestsellerem
- hm, to może jeszcze raz mesjasza ześle?
- nie wygłupiaj się - skończy na elektrycznym krześle
nie warto - szkoda czasu - ludziom w głowach się przewraca
jest już za późno by nawracać
- naprawdę?
u mnie też nie jest najlepiej ...
czuję się samotny, tak rzadko trafia się tu człowiek
kiedy kicham nikt nie mówi mi <<Na zdrowie>>..."
Domyślnym zdało mi się, iż człowiek obcy, w sieci poznany, reprezentuje okrutności wszelkie zimnego świata.
"... I nagle wszystko wybucha i ogniem zieje
to bóg do mnie dzwoni, mówi: - Paziu! co tam się dzieje?
- nieee ... to pomyłka jakaś ... nic nie rozumiem
- święty Piotr wybrał losowo Twój numer
ja tu nic nie widzę z góry
bo mi zasłaniają chmury
widoczność licha
więc przestań pieprzyć, mów co słychać
- a, kicha ... każdy bezimienny
jak nie wojna, to przynajmniej stan wojenny
władza to banda cwaniaków z największym na czele
a biblia dawno już przestała być bestsellerem
- hm, to może jeszcze raz mesjasza ześle?
- nie wygłupiaj się - skończy na elektrycznym krześle
nie warto - szkoda czasu - ludziom w głowach się przewraca
jest już za późno by nawracać
- naprawdę?
u mnie też nie jest najlepiej ...
czuję się samotny, tak rzadko trafia się tu człowiek
kiedy kicham nikt nie mówi mi <<Na zdrowie>>..."
-
- Bywalec
A tak po ludzkuPaziu pisze:Błędnie odczytałem więc szyderczy wydźwięk Twojej wypowiedzi ... O_o

-
- Ekspert
Ekhem... Wypowiedź CASE'a była jak najbardziej cyniczna... Co nie zmienia faktu, że rzeczywiście tak myśli...
Popaczym prawdzie prosto w ślepia - Najt jest na dziennych, może dokonywać autoprezentacji 5 dni w tygodniu na żywo... Ma bezpośredni wpływ na najpewniejszy elektorat...
Takie życie...
Powodzenia!
(Ile głosów można oddać? Bo jeżeli więcej niż 1 w danej kategorii to ja głosuję na:
- Viola,
- Iwona,
- Magdusia,
- Case (a co tam - jego znam!
)
- Czy znany Dendrofil też kandyduje?
Popaczym prawdzie prosto w ślepia - Najt jest na dziennych, może dokonywać autoprezentacji 5 dni w tygodniu na żywo... Ma bezpośredni wpływ na najpewniejszy elektorat...
Takie życie...
Powodzenia!
(Ile głosów można oddać? Bo jeżeli więcej niż 1 w danej kategorii to ja głosuję na:
- Viola,
- Iwona,
- Magdusia,
- Case (a co tam - jego znam!

- Czy znany Dendrofil też kandyduje?
-
- Bywalec
O, wybacz panie, jam nie godzien 8OPaziu pisze:Przyzwyczajony do zimna z jakim traktujemy się na codzień w obecnym świecie zapomniałem że są wyjątki ...
idź spać ...
FREAK

-
- Loża WSR
Nie słyszałem nic o tym by ktoś mnie zgłosił... zwłaszcza że ja zawsze wole od danoosobowofotograficznych konkursów testować rozpoznawalność własnego nicka a nie własnej osoby samej w sobie... bo to pokazuje mi na ile sama "marka" jest znana a nie "produkt".Kinfolk pisze:- Czy znany Dendrofil też kandyduje?
Zresztą ja to już się w ogóle pogubiłem w tych wyborach...
Może ktoś mi krótko powie kiedy mogę głosować i jak dokładnie prezentuje się pełna lista kandydatek/ów ?
-
- Bywalec
-
- Zaczyna działać
Dobra, dobra o Tusku też mowili, że napewno wygra, a jednak sami wiecie co się stało... Dlatego nie mozna być do konca pewnym swojego zwyciestwa i o elektorat trzeba walczyć do samego koncaKinfolk pisze:Ekhem... Wypowiedź CASE'a była jak najbardziej cyniczna... Co nie zmienia faktu, że rzeczywiście tak myśli...
Takie życie...
Powodzenia!