02/12/2006 Wielka Integracja WSR
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
gosienka2005
- WSR Guru

-
Kinfolk
- Ekspert

Re: ...
Well... Broń biała czy palna?Paziu pisze:kinfolk ... siad! ... teraz ja imprezuje ...... sosnowiec jest mój
<btw. ciekawe gdzie takie sosnowczanki można na wynos zamówić>
Na wynos to se możesz Chinczyka zamówić... takie miłe koleżanki można co najwyżej grzecznie zaprosić... A teraz PAziu sobie usiąde a Ty aport po dobre maniery
-
grygrys
- Nowy(a)
a kiedy beda zdjecia? Magda? mzoe by wrzucic tu linka albo cos? a jeszcze jeden pan w bluzce chyba pink floydow pstrykal zdjecia "pod stolom" ...fetyszysta?
ja sie bawilam swietnie! wyszlam jako jedna z ostatnich, na wejsciu cala zalalam sie zgazowana cola, w tancu otarlam sie plecami o Xawcia, prawie mnie stratowali na parkiecie. wypas!
chce nastepna

ja sie bawilam swietnie! wyszlam jako jedna z ostatnich, na wejsciu cala zalalam sie zgazowana cola, w tancu otarlam sie plecami o Xawcia, prawie mnie stratowali na parkiecie. wypas!
chce nastepna
-
Kinfolk
- Ekspert

Chcesz przez to powiedzieć, że koleżanki nie były wystarczająco specjalne, żeby wydobyć ze strychu/piwnicy dobre maniery?Paziu pisze:... broń mi obojętna ... co za róznica z jakiej przegrasz ? ;p
aport ? ... przynieść ci te, co wyrzuciłeś![]()
ja swoje zachowuje na specjalne okazje ...
I kto tu o przegrywaniu mówi? Ja rozumiem, że maczugą w łeb, za włosy i do jaskini to też sposób ale niestety odchodzi już do lamusa...
Nie przejmuj się - jak chcesz mogę Ci pokazać inne sposoby postępowania z kobietami... ot tak, z dobrego serca
-
sinar
- Loża WSR

To fakt. Moze WSR powinnien otworzyc jakis osrodek zamiejscowy w Sosnowcugosienka2005 pisze:Heh Moja Kasieńka i Moja Martusia podbiły Wawę![]()
![]()
-
gosienka2005
- WSR Guru

Heh... no i nie zostanę pewnie misią forumsinar pisze:To fakt. Moze WSR powinnien otworzyc jakis osrodek zamiejscowy w Sosnowcugosienka2005 pisze:Heh Moja Kasieńka i Moja Martusia podbiły Wawę![]()
![]()
![]()
Ile ja przez te 2,5h meskich westchnien slyszalem
A jeden pan to szczegolnie byl oburzony ze Kiti nie startowala w wyborach Miss. I jak to okreslil byla prawdziwa krolowa imprezy (nic tam Darii - Offical Queen nie ujmujac
) Oki reszty komplementow nie bede cytowal bo sie ktos jeszcze splonie rumiencem albo sie zawstydzi