02/12/2006 Wielka Integracja WSR
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Najt
- Zaczyna działać

Re: ...
Pięknie napisaneKinfolk pisze: (...)
Swoją drogą Paziu - argumenty się skończyły, że tak beztrosko rzucasz się na moje życie osobiste? Czemu uważasz, że jestem sfrustrowanym człowiekiem, który jak tylko zniknie małżonce z oczu od razu za spódniczkami gania? Ja na prawdę nie muszę biegać, starać się, ukrywać, bawić w podchody gdyż, jak widać po kawałku metalu na prawej ręce z góry ustalam pewne zasady, w ramach których mogę się bawić... i tylko bawić - życie pozbawione elementu niepewności, obawy przed interpretację otoczenia jest o niebo lepsze!
Czego i Tobie w przyszłości życzę.
-
Paziu
- Ekspert

...
Magdusia ... to ile Ty kaców masz ? ......gorzej z kacem wszelakim...
Kinfolk ... nie napisałem że uważam że ganiasz za spódniczkami ... napisałem że boli Cie to że nie możesz
Najt - teraz i tego co Ty napisałeś nie zrozumiałem ...
-
Kinfolk
- Ekspert

Ależ mogęPaziu pisze:Magdusia ... to ile Ty kaców masz ? ......gorzej z kacem wszelakim...
Kinfolk ... nie napisałem że uważam że ganiasz za spódniczkami ... napisałem że boli Cie to że nie możesz
Najt - teraz i tego co Ty napisałeś nie zrozumiałem ...
-
Kinfolk
- Ekspert

Paziu zejdź na ziemie... Nie Twoje to słowa... polecam google -> tam się dowiesz kto jest autoremPaziu pisze:mhm ... więc jednak się czegoś ode mnie nauczyłeś ... gratulacje ...
Po drugie... Śmiem twierdzić, że mam dłuższą praktykę (a na pewno bardziej intensywną) od Ciebie...
... z drugiej strony - wiadomo kto komu ustępuje i upierać się nie będę...
... kłaniam się i znikam za kulisami
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

Napisał chyba szczerze... Coś Ty, to zwykły PR...
No ja też nie zostałem do końca
, ale miło było spędzić te klika godzin wśród znajomych i przyjaciół. Bardzo lubię imprezy such like this, bo jestem w gruncie rzeczy istotą cholernie (może nawet chorobliwie) nostalgiczną.
Oko cieszyły piękne kobiety i ich powabne ruchy na parkiecie oraz uśmiechy poza nim, natomiast intelekt i pamięć oprócz pań pobudzali też starzy (i nowi) męscy zanjomi. Tak minął piękny czas zabawy. Zapamietam ją jako udaną. (Myślę też już o następnej okazji.)
Dziekuję za wspólną zabawę wszystkim obecnym: gronu pedagogicznemu, Absolwentom, obecnym i przyszłym (
) Słuchczom oraz ich znajomym. Do zobaczenia się z Państwem. Mam nadzieję wkrótce.
Oko cieszyły piękne kobiety i ich powabne ruchy na parkiecie oraz uśmiechy poza nim, natomiast intelekt i pamięć oprócz pań pobudzali też starzy (i nowi) męscy zanjomi. Tak minął piękny czas zabawy. Zapamietam ją jako udaną. (Myślę też już o następnej okazji.)
Dziekuję za wspólną zabawę wszystkim obecnym: gronu pedagogicznemu, Absolwentom, obecnym i przyszłym (
-
Magnus McKnee
- Bywalec