Choinki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
-
- Loża WSR
-
- WSR Guru
-
- Ekspert
Czy one przypadkiem nie są juz zamordowane
.
Te choinki rodzą sie zeby mogly udekorowac nasze domy - jezeli nie udekoruja - wyladuja na smietniku....i wtedy swieta spedza w samotnosci
:D.
To bardziej stosowane od MORDERCY CHOINEK byloby chyba w tym przypadku WYBAWICIELE CHOINEK
Prawo buszu - to tak jak osa - rodzi sie, zeby mnie użądlic i zdechnac

Te choinki rodzą sie zeby mogly udekorowac nasze domy - jezeli nie udekoruja - wyladuja na smietniku....i wtedy swieta spedza w samotnosci

To bardziej stosowane od MORDERCY CHOINEK byloby chyba w tym przypadku WYBAWICIELE CHOINEK

-
- Ekspert
Osa żądli wiele razy - z pszczołą Ci się pomerdało...Martha pisze:Czy one przypadkiem nie są juz zamordowane![]()
![]()
.
Te choinki rodzą sie zeby mogly udekorowac nasze domy - jezeli nie udekoruja - wyladuja na smietniku....i wtedy swieta spedza w samotnosci:D.
To bardziej stosowane od MORDERCY CHOINEK byloby chyba w tym przypadku WYBAWICIELE CHOINEK![]()
BTW o murzynach też tak kiedyś mówili - rądzą się by służyć...
Ku Klux Klan

-
- WSR Guru
-
- Loża WSR
Z racji ochrzszcenia "dendrofilem" sądze iz muszę zabrac głos :Martha pisze:Czy one przypadkiem nie są juz zamordowane![]()
![]()
.
Te choinki rodzą sie zeby mogly udekorowac nasze domy - jezeli nie udekoruja - wyladuja na smietniku....i wtedy swieta spedza w samotnosci:D.
To bardziej stosowane od MORDERCY CHOINEK byloby chyba w tym przypadku WYBAWICIELE CHOINEK![]()
A przepraszam kiedy niby są one zamordowane ? Świerk jest drzewem zasadniczo strefy chłodnej i umiarkowanej więc o ile pamiętam zima to im zbytnio nie szkodzi.
Mi się prędzej wydaję że obecnie dość duża część pochodzi ze specjalnie na ten czas hodowanych zasobów - nie znam niestety skali nielegalnego wyrębu w tym okresie.
One lądują na śmietniku chyba przecież właśnie po świętach... czy może ktoś je trzyma w donicy w domu albo ma posadzoną w ogródku ?
Mi tu się skojarzyło zdanie które kiedyś usłyszałem a brzmiało coś jakby : wegetarianizm to marnowanie mięsa czy też ze w tym momencie miliony zwierząt ginęło by na darmo... Tiaa..