Co nas wnerwia na codzień?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
zielonyszerszen
- Loża WSR

-
zielonyszerszen
- Loża WSR

Pani image zmienilaś w swoim avatarkukiti pisze:Nie przejmuj się ja teżzielonyszerszen pisze:że dziś muszę być w pracy ....
Ostatnio zmieniony 02 sty (wt) 2007, 11:29:08 przez zielonyszerszen, łącznie zmieniany 1 raz.
-
sinar
- Loża WSR

Ostatnio wkurzyla mnie jedna kuzynka. Takie glupstwo ale jednak. 2 rok z rzedu wysylam jej zyczenia swiateczne na Gronie a tam zero odpowiedzi mimo ze byla i mogla odpowiedziec. A wystarczy ze moj brat wysle jej zyczenia noworoczne od razu mu odpowiada. I to niby ze mna zawsze miala lepszy kontakt. Ten to sie pewnie ogranicza tylko do tego ze w okresie calkiem pozaswiatecznym dostaje wiadomosci z zapytaniami typu czy ta dziewczyna to faktycznie moja zona? A moze nie mam racji. Moze ona jest ateistka (nie zauwazylem) i nie obchodzi Bozego Narodzenia. Moze powinienem jej wyslac zyczenia z okazji nowego roku chinskiego 
Koniec koncow efekt byl taki ze za porada wyciagnalem z tego wnioski i w sylwestra wysylalem juz ludziom zyczenia tylko jesli oni mi je najpierw przyslali. Mniej roboty i mniej nerwow. Takze przy okazji Wielkanocy zamiast 100 zyczen wysle 10-15

No i dlatego tym bardziej cieszylem sie z zyczen noworocznych ktore dostalem i z tego miejsca chcialbym podziekowac ludziom z forum ktorzy samoistnie (Neema, Andy) czy w toku ozywionej dyskusji (Happy, Xerowka) mi je przyslali
Koniec koncow efekt byl taki ze za porada wyciagnalem z tego wnioski i w sylwestra wysylalem juz ludziom zyczenia tylko jesli oni mi je najpierw przyslali. Mniej roboty i mniej nerwow. Takze przy okazji Wielkanocy zamiast 100 zyczen wysle 10-15
No i dlatego tym bardziej cieszylem sie z zyczen noworocznych ktore dostalem i z tego miejsca chcialbym podziekowac ludziom z forum ktorzy samoistnie (Neema, Andy) czy w toku ozywionej dyskusji (Happy, Xerowka) mi je przyslali
-
zielonyszerszen
- Loża WSR