Hit 2003
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- WSR Guru
Ja proponuje kawalek Erika-I dont know, Goya - all my senses, lurcze no jest tego duzo ja popatrze jeszcze wnikliwie to napisze te wyzej poprostu pamietam....
Przepraszam ze zapytam akurat w tym miejscu ale mamy z kumplami wlasne forum, ktore ostatnio aktualizowal i jest wiele fajnych opcji np :
- mozna wlasne zalaczniki wrzucac bez kojarzenia ze stronami
Czy admin moze cos z tym zrobic jak narazie widze ze wszystko stanelo w miejscu.
Sinar przepraszam jeszcze raz ale moze ktos zwroci na to uwage poza nami bo jest to w tej chwili ostatni post (swierzy) ew pozniej wytnijcie mnie stad
Przepraszam ze zapytam akurat w tym miejscu ale mamy z kumplami wlasne forum, ktore ostatnio aktualizowal i jest wiele fajnych opcji np :
- mozna wlasne zalaczniki wrzucac bez kojarzenia ze stronami
Czy admin moze cos z tym zrobic jak narazie widze ze wszystko stanelo w miejscu.
Sinar przepraszam jeszcze raz ale moze ktos zwroci na to uwage poza nami bo jest to w tej chwili ostatni post (swierzy) ew pozniej wytnijcie mnie stad

-
- Loża WSR
Wy to sluchacie muze. Ja to moglby tu podac jakas Shania, No doubt i takie tam.
Koncze bo sasiedzi z gory nie dadza mi zyc jak przesiedze caly wieczor na forum. Ale ja oczywiscie tylko z kolegami reanimuje forum (i korzystam z tego ze 2 moderatorow gdzies sie zawieruszylo
).
I pamietajcie forum to nie czat. Peace.
Koncze bo sasiedzi z gory nie dadza mi zyc jak przesiedze caly wieczor na forum. Ale ja oczywiscie tylko z kolegami reanimuje forum (i korzystam z tego ze 2 moderatorow gdzies sie zawieruszylo

I pamietajcie forum to nie czat. Peace.
-
- Loża WSR
Nieparzystych to niestety nigdy nie widzialem wiec moge sie tylko domyslac.
A ci sasiedzi to jacys dziwni sa. Najpierw cie zapraszaja a pozniej przysypiaja. Nie rozumiem jak normalni ludzie moga zasnac przed polnoca
I jeszcze wyobraz sobie 3 osoby zasnely ogladajac Miedzy pieklem a niebem. A to jest przeciez przezycie obejrzec cos takiego w 14'' czarno-bialym tv 
A ci sasiedzi to jacys dziwni sa. Najpierw cie zapraszaja a pozniej przysypiaja. Nie rozumiem jak normalni ludzie moga zasnac przed polnoca