opinie o szkole:)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
opinie o szkole:)
witam. własnie poszukuje sobie jakiejs szkoły, tak naparwde samam nie wiem czego chcę:) na początek wybrałam sobie temat o reklamach na ustna maturę, kto wie moze mi sie to spodoba i wybiore sie na takie studia. chciałabym żebyscie napisali mijak tam jest w waszej szkole?? czy trezba posiadac jakies zdolnosci artystyczne czy cos w tym stylu?? piszcze jak najwięcej, z góry dzieki!! 

-
- Czasami coś napisze
No cóz, ja powiem tak, to jest jak dotąd mój najlepszy wybór jeśli chodzi o szkołę
O reklamie niestety Ci nie opowiem, ale na graficie jest ciekawie, ogólnie są interesujące przedmioty, i te do wyboru i te "przymusowe"
Zdolności artystyczne? Ja na przykład mam dość skromne, ale daję radę 
Zapraszam jednym słowem

Zapraszam jednym słowem

-
- Nowy(a)
ja tego nie rozumiem.
dlaczego jedna Pani z sekretariatu jest strasznie nieuprzejma?
zaś druga jest szalenie miła sympatyczna pomocna,zawsze uśmiechnieta,nie ma żadnych pretensji,nie ma żadnego problemu nigdy z niczym i jak chcemy by udzielila nam jakiejkolwiek informacji to robi to dla nas bez łaski.
sekretariat to taka wizytówka uczelni zdaje sie.
tak chciałam tylko nadmienić :- )
zaś druga jest szalenie miła sympatyczna pomocna,zawsze uśmiechnieta,nie ma żadnych pretensji,nie ma żadnego problemu nigdy z niczym i jak chcemy by udzielila nam jakiejkolwiek informacji to robi to dla nas bez łaski.
-
- Loża WSR
Re: ja tego nie rozumiem.
a pan z sekretariatu też podobno jest fajny a co do tej Pani to moze miała tego dnia zły dzień.frysia pisze:dlaczego jedna Pani z sekretariatu jest strasznie nieuprzejma?
Ona jest super uwierz mi

-
- WSR Guru
Re: ja tego nie rozumiem.
Czy to o tej Pani o której myślę..."frysia pisze:dlaczego jedna Pani z sekretariatu jest strasznie nieuprzejma?

-
- Nowy(a)
zły dzień codzień?
ja nie wymagam,zeby ktoś uśmiechał sie do mnie na każdym kroku tylko po prostu,zeby wykonywał swoją prace bez łaski,bo takie traktowanie drugiego człowieka to po prostu brak szacunku.I mi sie to nie podoba.o tym mówie,bo jak sie o czymś nie mówi to sprawa stoi w miejscu.
to nie jest tylko moja opinia zresztą.wiec zeby nie było,ze to ja jestem jakaś niemiła czy nie potrafioe rozmawiać z ludzmi.Mój historyk w liceum mówił,ze inteligentny człowiek potrafi dogadac porozumieć sie z każdym...myśle,ze miał racje.

ja nie wymagam,zeby ktoś uśmiechał sie do mnie na każdym kroku tylko po prostu,zeby wykonywał swoją prace bez łaski,bo takie traktowanie drugiego człowieka to po prostu brak szacunku.I mi sie to nie podoba.o tym mówie,bo jak sie o czymś nie mówi to sprawa stoi w miejscu.
to nie jest tylko moja opinia zresztą.wiec zeby nie było,ze to ja jestem jakaś niemiła czy nie potrafioe rozmawiać z ludzmi.Mój historyk w liceum mówił,ze inteligentny człowiek potrafi dogadac porozumieć sie z każdym...myśle,ze miał racje.

-
- Zaczyna działać
Szkoła jest super! w życiu trzeba coś robić i najlepiej robić to z pasją ta szkoła uczy i tego, wszystko robi się z pasją bo przedmioty są ciekawe, rozwojowe i wszyscy są super, słuchacze i wykładowcy. Atmosfera prawie jak w domu. Naprawdę jeżeli chodzi o niemiłą panią w sekretariacie to nie taki diabeł straszny jak go malują
trzeba przyjść uśmiechnąć się przywitać i zagadać jakoś miło (zwłaszcza jak pani ma przerwę na fajka) i od razu poznacie jej milszą stronę.
Pozdrawiam

Pozdrawiam

-
- Loża WSR
-
- WSR Guru
-
- WSR Guru
-
- Wyrocznia WSR
Fuczy się w celach wychowawczych, żeby się choć trochę odpowiedzialnoiści nauczyli...
A propos dwie Twoje podopieczne nie złożyły indeksów! A poza tym cały pierwszy rok złożył na fula! Jestem w szkoku! Widzisz jakie moje fuczenie przynosi rezultaty!
To pogoń je z łaski swojej...
No ja też z miłości do moich dzieci ciuteczkę złośliwująca jestem...

A propos dwie Twoje podopieczne nie złożyły indeksów! A poza tym cały pierwszy rok złożył na fula! Jestem w szkoku! Widzisz jakie moje fuczenie przynosi rezultaty!

No ja też z miłości do moich dzieci ciuteczkę złośliwująca jestem...