szkolenie na super nianię.. a wystarczyło iść do Roberta z tym. czy to znaczy ze on jest super nianią?Happy pisze:Tego mnie właśnie uczyli na przeszkoleniu na supernianię. Jeśli czegoś nie zakończysz (nie wyegzekwujesz) to w ogóle nie zaczynaj!seize pisze:Morał : Zawsze kończ co zaczynasz - jeśli nie chcesz lub nie zamierzasz o czymś mówić do końca to nie warto wspominać o tym czymś wogóle.
Słynni WSR-owiacy :)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Re: Preparacja pozornie zawiłej analogii 'na luzie' ...
-
- Loża WSR
-
- Zaczyna działać
Re: jak tu sie wywinąć...:)
ha! ktoś marudzi gorzej niż ja!:) Widzisz, zielony, nie jest ze mną tak źlezielonyszerszen pisze:
a mnie powoli zaczyna drażnić Twoje podejście do życia.
cały czas tylko marudzisz.
weź się w garść i uśmiechnij się bo wtedy życie jest fajniejsze

-
- Wyrocznia WSR
No to pięknie Justine a nic sie nie ujawniałaś, ale nie ma to jak google twoim przyjacielem.
a teraz wyjaśnienie włączam ci ja dziś TVP1, patrzę a tu nasza Justine śpiewa i to pięknie przepiękną piosenkę z repertuaru Edith Piaf pt: "Milord". 8O Toż to szok i googlam ja sobie dalej a tu patrzę a nasza Justine w Metrze występuje i nie tylko. 8O
I co? I jestem zła bo nic o tym nie wiedziałam. No ładnie sąsiadko, niech ja cię tylko spotkam..
To jedyna co Cię może uratować to to jak zaśpiewasz mi Milorda...

No i w TV byłaś to miejsce tu Ci się należy! Bravo żółwik!
a teraz wyjaśnienie włączam ci ja dziś TVP1, patrzę a tu nasza Justine śpiewa i to pięknie przepiękną piosenkę z repertuaru Edith Piaf pt: "Milord". 8O Toż to szok i googlam ja sobie dalej a tu patrzę a nasza Justine w Metrze występuje i nie tylko. 8O

No i w TV byłaś to miejsce tu Ci się należy! Bravo żółwik!

-
- Wyrocznia WSR
-
- Wyrocznia WSR
To chyba to już można zaliczyć też naszego byłego wykładowcę Martina Jacoba - jedynego amisza żyjącego w Polsce. Ostatnio wręcz "wyłazi" z telewizji! Zwłaszcza z TVN-u. Był już w Faktach sobotnich o 19, potem w Dzień dobry TVN, potem u Drzyzgi a teraz jego twarz widnieje nawet w piątkowym dodatku telewizyjnym do GW.
a jak ktoś jeszcze nie wie o kim mowa to może go zobaczyć w programie na Planete we najbliższy wtorek o godzinie 17:30 "Samotność amisza".
Tylko tak sobie myślę, czy ta cała medialność nie jest aby zaprzeczeniem samego amiszowstwa?
a jak ktoś jeszcze nie wie o kim mowa to może go zobaczyć w programie na Planete we najbliższy wtorek o godzinie 17:30 "Samotność amisza".
Tylko tak sobie myślę, czy ta cała medialność nie jest aby zaprzeczeniem samego amiszowstwa?
-
- Wyrocznia WSR
Aaaa i ciągle zapominam tu zajrzeć a my właśnie powoli żegnamy się z następną gwiazdą z telewizji!
Nasz Tomasz Franaszek z tej słynnej grupy SR2 przez dwa lata (2004-2006) dzielnie prowadził magazyn dla młodzieży "Raj" i moje czujne oko Go tam nawet wypatrzyło!
Głos baaardzo fajnie w tej telewizji brzmiał. Może gdzieś jeszcze można dostać archiwalne odcinki!
Dziewczęta naprawdę gorąco Wam polecam! 
* Autografy do nabycia u mnie po 10 zł za sztukę!

Nasz Tomasz Franaszek z tej słynnej grupy SR2 przez dwa lata (2004-2006) dzielnie prowadził magazyn dla młodzieży "Raj" i moje czujne oko Go tam nawet wypatrzyło!

* Autografy do nabycia u mnie po 10 zł za sztukę!