"OKE" - SŁAWEX
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
Re: "OKE" - SŁAWEX
Frik pisze:Sławex http://www.ranking.fc.pl/mariusz/
FAJNE TO...
tzn. źle się wyraziłam nie "TO"
tylko Sławex
ciekawa jestem dalczego ciągu

-
- Początkujący(a)
Re: "OKE" - SŁAWEX
ZA-JE-BIS-TE .. !!!Frik pisze:Witam i pozdrawiam wszystkich zdających egzamin "OKE" w tym roku.
Sławex to moi projekt mający na celu pomoc (w przystępnej formie) wszystkim w szybkim przypomnienie najważniejszych informacji z zajęć przygotowujących do "OKE"
Zapraszam, więc do powtórki![]()
http://www.ranking.fc.pl/mariusz/
Jakbys potrzebowal materialow z zajec to sluze... ladnie pisze i wszystko pisze..

-
- Loża WSR
Zyrafa kiedys do gazetki szkolnej zrobila taka karykature ArturaFrik pisze:W którejś z dalszych części z chęcią wprowadził bym Arturexatylko nie mam z nim teraz żadnych zajęć i ciężko mi szkic jego łepetynki zrobić

Ostatnio zmieniony 22 lut (czw) 2007, 10:00:03 przez sinar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Bywalec
O o o super!
Myshko więc czekam na fotki (jeśli masz jakieś własne rysunki Artura też wyślij)
Noddy ja bym mógł zamieścić nawet cały wykład, ale musiał bym mieć w wersji elektronicznej (czytaj: nie pisze bezwzrokowo na klawiaturze i ciężko mi przepisywanie idzie
) a tak to tylko ctrl+z i ctrl+v i wszyscy się cieszą
Gazetka... coś gdzieś kiedyś słyszałem ale na oczy nie widziałem
Myshko więc czekam na fotki (jeśli masz jakieś własne rysunki Artura też wyślij)

Noddy ja bym mógł zamieścić nawet cały wykład, ale musiał bym mieć w wersji elektronicznej (czytaj: nie pisze bezwzrokowo na klawiaturze i ciężko mi przepisywanie idzie

Gazetka... coś gdzieś kiedyś słyszałem ale na oczy nie widziałem

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Komentarz trochę żartobliwy, a trochę nie
Nie ukrywam, że podoba mi się projekt Frika. Oceniam go na przynajmniej 3+. Myślę, że co prawda wyglądam tu nieco gorzej niż w rzeczywistości
, ale na szczęście dziewczynom, jak są już kimś zafascynowane, to się czasami dziwnie w oczach miesza i różne rzeczy widzą, których nie ma i różnych rzeczy nie dostrzegają, choć widać je na pierwszy rzut oka (zdrowego, a nie zafascynowanego)
.
Ale ja nie o tym. Skoro projekt już jest, warto wykorzystać jego popularność dla popularyzowania wiedzy, a przynajmniej informacji w formie konspektowej. Deklaruję przygotowanie "mojej" części powtórzenia w wersji elektronicznej, jeśli nikt inny tego nie zrobi. Liczę tu najpierw i przede wszystkim na noddy'ego. Tak czy inaczej proszę Cię kreatywny Friku, abyś to później wlał w Twoją superanimkę i będziemy kwita
.

Ale ja nie o tym. Skoro projekt już jest, warto wykorzystać jego popularność dla popularyzowania wiedzy, a przynajmniej informacji w formie konspektowej. Deklaruję przygotowanie "mojej" części powtórzenia w wersji elektronicznej, jeśli nikt inny tego nie zrobi. Liczę tu najpierw i przede wszystkim na noddy'ego. Tak czy inaczej proszę Cię kreatywny Friku, abyś to później wlał w Twoją superanimkę i będziemy kwita

-
- Bywalec
-
- Nowy(a)