Życzonka :)))
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Bywalec
-
- Loża WSR
-
- WSR Guru
-
- Loża WSR
Wszystkiego Naj Happciu
Ps: a żebyś wiedziała ze w wydaniu forumowym do ryby to mi blisko. Występuje bowiem pewna dwoistość; iluzja czasem intuicja miesza się z wszędobylskością i sianiem idealizmu - bywam zresztą niepoprawnym romantykiem; potrzebuje kochać i być kochanym - szczerość i poświęcenie też nie jest mi obce - tak jak i cierpienie dla idei w pewnym ujęciu itd. - tak jak i krytycyzm, izolacja, naiwność no i nadmierne przeżywanie uczuć i w ogóle w ogóle ...

Ps: a żebyś wiedziała ze w wydaniu forumowym do ryby to mi blisko. Występuje bowiem pewna dwoistość; iluzja czasem intuicja miesza się z wszędobylskością i sianiem idealizmu - bywam zresztą niepoprawnym romantykiem; potrzebuje kochać i być kochanym - szczerość i poświęcenie też nie jest mi obce - tak jak i cierpienie dla idei w pewnym ujęciu itd. - tak jak i krytycyzm, izolacja, naiwność no i nadmierne przeżywanie uczuć i w ogóle w ogóle ...

-
- Wyrocznia WSR
Dzięki wielkie.seize pisze:Wszystkiego Naj Happciu![]()
![]()
PS. No ja też jestem forumowo bardzo wrażliwa. Łatwo mnie zranić. Jak coś się niepozytywnie napisze to przeżywam tygodniami. Jak ktoś długo mi nie odpisuje to też się zamartwiam. Jak mi jakiś topik nie ruszy to płaczę po nocach. Jak jakieś kontrowersje są przeżywam.
-
- WSR Guru