Polska na ME?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
ja też sądzę że nas nie zawieszą.
ale że Wit dał się złapac i to za 8 tyś to aż mnie zaparło jak się dowiedziałem.
że brał to wiadomo był na górze to sobie wybierał ale że tak śmieszną sumę.
jestem ciekawy co mu zrobią.
bo przyjąc łapówkę za 8 tyś to śmieszna sprawa biorąc pod uwagę że wpłacił 50 tyś kaucji aby sobie w domu posiedziec i poczeka jak będzie dalej.
ale że Wit dał się złapac i to za 8 tyś to aż mnie zaparło jak się dowiedziałem.
że brał to wiadomo był na górze to sobie wybierał ale że tak śmieszną sumę.
jestem ciekawy co mu zrobią.
bo przyjąc łapówkę za 8 tyś to śmieszna sprawa biorąc pod uwagę że wpłacił 50 tyś kaucji aby sobie w domu posiedziec i poczeka jak będzie dalej.
-
- Loża WSR
Wit to musial byc tajnos agentos
8 tysiecy
Sam sie podstawil i zrobil przekup kontrolowany 
A wg mnie nas zawiesza. Pewnie nie na dlugo na jakies 2-3 tygodnie do czasu jak beda nowe (-stare
) wladze ale jednak. Tak dla zasady. Rosja to jest u nich ta sama polka co Chiny, Korea i Irak. Na niezaleznosc tych zwiazkow patrza przez palce bo i tak wiedza ze nie maja na to wplywu.
Ale jak sie Rusko szybko uwinie to eliminacje nie powinny byc zagrozone. Dla Fifa takie zawieszenie to straszak nie chca po prostu zeby wladze permanentnie wtracaly sie w ich interesy i tyle. Jezeli to bedzie krotka i bezbolesna operacja to postekaja troche ale w koncu zatwierdza nowe wladze.

A wg mnie nas zawiesza. Pewnie nie na dlugo na jakies 2-3 tygodnie do czasu jak beda nowe (-stare

Ale jak sie Rusko szybko uwinie to eliminacje nie powinny byc zagrozone. Dla Fifa takie zawieszenie to straszak nie chca po prostu zeby wladze permanentnie wtracaly sie w ich interesy i tyle. Jezeli to bedzie krotka i bezbolesna operacja to postekaja troche ale w koncu zatwierdza nowe wladze.
-
- Loża WSR
-
- WSR Guru
Drodzy kibice ważny komunikat przeczytajcie i piszcie dużo maili przekażcie znajomym.
http://www.euro2008.wp.pl/kat,1002421,w ... caid=131a3
Niżej podaje adresy:
FIFA - contact@fifa.org
UEFA - info@uefa.com
Ja już napisałem im więcej tym lepiej może to zdecyduje o nie zawieszeniu naszej reprezentacji. Oczywiście po angielsku, jesli komuś się nie chce pisać wpiszcie tutaj maila to wyśle moją wersję pisma.
Wspierajmy całym sercem.
http://www.euro2008.wp.pl/kat,1002421,w ... caid=131a3
Niżej podaje adresy:
FIFA - contact@fifa.org
UEFA - info@uefa.com
Ja już napisałem im więcej tym lepiej może to zdecyduje o nie zawieszeniu naszej reprezentacji. Oczywiście po angielsku, jesli komuś się nie chce pisać wpiszcie tutaj maila to wyśle moją wersję pisma.
Wspierajmy całym sercem.
-
- Loża WSR
-
- Zaczyna działać
mi się wydaje, że nieźle nasi zlekceważyli Słowaków, takie są niestety skutki dobrej gry z Portugalią czy Belgią, że potem w towarzyskim spotkaniu patrzą na siebie tylko z minami pod tytułem "jak to ? oni strzelili nam bramkę ?? "
chociaż Słowacy grali bardzo szybko i pressingiem, ale wydaje mi się, że gdyby Polacy podeszli bardziej poważnie i bardziej zmotywowani do tego meczu to i ten pressing by się im odechciał szybko i pewnie nie mieliby z czego grać piłką
enyłej, wynik 2-2 to chyba aż, i w sumie fartem, i dobrze, że chociaż remis, ale gra marna mimo wszystko i Beenhakker powinien teraz troszkę poanalizować mentalność Polaków, bo szkoda potem będzie, jak gra będzie fantastyczna a się pospalają psychicznie nam chłopaki
chociaż Słowacy grali bardzo szybko i pressingiem, ale wydaje mi się, że gdyby Polacy podeszli bardziej poważnie i bardziej zmotywowani do tego meczu to i ten pressing by się im odechciał szybko i pewnie nie mieliby z czego grać piłką
enyłej, wynik 2-2 to chyba aż, i w sumie fartem, i dobrze, że chociaż remis, ale gra marna mimo wszystko i Beenhakker powinien teraz troszkę poanalizować mentalność Polaków, bo szkoda potem będzie, jak gra będzie fantastyczna a się pospalają psychicznie nam chłopaki

-
- Loża WSR
Wg mnie sodoweczka (wygralismy z Portugalia to Slowakow pykniemy spacerkiem) i brak koncentracji (pierwsza i ostatnia minuta). Bak cos przebakiwal ze nie potrafia sie sie zmobilizowac na takie mecze. To ciekawe jak sie skoncentruja na tych 4 eliminacyjnych co teraz beda. Akurat Bak powinien pamietac jakie tam mieli przeprawy na Kaukazie. Ale cale szczescie musza pamietac ze u Leo nie ma ludzi niezastapionych. Jakby nie bylo to rezerwy zrobily ten wynik z Estonia a nie pierwszy garnitur.
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Wyglada ze wszyscy teraz graja dla Polski
Koncowka meczu Azerbejdzan - Finlandia i jest 1:0 dla gospodarzy
Mala lyzka dziegciu w tej beczce miodu (dla mnie) to to ze postawilem tutaj troche kasy na remis 0:0 (bramka padla w 83 minucie). Ale to drobiazg. No to oby tak jeszcze Serbia i Portugalia sie dostroily. Moze jakis remisik... 

-
- Początkujący(a)
my tu gadu gadu o tym co na boisku, a już w środę (18 kwietnia) w Cardiff "misie" z europejskiej centrali zadecydują o rozwoju naszego kraju. Chodzi oczywiście o organizację wspólnie z Ukrainą EURO 2012. Nikt chyba nie powinien mieć wątpliwości, że w przypadku zwycięstwa powstaną piękne stadiony, setki km autostrad, nowe hotele, restauracje, bardzo rozwinie się sieć połączeń lotniczych wewnątrz Polski no i ogónie wszystkim będzie żyło się lepiej bo jak przewidują eksperci z tej okazji PKB pójdzie w górę ok. 1%. To jednak wszystko nieważne:) Będziemy przecież mieli przez kilka tygodni jeden wielki Event Day:)
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR