grafika-tryb dzienny |wrzesień/pażdziernik kto sie wybiera?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
- 
				Ka$ka
- Czasami coś napisze 
grafika-tryb dzienny |wrzesień/pażdziernik kto sie wybiera?
hej, przymierzam się do WSR i jestem ciekawa ile osób jest takich jak ja. No i oczywiście czy warto tu przyjśc, czy wyniosę wiedzę.   :wink: [/b]

- 
				prosiaczek_gd
- Nowy(a)
- 
				prosiaczek_gd
- Nowy(a)
- 
				Ka$ka
- Czasami coś napisze 
- 
				wopek
- Nowy(a)
ja się poważnie zastanawiam nad WSR i grafiką dzienną... szukałem Szkół Wyższych ale cięzko tak naprawde znalesc grafike komputerową... albo trudno się dostać ale trzeba dużo płacić :/ słyszeliście od znajomych coś o grafice na WSR ?? warto tutaj przyjść ?? mam taki mętlik w głowie przez tą mature i wybór uczelni ze aż paranoja  bede chciał wpaść w czwartek na dni otwarte ale nie wiem czy mi się uda ... eloo
 bede chciał wpaść w czwartek na dni otwarte ale nie wiem czy mi się uda ... eloo

bede chciał wpaść w czwartek na dni otwarte ale nie wiem czy mi się uda ... eloo
 bede chciał wpaść w czwartek na dni otwarte ale nie wiem czy mi się uda ... eloo- 
				mala_mi
- Nowy(a)
ja będę w sobotę 28 na dniu otwartym. muszę sie aż z trójmiasta doczołgać:P
słyszałam że to fajna szkoła!!
fakt... wyższe- grafika to na ASP są a tam jest sie ciężko dostać... jakieś egzaminy wstępne, rysunki rzeźby i nie wiem co jeszcze:P no i same artystyczne dusze....
poza tym ja chcę iść do WSR !!
!!

słyszałam że to fajna szkoła!!
fakt... wyższe- grafika to na ASP są a tam jest sie ciężko dostać... jakieś egzaminy wstępne, rysunki rzeźby i nie wiem co jeszcze:P no i same artystyczne dusze....

poza tym ja chcę iść do WSR
 !!
!!- 
				Martines
- Nowy(a)
z tego co sie zorientowałem , to zgłoszenie elektroniczne do szkoły musi być poparte zapisem i wpłatą na konto w ciągu 7 dni od daty rejestracji , potem jest usuwana , wiec nie wiem czy jest sens juz sie elektronicznie zapiywać , lepiej poczekac do 1 wysłać zgłoszenie i 7 załwić wszytstkie formalnosci , czyli pierwszego dnia. Jednak najważniejsze jest załatwienie spraw formalnych , czyli przyniesienie papierków i dowód wpłaty  Ja niestety do 10 maja musze poczekać, bo wtedy pieniązki mam na koncie. Mam nadzieje że miejsca nie zbraknie przez te trzy dni
 Ja niestety do 10 maja musze poczekać, bo wtedy pieniązki mam na koncie. Mam nadzieje że miejsca nie zbraknie przez te trzy dni  

A tak wogóle ktoś wie ile jest przewidzanych miejsc na garfikę -zaocznie ??

Ja niestety do 10 maja musze poczekać, bo wtedy pieniązki mam na koncie. Mam nadzieje że miejsca nie zbraknie przez te trzy dni
 A tak wogóle ktoś wie ile jest przewidzanych miejsc na garfikę -zaocznie ??