wsr to lipa a nie szkoła

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
smolki
Nowy(a)

wsr to lipa a nie szkoła

Post autor: smolki » 18 maja (pt) 2007, 09:55:56

wyklady w tej szkole to zart

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Pytanie o szczegóły

Post autor: s_wojtkowski » 18 maja (pt) 2007, 10:46:25

Czemu tak sądzisz, Maćku? Bywasz w ogóle w szkole? Np. w ostatnią niedzielę na moich zajęciach? Co to właściwie miałoby w odniesieniu do reklamy prasowej czy promocji znaczyć, że wykłady na ten temat to żart? Za łatwe? Zbyt luźno prowadzone? Przyjedź na sesję egzaminacyjną to się zmierzymy ;-)

Natomiast tytuł nadany przez Ciebie temu tematowi nie podoba mi się. Jest obraźliwy zarówno dla osób tworzących szkołę i pracujących w niej, jak i Słuchaczy, którzy mają inne od Ciebie zdanie w poruszonej kwestii. Przydałoby się jakieś uzasadnienie. Spróbuj sformułować rzeczowe zarzuty, krótko je uzasadnij i wyciagnij wnioski. Stać Cię na to?

Boy
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Boy » 18 maja (pt) 2007, 13:37:28

prowokacja

dis
Bywalec
Bywalec

Post autor: dis » 18 maja (pt) 2007, 20:49:52

a ja myślałam, że tylko tytuł będzie taki, a sam temat o czym innym. bądź co bądź, wejść bardzo dużo jest.

Ollo
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Ollo » 19 maja (sob) 2007, 09:56:19

to przykre, że ktoś tak pisze, nie podając ani słowa wyjaśnienie... Cóż, drogi autorze tematu, rzutuje to nieco na opinię o Twojej inteligencji.

gniewny
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: gniewny » 19 maja (sob) 2007, 20:36:52

Maciek był i się ..zmył. Chyba go "przestraszyłeś" Sławek swoim profesjonalizmem nawet w takich kwestiach. Podziwiam

yogg
Nowy(a)

Post autor: yogg » 22 maja (wt) 2007, 00:50:02

nie zgadzam sie... dzieki tej szkole zdobylem prace jako grafik w jednej z wiekszych gazet w Polsce a na pewno najwiekszej jesli chodzi o dzial reklamy - Gazecie Wybobrczej.
Nacisk polozony na praktyke, bardzo ulatwia znalezienie pracy w zawodzie.
Co do wykladow to... wszystko jest kwestia podejscia, zawsze tak jest, ze ten kto chce skorzystac ten skorzysta... nawet najbardziej nudny wyklad w WSR jest 1000000 razy ciekawszy niz wyklad z logiki na wydziale ISNSu na UW :D

Neron
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Neron » 22 maja (wt) 2007, 08:51:01

miałeś kiedyś wykłady w salach komputerowych? Ja się w pewnym sensie zgadzam z założycielem tematu, jak będę miał czas to napisze co mnie bardzo wq.. w wsr - może to coś pomoże.

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 22 maja (wt) 2007, 09:40:45

Neron pisze:miałeś kiedyś wykłady w salach komputerowych
sale komputerowe mają swój nie podważalny klimat i pewnie nigdzie więcej takiego klimatu nie spotkasz .
a poważnie mówiąc ćwierkają wróbelki że sale komputerowe mają zostać przeniesione w inne miejsce bardziej oświetlone i bardziej klimatyczne.
ale nie dajmy się zwariować nie jest tak źle dziewczyny się rozbierają więc jak Cię zajęcia nie interesują zawsze coś znajdziesz dla oka. :twisted:

OSHka
Ekspert
Ekspert

Post autor: OSHka » 22 maja (wt) 2007, 11:37:42

Hmmm
zapraszam Cię na wykład o jakimkolwiek prawie na Wydziale Zarządzania UW - aula na miarę Unii, wygodne siedzenia, mnóstwo miejsca (na 300-400 osób) , mozna leżec nawet, ale co z tego..

.. wykłady są tak nudne, że chodzi z 20 osób z 300, bo tyle powinno byc. A na WSR - kurcze ja chodzę z wielkim zainteresowaniem, zwłaszcza na zajęcia związane z promocją i wszelkimi jej formami - mimo ze prawie wszystko to wiem, to utrwala mi sie to w głowie, a prowadzący - sir Woytkowsky - to już w ogóle debeściak.

Wykłady w salach komputerowych mają ten plus, ze masz komputer i net - nie dajesz rady, to łazisz sobie po necie :) , zawsze mozna sobie jakoś poradzić. Ale fakt - gorąco to tam sie dopiero zacznie robić :(

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 22 maja (wt) 2007, 12:32:19

OSHka pisze:Hmmm
Ale fakt - gorąco to tam sie dopiero zacznie robić :(
OSHka przecież lato idzie i wszędzie gorąco będzie. :P

OSHka
Ekspert
Ekspert

Post autor: OSHka » 22 maja (wt) 2007, 12:42:23

Gorąco w sensie, ze za gorąco, duszno, parno.. nie lubię takiego powietrza jakie jest w pracowniach komputerowych, zwłaszcza przy takim stężeniu jak na WSR, plus w jednej salce nie ma okna :( W tamtym semestrze miałam tam zajęcia i w październiku wymiękałam :?

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 22 maja (wt) 2007, 13:03:42

OSHka pisze:Gorąco w sensie, ze za gorąco, duszno, parno.. nie lubię takiego powietrza jakie jest w pracowniach komputerowych, zwłaszcza przy takim stężeniu jak na WSR, plus w jednej salce nie ma okna :( W tamtym semestrze miałam tam zajęcia i w październiku wymiękałam :?
wiem o czym mówisz żartowałem aby tylko rozluźnić atmosferę w tak gorący dzień :P

Neron
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Neron » 22 maja (wt) 2007, 13:36:55

Ciekawe jak wyglądają przepisy BHP odnośnie wentylacji pomieszczenia przeznaczonego na grupowe spotkania. Zapewne jest taki wpis ale ja jestem leń więc jak komuś się nudzi i chce poinformować administracje szkoły zapraszam do http://www.google.pl

To jeszcze jedna zła rzecz - ostatni wykład w niedziele (nie wiem jak sie nazywa chociaż w ten weekend powinienem z niego zdawać egzamin) - mówię o SGZII, tam jest chyba z 3 grupy brak miejsc STOJĄCYCH o_O - będzie coraz gorzej w wsr - coraz więcej słuchaczy a powierzchnia użytkowa taka jak 2 lata temu.

Do szkoły 'zwerbowałem' sporo osób bo uważałem, że warto przeżyć to - super wykłady, fajne przedmioty ale teraz nie wiem czy będę polecał WSR.

PS: co mamy zrobić na zaliczenie sobotnich warsztatów fotograficznych?? :> tak z ciekawości pytam

ds
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: ds » 27 maja (ndz) 2007, 20:52:10

Dobra, zdenerwowałem się :)

Pięćsetdziewięćdziesiątkilka wejść i co? Wzywam Was uczniowie WSR do mobilizacji w obronie WSR (dużą literą; szacunek to coś, co powinno być naturalne nawet, jeśli ktoś nie potrafi się zdobyć na rzetelną argumentację swojej "lipnej" wypowiedzi).

OK, jest troszkę za gorąco. Hmm...Ale chwileczkę? O to chodziło autorowi tematu? Czy tylko o lipę? A - mówiłem, że jest za gorąco. Jest. Jeśli jednak spojrzycie z jakim zaangażowaniem wykładowcy i cała kadra podchodzi do nauczania w WSR, to myślę, że Wasze bóle staną się małą lipką.

WSR to zajebista instytucja ogólnorozwojowa z pasją :) A nie szkoła. A lipa? Widziałeś kiedyś lipę? http://pl.wikipedia.org/wiki/Lipa
...Hmm. A może jednak o coś autorowi chodziło? Że duża lipa przydałaby się do chłodzenia budynku?

Uff...gorrąco.

ODPOWIEDZ