Ognisko - 14 lipca ;-)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Wyrocznia WSR
Ale na początku lipca duża cześć z nas będzie imprezowała po domach bo strasznie dużo raków mamy wśród nas i już na 7 lipca jest pewna rezerwacja imprezki... Jeszcze do potwierdzenia, ale jest.
Super. Jak mi się przypomina to ognisko 2 lata temu gdzie prawie cała szkoła była to aż mnię się łezka w oku kręci jaka wtedy była mobilizacja...
Gdzie są ci liderzy?!?!?!
Pamiętam na tym ognisku, które trwało 12 godzin jak narodziło sie jedno uczucie, które trwa aż do dziś...

-
- Zadomowił(a) się
ach te wspomnieniaHappy pisze:Jak mi się przypomina to ognisko 2 lata temu gdzie prawie cała szkoła była to aż mnię się łezka w oku kręci jaka wtedy była mobilizacja...Gdzie są ci liderzy?!?!?!
![]()
Pamiętam na tym ognisku, które trwało 12 godzin jak narodziło sie jedno uczucie, które trwa aż do dziś...
![]()

-
- Bywalec
zły termin wybraliśmy 
za dużo dobrych imprez było w tę noc...
kto nie był w herbatniku przy moście łazienkowskim ten niech żałuje!!!
takiego klimatu jeszcze nie czułem jak tam
szkoda, że aparatu nie wziąłem, ale inni robili zdjęcia, więc jak wyczaj to wam podrzucę
100 kg lodów, 100 kg bananów wiszących na drzewach i tysiące świetlików oraz świeczek i lampionów

za dużo dobrych imprez było w tę noc...
kto nie był w herbatniku przy moście łazienkowskim ten niech żałuje!!!

takiego klimatu jeszcze nie czułem jak tam

szkoda, że aparatu nie wziąłem, ale inni robili zdjęcia, więc jak wyczaj to wam podrzucę

100 kg lodów, 100 kg bananów wiszących na drzewach i tysiące świetlików oraz świeczek i lampionów

-
- Loża WSR