Maalox i smok wawelski, Lokomotiv, Paweł i Gaweł...

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Taka

Maalox i smok wawelski, Lokomotiv, Paweł i Gaweł...

Post autor: Taka » 30 lip (pn) 2007, 15:29:16

Hej :)

Szukam i szukam i jakoś znaleźć nie mogę potrzebnych reklam:oops: Ale za to znalazłam Was i liczę na to, że pomożecie :)

Czy kojarzycie te reklamy:
- Maalox ze smokiem wawelskim (Maalox to lek, co zmienia legend bieg) - miałam nadzieję, że znajdę w którymś serwisie filmik, ale nic z tego :cry:
- lek Lokomotiv (Stoi na stacji mała Oliwka) - na podstawie wierszyka "Lokomotywa" - czy ktoś ma cały tekst tej reklamy?
- Paweł i Gaweł - dawno dawno temu reklamowali jakąś firmę ubezpieczeniową? Tylko jaką? Nie mogę dociec...
- Popiel i myszy - czy istnieje jakaś reklama związana z tym motywem?

Co bystrzejsi już się chyba domyślili, że poszukuję reklam z motywem bajkowym, jeśli macie coś ciekawego albo znacie odpowiedź na chociaż jedno z moich pytań, będę bardzo wdzięczna za pomoc :)

Pozdrawiam serdecznie :D

Taka

Post autor: Taka » 31 lip (wt) 2007, 13:41:59

Oj, chyba się przeliczyłam :? Moja wiadomość była czytana 22 razy i nikt nie może mi pomóc? :(

Halo! Nie jestem maturzystką proszącą po raz setny o pomoc w opisaniu reklamy lub napisaniu prezentacji na banalny temat...

Problem z reklamą Lokomotiv udało mi się już rozwiązać. Wiedziałam, gdzie uderzyć :D Napisałam do radia i tekst reklamy już mam :D Gdyby komuś miał się do czegoś przydać, to chętnie się podzielę.

Może jednak ktoś jest w stanie mi pomóc z reklamami Maaloxu oraz Pawła i Gawła?

ODPOWIEDZ