Co zrobić żebyście zgłaszali zmianę danych teleadresowych?

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 20 wrz (śr) 2006, 12:34:08

Ale ja chcę żebyś wzięła! :idea: :idea: :idea: I przekazała to czego nie wiecie innym marcowym! :lol:

Martha
Ekspert
Ekspert

Post autor: Martha » 20 wrz (śr) 2006, 12:42:58

Ale ja juz wszystko wiem!!! A jak czegos nie wiem, to kiedys pewnie to wyjdzie 8) A mleka pic nie bede :D:D:D
no chyba ze cos mi nie wyjdzie, to przyjde ze spuszczona glowa i poprosze o Niezbednik ....:)

CASE
Ekspert
Ekspert

Post autor: CASE » 20 wrz (śr) 2006, 18:30:21

Happy pisze:Naprawdę jesteście genialni! Dziękuję za super pomysły. :twisted: To już wiem co robić żeby mieć aktualne telefony po prostu... :?
Nalezy wszystkim uczniom KUPIC telefony na karte i problem rozwiazany. :P

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 23 paź (pn) 2006, 09:14:13

No i właśnie znowu wyniknęła ta sama sprawa! :x Wrr! Wpisał się dziś na spotkanie jeden pan z zaocznych! A pani z którą się umówił jest właśnie w drodze do Zakopanego! I chcę być uprzejma i zadzwonić do niego, żeby się nie fatygował. I co? I oczywiście nie podał żadnego numeru telefonu!!! I będzie jechał na próżno! Ludzie mówię Wam, że to bez sensu. Trzeba w szkole zostawiać jakikolwiek telefon do siebie. :idea: :idea: :idea: :idea:

Drogi Panie! :idea:
Publicznie tu przy świadkach informuję, że chciałam Pana powiadomić, żeby Pan na próżno nie jechał, ale niestety nie zostawił Pan do siebie żadnego kontaktu oprócz adresu zamieszkania. :idea:

Kinfolk
Ekspert
Ekspert

Post autor: Kinfolk » 23 paź (pn) 2006, 09:19:22

Happy pisze:No i właśnie znowu wyniknęła ta sama sprawa! :x Wrr! Wpisał się dziś na spotkanie jeden pan z zaocznych! A pani z którą się umówił jest właśnie w drodze do Zakopanego! I chcę być uprzejma i zadzwonić do niego, żeby się nie fatygował. I co? I oczywiście nie podał żadnego numeru telefonu!!! I będzie jechał na próżno! Ludzie mówię Wam, że to bez sensu. Trzeba w szkole zostawiać jakikolwiek telefon do siebie. :idea: :idea: :idea: :idea:

Drogi Panie! :idea:
Publicznie tu przy świadkach informuję, że chciałam Pana powiadomić, żeby Pan na próżno nie jechał, ale niestety nie zostawił Pan do siebie żadnego kontaktu oprócz adresu zamieszkania. :idea:
No wiesz Happy - zawsze możej pojechać albo list wysłać :wink:

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 23 paź (pn) 2006, 09:22:34

Dobrze to w takim razie zamykam szkołę na 2 godziny i jadę do Pana, żeby się nie fatygował po południu! Gdyby się okazało, że Pana nie ma bo jest w pracy to postoję pod drzwiami i poczekam do wieczora. Tylko, że pewnie Pan prosto po pracy do szkoły pojedzie i nie zdążę Go zawiadomić. Och cóż za niefart! :twisted:

ODPOWIEDZ