CZAD
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
ze mną tak łatwo nie będzie a obawiam się nawet że się nie da pocieszyćusiti pisze:wszyscy dookoła mają doły, a ja służę im jako pocieszycielka,więc jeśli masz ochotę mogę rpzygarnac pod skrzydło kolejnego dołowicza

kurde kiedyś to pamiętam że to ja zawsze pełniłem rolę 'psychologa' i pocieszyciela i od początku liceum każdy się do mnie zgłaszał by opowiadać o swoich problemach..
-
- Bywalec
-
- Bywalec
zachowam się gruboskórnie,ale powiem,że mogło byc gorzej
heh i mówi to osoba,która cierpiała 8 miesiecy po rozstaniu hehe
Doświadczenie uczy,że to jest kurde jedna wielka loteria. A ja np nauczyłam sie lubic stan tak zwanej samotności i zeby rzucic jeszcze jednym banałem to pamietaj,ze jak jest źle to potem może byc już tylko lepiej,bo po dołku przychodzą szczyty hehe
ale patetycznie

Doświadczenie uczy,że to jest kurde jedna wielka loteria. A ja np nauczyłam sie lubic stan tak zwanej samotności i zeby rzucic jeszcze jednym banałem to pamietaj,ze jak jest źle to potem może byc już tylko lepiej,bo po dołku przychodzą szczyty hehe
ale patetycznie

-
- Loża WSR
kurde komp mi wariuje i 2 posty wrzucił takie same :/ chyba jednak wezme któregoś z tych laptopówusiti pisze:zachowam się gruboskórnie,ale powiem,że mogło byc gorzej![]()
ale patetycznie

a co do tego powyżej to ja właściwie większą część życia (dużo większą) byłem sam i jakoś nieszczególnie chcę do niej wracać...aczkolwiek uważam się za samotnika
-
- Loża WSR
ale o to chodzi że to nie był byle kto..usiti pisze:pewnie,że fajniej byc z kims... tylko,ze nie warto byc z byle kim, a nie byle kogo nie tak łatwo znalezc,wiec ta samotnosc nas nie ominie God damn it!Wiec chyba musimy sie z nią zakumplowac chwilowo...

no nic nie ważne nie chce bardziej się dołować

zmieniając temat...yyyy...yyy...eeee...ale mamy piękny wieczór

-
- Bywalec
http://www.youtube.com/watch?v=IAbbXbZKph0
mi ta piosenka naprawde pomaga na humorki
troche potanczyc poskakac i endorfinki sie pobudzają do życia 
mi ta piosenka naprawde pomaga na humorki