Ostatni tydzien z koniecznosci musialem spedzic w domciu bo troche chorowalem. Najpierw mialem ambitne plany co to ja nie zrobie co nie przeczytam. W koncu jednak po odrobieniu pracy domowej ze strategii reklamy i przeczytaniu cieniutkiej ksiazeczki przerzucilem sie na radio a potem TV.
I coz ja widze za nowosci - Ordynacka sto iles tam na TVCentrum. Prowadzacy Wojtek D. wprowadza nas w tajniki swiata reklamy mediow i pisania CV. Program w pomysle calkiem ciekawy tylko w realizacji koszmarny. Calosc przeplatana jest kawalkami typu Maly ksiaze czy Tatuash. Moderator nachalnie promuje swojego kolege z Bialegostoku. I w ogole blizej atmosfery jakiegos spotkania towarzyskiego niz sensownego programu. Czy warto to przez godzine lub dluzej ogladac. Raczej mozna sobie darowac i obejrzec w srody Oblicza mediow. Tylko 15 minut za to bardziej tresciwe.
A czy Wy macie znacie jakis program ktory trzeba omijac z daleka? Napiszcie
TVGnioty
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Bywalec
-
- Loża WSR
W naszych kablowkach sa tez takie programy jak iTV. Nie mylic z brytyjskim ITV. Jeden pan uzdrawia reiki chyba w jakies syberyjskiej odmianie. Wykonujac ruchy ala Bruce Lee wymachuje dzwoneczkami i mamrocze cos wrodzaju: Badzcie negatywni i to dobrze ze was boli. I wyraznie zaznacza ze uzdrawia dzwiekiem i glosem tylko przez nasze kochane lacza telefoniczne. Bo to co widac to pewnie standup dla iTV no i bezplatna autoreklama przez godzine.
A siostra to mi nawet mowila ze po 23-ej to mozna na tym KANALE zobaczyc bardzo kompletne ubrane panie czatujace pruderyjnie na sofie. I pytajace co teraz pokazac. Azurowa bluzeczke kolezanki. Prosze bardzo pan Stasio zaraz zrobi zblizenie. Siostra niedawno wrocila z Wloch wiec sie chyba bulwersowac nie powinna. Tak popierajmy co polskie bo co polskie to dobre.
A siostra to mi nawet mowila ze po 23-ej to mozna na tym KANALE zobaczyc bardzo kompletne ubrane panie czatujace pruderyjnie na sofie. I pytajace co teraz pokazac. Azurowa bluzeczke kolezanki. Prosze bardzo pan Stasio zaraz zrobi zblizenie. Siostra niedawno wrocila z Wloch wiec sie chyba bulwersowac nie powinna. Tak popierajmy co polskie bo co polskie to dobre.