seriale

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Pani_Sz
Nowy(a)

seriale

Post autor: Pani_Sz » 16 paź (czw) 2008, 16:39:14

Co sądzicie o" Modzie na sukces", zwanej również najdluższym tasiemcem świata oraz innych mniej lub bardziej ciekawych serialach emitowanych w polskiej telewizji?

trocu
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: trocu » 16 paź (czw) 2008, 17:04:12

Nie znam tych mydlin, pierwsze słyszę i tak mi się podoba :)

Smierc*
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Smierc* » 16 paź (czw) 2008, 17:19:47

hm... jak uczyłam się mówić to to już było w TV.
cóż moge powiedzieć, teraz tego nie oglądam jak w ogóle TV bo nudą i płycizną wieje. Ale jak byłam młodsza to dobrze sie przy tym spało :D
nie ma żadnych gwałtownych akcji czy melodii które mogłyby wybić ze snu. :)
ale nie wiem o czym to nawet jest konkretnie ;P pamietam tyle ze ktos tam byl w ciazy :| i ktos to okropnie przezywal :/

Annka
Bywalec
Bywalec

Post autor: Annka » 16 paź (czw) 2008, 17:27:41

A mnie osobiście ten serial rozkłada na łopatki :!: Jest już tak zagmatwany, co chwila się okazuje, że ten nie jest ojcem tego, ta kocha tego, ale po chwili w ogień pójdzie za innym, tamtemu umarła najukochańsza żona, ale już po dwóch dniach zakochuje się i bierze ślub. Nie zdziwiłabym się, jakby niedługo okazało się, że ktoś tam jest kosmitą lub cyborgiem...
Ale w sumie najbardziej bawi mnie, że wszyscy ludzie mówią: "ja nie oglądam takich seriali", a i tak wiedzą o co chodzi i są, o dziwo, niesłychanie na bierząco z tematem :)

ODPOWIEDZ