Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
-
- Ekspert
-
- Ekspert
-
- Ekspert
-
- Ekspert
-
- Ekspert
-
- Loża WSR
Cóż niestety w dużej mierze jest to też winą kobiet, które w pewien sposób na to trochę przyzwalają - reagując na takie klepnięcie w sposób prosty i lightowy czy też o zgrozo nawet gdy są temu przeciwne takim "cichym przyzwoleniem" w sposób taki iż traktują to olewczo, reagując westchnieciem czy też krótkim 'ej' w wydźwięku brzmiącym tak samo silnie jak jak przy okazji gdyby ktoś je lekko popchną przypadkiem podczas niesienia kawy... a nawet po części wręcz odnajdują w tym jakby satysfakcjęKawka03 pisze:(...) To poprostu jest oblesne kiedy facet klepie kobiete po pupie. Jakim prawem? Ja nie pozwole traktowac sie w taki sposob, przedmiotowo. Niech sie sam taki gosc klepnie! Jak on klepie mnie to i ja jego, tylko po mordzie! bleeeeeh

Ale dlatego o ile w przypadku kobiety nie posiadającej partnera [w znaczeniu ogólnym a nie ze w danej chwili jest on nieobecny] można to rozumieć (przy chęci znalezienia pozytywu w takim postępowaniu) jako mocno niewyrafinowany sposób "na podryw"; to o tyle w tym drugim przypadku [pod warunkiem ze miedzy co najmniej trójką: czyli kobietą, partnerem i "klepaczem" nie istnieje taki stopień że jest to w pewnych formach tolerowane] jest to szczytem... hmm aż nie wiadomo jak to ładnie ująć zwłaszcza że ładnego ujęcia tacy nie są godni

No ciekawe, ciekawe... a mi ktoś widzę niezorientowany mówił, że takie oznaki "lubienia" np. w pracy to molestowanieHappy pisze:Klapnięciem odznacza się swoich, tych których się lubi. Także ci co klepnięci to znaczy, że lubiani i niech się cieszą.![]()
![]()