O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Artur0
- Ekspert

autor: Artur0 » 11 mar (wt) 2008, 01:07:09
-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 11 mar (wt) 2008, 09:30:32
Mam wrażenie, że mniej lub bardziej ale przedstawiasz pewną chęć głoszenia czy też propagowania jakiś idei czy też poglądów. Uważam to za fajne - bez względu czy ów idee popieram czy nie - jest tylko jedno ale...
Brakuje mi w tym wszystkim jakiegoś rozwinięcia i jasnego wytłuszczenia. Mam wrażenie, jesteś osobą która jest jakoś sprawą zainteresowana - choć mogę też się mylić i to propagacja bez większej głębi, ale mniejsza o to. Dlatego wydaje mi się, że fajnie by było też przedstawić sprawę, jeżeli faktycznie zależy ci na jakimś odezwie. Bo tak naprawdę przecież ile osób wie o co tak naprawdę się rozchodzi w tym całym traktacie i zamieszaniu z nim związanym? Dla jednych to tylko czepianie się, o to że wielka afera bo nie ma w niej nic o Bogu, dla innych to coś co ograniczy suwerenność a dla innych tylko zbędny biurokratyczny dokument, który i tak dla nich nie ma większego znaczenia.
Chcąc znajdywać poparcie dla jakichś idei, warto choć trochę je przedstawić (choćby w skrócie, dając odnośniki do treściwych szczegółów) i nie liczyć tylko na ludzką świadomość sprawy czy też bazować na samej nazwie ugrupowania, partii czy dajmy na to stowarzyszenia jako sygnatariusza, który przyciągnie zwolenników z różnych stron; zwłaszcza gdy z jednej strony mamy pluralizm a z drugiej (mniejszą lub większą) ignorancję polityczną w społeczeństwie.
-
Artur0
- Ekspert

autor: Artur0 » 11 mar (wt) 2008, 12:55:02