strasznie mi głupio, że się tak ułożyło i miło, co wybaczone. pomysły są superowe. ale kwoty powalające

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
Ło Matko! zupełnie zapmniałam, że mnie nominowanopo_prostu_Adam pisze:a dla przypomnienia zgłoszeni kandydaci. Można jeszcze się wycofać do przyszłego tygodnia. Po tym terminie uznamy, że wszyscy się zgadzają na wzięcie udziału.
8Opo_prostu_Adam pisze:reggae można podciągnąć pod latino
motywem przewodnim niech sobie będzie z przemycanymi kawałkami latinopo_prostu_Adam pisze:inną rzeczą jest, że latino ma być motywem przewodnim, a nie wyłącznym. na poprzedniej imprezie przemyciło się trochę kawałków nie związanych z tematem.
proszę bardzo...po_prostu_Adam pisze:oczywiście można zrobić sondę, kto jakie rytmy woli
tu akurat chodziło mi o to, że będą jeszcze dłuższe... i jeszcze coś, ale to akurat sobie darujępo_prostu_Adam pisze:kolejki przy barze natomiast są niezależnie od rodzaju muzyki. po to właśnie między innymi udajemy się do lokalui taki też jest warunek wynajęcia lokalu - konsumpcja na określonym poziomie kwotowym. lokal chce mieć zysk z zamkniętej imprezy, a nie stratę. chyba nie chcemy się pozbawiać możliwości organizowania kolejnych imprez...