Co nas wnerwia na codzień?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- 
				Martusia B
 - Ekspert

- 
				Paziu
 - Ekspert

Przepraszam seize ... ponosi mnie :* 
a "normalność" to rzecz względna, więc jeśli chodzi Ci o to, że nie wpisuję się w Twoje standardy - to owszem, nie jestem normalny.
pamiętaj że to Artur0 zaczął komentować posty Farena, ja tylko podłapałem od niego pomysł i zacząłem jechać po nim (tak zresztą jak i delikatnie Ty po mnie, za co się absolutnie nie gniewam <3<3<3 widzisz - peace&love ...)
niby zanudzam, a jednak odpowiadasz

przecież piszę że to jest zadowolenie z wstawienia się za kimś i z dania komuś możliwości wyciągnięcia wniosków ;pMartusia B pisze:denerwowanie go sprawia Ci radochę.. to Ty jakiś nienormalny jesteś.
a "normalność" to rzecz względna, więc jeśli chodzi Ci o to, że nie wpisuję się w Twoje standardy - to owszem, nie jestem normalny.
pamiętaj że to Artur0 zaczął komentować posty Farena, ja tylko podłapałem od niego pomysł i zacząłem jechać po nim (tak zresztą jak i delikatnie Ty po mnie, za co się absolutnie nie gniewam <3<3<3 widzisz - peace&love ...)
niby zanudzam, a jednak odpowiadasz
- 
				Agfu
 - Bywalec

- 
				BreezerGirl21
 - Czasami coś napisze

- 
				BreezerGirl21
 - Czasami coś napisze

- 
				Happy
 - Wyrocznia WSR

- 
				Augustanna
 - Czasami coś napisze

Wnerwiają mnie:
1. Brak możliwości edytowania własnych postów
2. Nagłe skoki ciśnienia
3. To, że muszę wybierać między jedną przyjemnością, a drugą kiedy ja taka niecierpliwa jestem
 [no co, pracuję z przyjemnością nad okładką, a bym chciała jeszcze jeden obrazek zrobić dla siebie i nie mogę jednocześnie]
4. Przemądrzałe buce, które myślą że pożarli wszystkie rozumy, a nie zauważają własnych wad/braku logiki we własnym myśleniu i obwiniają innych

1. Brak możliwości edytowania własnych postów
2. Nagłe skoki ciśnienia
3. To, że muszę wybierać między jedną przyjemnością, a drugą kiedy ja taka niecierpliwa jestem
4. Przemądrzałe buce, które myślą że pożarli wszystkie rozumy, a nie zauważają własnych wad/braku logiki we własnym myśleniu i obwiniają innych
- 
				BreezerGirl21
 - Czasami coś napisze

Happy nie żeby coś, ale czy to jakaś delikatna aluzja do mnieHappy pisze:Czyli żeńska odmiana ADHD. Zapraszam na terapię.tiptop pisze:wnerwia mnie moje zakręcenie,niemożność skupienia uwagi, ciągłe zamyślenie i bujanie w obłokach i płynąca z tego wszystkiego ogólna dezorientacja w rzeczywistości...;/![]()
Ja to w sumie wyleczyłam się i bez terapii, ale wystarczyły wakacje, żeby się wszystko zmieniło
- 
				tiptop
 - Czasami coś napisze

ADHD??? hmmm... jeszcze nikt u mnie tego nie zdiagnozował 
 ...może dlatego, że na zewnątrz ,,jestem" ostoją spokoju, co całkowicie nie zgadza się z tym co się dzieje w środku...i gdzie tu logika? 8O co z tego,że słucham, patrzę,czytam, a za chwilę pytam siebie:,, zaraz zaraz...o co  w ogóle chodzi??" oj, czuję,że moje zdolności poznawcze stają się z każdym dniem coraz bardziej upośledzone...  wkurza mnie świadomość takiego stanu... 
 uuuhhh...

- 
				juli
 - Czasami coś napisze

hmmm co mnie wnerwia na codzień... Monotonność która ogarnia ludzi, szarość rzeczy codziennych, moja rodzina, która non stop się o coś mnie czepia, zazwyczaj bezpodstawnie   
 ludzi, którzy są obojetni na ludzką krzywdę i przecgodzą obok tego, często w ogole nie widząc tego co się dzieje obok niego. Egoizm ludzi... Ludzi dwulicowych.. fałszywych...