Co nas wnerwia na codzień?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
-
- Ekspert
Przepraszam seize ... ponosi mnie :*
a "normalność" to rzecz względna, więc jeśli chodzi Ci o to, że nie wpisuję się w Twoje standardy - to owszem, nie jestem normalny.
pamiętaj że to Artur0 zaczął komentować posty Farena, ja tylko podłapałem od niego pomysł i zacząłem jechać po nim (tak zresztą jak i delikatnie Ty po mnie, za co się absolutnie nie gniewam <3<3<3 widzisz - peace&love ...)
niby zanudzam, a jednak odpowiadasz
przecież piszę że to jest zadowolenie z wstawienia się za kimś i z dania komuś możliwości wyciągnięcia wniosków ;pMartusia B pisze:denerwowanie go sprawia Ci radochę.. to Ty jakiś nienormalny jesteś.
a "normalność" to rzecz względna, więc jeśli chodzi Ci o to, że nie wpisuję się w Twoje standardy - to owszem, nie jestem normalny.
pamiętaj że to Artur0 zaczął komentować posty Farena, ja tylko podłapałem od niego pomysł i zacząłem jechać po nim (tak zresztą jak i delikatnie Ty po mnie, za co się absolutnie nie gniewam <3<3<3 widzisz - peace&love ...)
niby zanudzam, a jednak odpowiadasz

-
- Bywalec
-
- Czasami coś napisze
-
- Czasami coś napisze
-
- Wyrocznia WSR
-
- Czasami coś napisze
Wnerwiają mnie:
1. Brak możliwości edytowania własnych postów
2. Nagłe skoki ciśnienia
3. To, że muszę wybierać między jedną przyjemnością, a drugą kiedy ja taka niecierpliwa jestem
[no co, pracuję z przyjemnością nad okładką, a bym chciała jeszcze jeden obrazek zrobić dla siebie i nie mogę jednocześnie]
4. Przemądrzałe buce, które myślą że pożarli wszystkie rozumy, a nie zauważają własnych wad/braku logiki we własnym myśleniu i obwiniają innych
1. Brak możliwości edytowania własnych postów
2. Nagłe skoki ciśnienia
3. To, że muszę wybierać między jedną przyjemnością, a drugą kiedy ja taka niecierpliwa jestem

4. Przemądrzałe buce, które myślą że pożarli wszystkie rozumy, a nie zauważają własnych wad/braku logiki we własnym myśleniu i obwiniają innych

-
- Czasami coś napisze
Happy nie żeby coś, ale czy to jakaś delikatna aluzja do mnieHappy pisze:Czyli żeńska odmiana ADHD. Zapraszam na terapię.tiptop pisze:wnerwia mnie moje zakręcenie,niemożność skupienia uwagi, ciągłe zamyślenie i bujanie w obłokach i płynąca z tego wszystkiego ogólna dezorientacja w rzeczywistości...;/![]()

Ja to w sumie wyleczyłam się i bez terapii, ale wystarczyły wakacje, żeby się wszystko zmieniło

-
- Czasami coś napisze
ADHD??? hmmm... jeszcze nikt u mnie tego nie zdiagnozował
...może dlatego, że na zewnątrz ,,jestem" ostoją spokoju, co całkowicie nie zgadza się z tym co się dzieje w środku...i gdzie tu logika? 8O co z tego,że słucham, patrzę,czytam, a za chwilę pytam siebie:,, zaraz zaraz...o co w ogóle chodzi??" oj, czuję,że moje zdolności poznawcze stają się z każdym dniem coraz bardziej upośledzone... wkurza mnie świadomość takiego stanu...
uuuhhh...

-
- Czasami coś napisze
hmmm co mnie wnerwia na codzień... Monotonność która ogarnia ludzi, szarość rzeczy codziennych, moja rodzina, która non stop się o coś mnie czepia, zazwyczaj bezpodstawnie
ludzi, którzy są obojetni na ludzką krzywdę i przecgodzą obok tego, często w ogole nie widząc tego co się dzieje obok niego. Egoizm ludzi... Ludzi dwulicowych.. fałszywych...