KICZ PARTY - 28 marca 2009 r. - Impreza WSR

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
HOLLYWOOD
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: HOLLYWOOD » 08 kwie (śr) 2009, 22:19:25

Generalnie wiekszosc ludzikow ma te szacowna impreze tam gdzie Guru ma was was wszystkich, tylko niektore ludziki o tym jeszcze nie wiedza.JaKubus Bogu tak........ 8)

aGaT
Nowy(a)

Post autor: aGaT » 08 kwie (śr) 2009, 22:34:45

hehe .. w sumie nie wiem czemu miałam nadzieje ze sie uda. ale lipa!

megejra
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: megejra » 09 kwie (czw) 2009, 09:36:51

HOLLYWOOD pisze:Generalnie wiekszosc ludzikow ma te szacowna impreze tam gdzie Guru ma was was wszystkich, tylko niektore ludziki o tym jeszcze nie wiedza.JaKubus Bogu tak........ 8)

jeśli taką sobie drogę "zemsty" wybraliście - to gratuluję! - udało się wam, ale nie pokonać "Guru", :? a ludzi, którzy chcieli się bawić - mimo wszystko...

myimmortal
Bywalec
Bywalec

Post autor: myimmortal » 09 kwie (czw) 2009, 10:38:24

mnie to już szczerze mówiąc wkurza, głównie dlatego, że nie wiem w czym jest rzecz... może zróbmy anonimową ankietę (w szkole na korytarzu czy na zajęciach a nie na forum, bo tu nie każdy wchodzi) w której będą zawarte pytania np tego typu co ci nie odpowiada w tej imprezie, czy temat, czy miejsce czy co do cholery? mogę podjąć się zrobienia tych ankiet, sprawdzenia ich i wyciągnięcia z jakichś wniosków, nawet dla zaspokojenia własnej ciekawości, ale głównie żeby wiedzieć co zmienić następnym razem...

PS. pytanie natury technicznej - ile osób się zapisało, a ile powinno się zapisać, żeby impreza się odbyła??

po_prostu_Adam
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: po_prostu_Adam » 09 kwie (czw) 2009, 12:01:00

HOLLYWOOD pisze:Generalnie wiekszosc ludzikow ma te szacowna impreze tam gdzie Guru ma was was wszystkich, tylko niektore ludziki o tym jeszcze nie wiedza.JaKubus Bogu tak........ 8)
megejra pisze:jeśli taką sobie drogę "zemsty" wybraliście - to gratuluję! - udało się wam, ale nie pokonać "Guru", Confused a ludzi, którzy chcieli się bawić - mimo wszystko...
a kim jest Guru? bo ja nie bardzo czaje :/

a zemsta niby z jakiej racji? bo moze powod jakis jest, a mi nieznany... :/

a co do technicznej strony poruszanej przez myimmortal...
nie wiem, czy cokolwiek sie z owych ankiet wywiesz. nie liczylbym, ze wszyscy napisza szczerze. beda jakies zagrywki, zarty, i bedzie sie dreptalo w miejscu.

jako ze troche z organizacja poprzedniej imprezy polaczonej z wyborami zaocznymi mialem do czynienia to sie teraz bede wymadrzal :)

niestety trzeba bylo ludzi nagabywac strasznie, bo kazdy mial cos innego do zrobienia, byl przyjezdny, mial konkurencyjna impreze, itd, itp. sporo ludzi imprezowych zakonczylo nauke w ubieglym roku, zatem szeregi imprezowiczow przetrzebione zostaly, a najwyrazniej obecni sluchacze nie bardzo maja ochote sie integrowac i bawic ze wspolszkolnikami i wystarcza im widzenia zjazdowe.

troche sie do ochlodzenia kontaktow towarzyskich przyczynilo rozbicie nas na 2 grupy. nie mozna podzialac tak konkretnie, nie znamy tamtej grupy, wiec troche ciezej. gdyby nas widzieli, to moze urokowi osobistemu by ulegli :) oczywiscie mowa o zaocznych, bo dziennych to ja nie znam wcale :)

no i chyba najwazniejsza rzecz - troche to inaczej wyglada, jak szkola jest zaangazowana w organizacje imprez a inaczej, jesli dzialaja sami sluchacze. przy mojej pierwszej imprezie wykladowcy i sekretariat wspominali, przypominali, namawiali, zachecali. przy drugiej bylo troche mniej, no i frekwencja bezlitosnie to pokazala. nie wiem jak bylo tym razem. moze zamiast ciezkiej pracy ankietowej warto na poczatek rozwazyc te kwestie, a dopiero potem ewentualnie sie zajac ankietami ;)

poza tym bym nie rozpaczal z powodu braku imprezy. szkoda, ze nie wypalilo, ale zawsze jest to jakas nauka do wyciagniecia na przyszlosc :)

po_prostu_Adam
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: po_prostu_Adam » 09 kwie (czw) 2009, 12:01:53

a tak spojrzalem na swojego avatara... no przeciez ja tak imprezowo wygladam, hahaha :)

Annka
Bywalec
Bywalec

Post autor: Annka » 09 kwie (czw) 2009, 13:17:06

mam nadzieję, że ta nieudana impreza to tylko jakiś wyjątek od reguły... że następnym razem znajdą się normalni ludzie, dojrzali, a jednocześnie chętni do wspólnej zabawy...
szkoda, że pewnie jak już do takiej imprezy dojdzie, to nas nie będzie, a skoro nas nie będzie (a patrząc na innych słuchaczy szkoły), nikomu nie będzie chciało się imprezy zorganizować.

po_prostu_Adam
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: po_prostu_Adam » 14 kwie (wt) 2009, 11:49:27

jak napisała megejra...

Guru nie jest od kochania, a od roboty, która wykonuje. i nijak to w niego nie uderzyło, a w ludzi, którzy chcieli się zintegrować (w grupach zaocznych trochę inaczej to wygląda, tak dla niewtajemniczonych).

a fajnie byłoby, gdyby ktoś spojrzał trochę dalej, niż czubek własnego nosa :) z takim nastawieniem to życzę powodzenia w przyszłej pracy.

a Guru to się dopiero powinien za maruderów zabrać i pokazać, jak można życie "umilić" :)

w każdym razie za brak imprezy serdecznie dziękujemy wszystkim zaangażowanym :) /zdanie oczywiście ironiczne/
oby wam się czkawką odbiło ;)

oczywiście z pozdrowieniami :)

ODPOWIEDZ