Życie za krótkie jest by sie dołować
Dlaczego tak jest?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Kesonex
- WSR Guru

Swietnie wrecz wspaniale ze chociaz teraz wlasnei twoje zycie sie zmeinilo.Mam nadzieje ze tak pozozstanie.Pamietaj optymisci zyja dluzej i maja lepsze perspektywy na zycie:)
moze teraz troszke dasz innym szanse i znajdziesz naprawde ludzi ktorzy okaza zyczliwosc wobec ciebei tak jak ty wobec nich:)
Pozdrawiam
moze teraz troszke dasz innym szanse i znajdziesz naprawde ludzi ktorzy okaza zyczliwosc wobec ciebei tak jak ty wobec nich:)
Pozdrawiam
-
Nicole_a
- Zawsze coś napisze

-
zyrafa
- Ekspert

A ja uwazam, ze normalne jest to co przezywa Nicole_a, gdyż kto nie przechodził kryzysu tego typu? Ja do tej pory nie ufam ludziom, a mam mnóstwo kolegów i koleżanek. Podchodze do każdego z dystansem, bo gdybym sie tym wszystkim tak przejmowała, to dzisiaj byscie byli na x rocznicy mojej smierci .... a bo to raz były głupie pomysły? ale po co ... jak nie ma zycia wiecznego?Lepiej jest perzezwyciezyc problemy, pewne rzeczy zaakceptowac, bo ich sie nie zmieni i żyć dalej ... Wkurza mnie ludzka słabość
sory, ale ten temat jest dla mnie cieżki
sory, ale ten temat jest dla mnie cieżki
-
Kesonex
- WSR Guru

Ciezki czy nei ciezki zawsze lepiej o tym porozmawiac niz zachodzic w glowe i sie zamartwiac.Popieram Zyrafke i wiem cos o tym bo sam czesto bylem w takich problemach ze przychodzily mi rozne rzeczy do glowy....
Jednak jestem tu z wami nadal caly i moge powiedziec ze gdyby nei wy pewnei bym tego tematu nei rozpoczal....
Peace...
Jednak jestem tu z wami nadal caly i moge powiedziec ze gdyby nei wy pewnei bym tego tematu nei rozpoczal....
Peace...
-
seize
- Loża WSR

Co do tego - dlaczego ludzie biora choc wiedza ze to ich prowadzi wprosej lini do smierci? Mozna powiedziec ze dlatego ze poprostu przy takim nazwijmy to braku 'ciepla zyciowego' ktore kazdy definiuje na swoj spsob, wybieraja wyjscie ze lesze jest rzezycie krotszego czasu w pienej zludzie niz calego zycia w szarych kolorach - bo tylko szare widza a nikt im nie pokazuje ze swiat przesycony jest roznorakimi barwami. Inni natomiast szukaja sobie np towarzyszy, kompanow, przyjaciol i trafiaja na kogos kto ich w to wciaga, i wtedy wspolnie maja o czym porozmawiac, spotykaja sie - jest ta namiasta wspolnoty... a przeciez tego kazdy na swoj sposb pragnie..
Natomiast co do 'stawiania murow' to kiedys juz pisalem na forum taki oto cytat z prywatnego 'projektu literackiego'- czyli proby swoich sil w prozie:
http://www.szkolareklamy.pl/ftopicp-10799.html#10799
Natomiast co do 'stawiania murow' to kiedys juz pisalem na forum taki oto cytat z prywatnego 'projektu literackiego'- czyli proby swoich sil w prozie:
http://www.szkolareklamy.pl/ftopicp-10799.html#10799
-
Kesonex
- WSR Guru

Czyli z kim przystajesz takim sie stajesz.....seize pisze:Inni natomiast szukaja sobie np towarzyszy, kompanow, przyjaciol i trafiaja na kogos kto ich w to wciaga, i wtedy wspolnie maja o czym porozmawiac, spotykaja sie - jest ta namiasta wspolnoty... a przeciez tego kazdy na swoj sposb pragnie..
Ehhhh...
-
zyrafa
- Ekspert

-
Nicole_a
- Zawsze coś napisze

-
seize
- Loża WSR

-
kinia
- Zaczyna działać

Nicole_a pisze:Zauwazyłam że pesymiści za dużo tracą, choć sami tego pewnie nie zauważają. [/guote]
no moze faktycznie..czasem to mi sie poprostu wydaje ze juz nie ma innej opcji..chyba za bardzo sie przyzwyczailam do takiego patrzenia na wszystko..ale jak cos ci raz nie wyjdzie, kolejny i kolejny..to wtedy myslisz ze tak juz musi byc..ze zawsze musi byc na nie..ciezko sie jest przestawic..Nicole_a jest na to jakis przepis?Nicole_a pisze:Odkąd zmieniłam się i pzrestałąm się buntować zaczęłam czerpać życie pełną piersią, dostrzegać wszystkie rzeczy które daje nam życie