Mam zarąbisty problem ze wszystkim!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Czasami coś napisze
-
- Czasami coś napisze
No właśnie... Lepszą stroną podchudzania jest to, że ćwiczysz: jogging, brzuszki, basen, konie! Nie wystarczy ograniczona racja żywnościowa (sprawdziłam)...
Rozruch poprawia również nastrój!
Dodatkowy żal na dziś: zadzwoniłam do mojego przyjaciela, a on nie rozpoznał mojego głosu... Bezczelność ludzka nie zna granic!
Wczoraj za to bardzo pozytywnie zszokowała mnie dziewczyna, która napisała do mnie na gg aż z Wrocławia! Chce iść do WSR, bo od szóstej klasy interesuje ją reklama (a dokładniej grafika) i chciała się trochę rozeznać. Rozczarował ją jedynie tytuł technika po skończonej szkole. Ale mam nadzieję, że choć trochę ją przekonałam i rozwiałam wątpliwości. (To taka mała dygresja na rozjaśnienie chmurek)

Dodatkowy żal na dziś: zadzwoniłam do mojego przyjaciela, a on nie rozpoznał mojego głosu... Bezczelność ludzka nie zna granic!
Wczoraj za to bardzo pozytywnie zszokowała mnie dziewczyna, która napisała do mnie na gg aż z Wrocławia! Chce iść do WSR, bo od szóstej klasy interesuje ją reklama (a dokładniej grafika) i chciała się trochę rozeznać. Rozczarował ją jedynie tytuł technika po skończonej szkole. Ale mam nadzieję, że choć trochę ją przekonałam i rozwiałam wątpliwości. (To taka mała dygresja na rozjaśnienie chmurek)

-
- Czasami coś napisze
-
- Czasami coś napisze
-
- Zaczyna działać
zimno ogolnie zle wplywa na wszystko..
u mnie w domu jest syberia..tylko sniegu i lodu brakuje..palce przymarzaja do klawiatury.. pizamka,sweter,bluza,getry,spodnie..łolaboga, ktos inny by pomyslal, ze sie w tym ugotuje..otoz NIE NIE NIE! nie w moich stronach
to normalne..jeszcze tylko nosek Eskimosek i jazda..
BRRR>>i ja mam sie teraz odchudzac?! w takich warunkach ?
no way..
poza tym ja musze odkladac tluszczyk na zime..
heheheh
(istotne jest to, ze nawet jesli do przyszlych swiat bym nic nie zjadla
(i nic nie odkladala:) ) to by i tak nic nie ubylo
)
pozdrowki dla dietujacych

u mnie w domu jest syberia..tylko sniegu i lodu brakuje..palce przymarzaja do klawiatury.. pizamka,sweter,bluza,getry,spodnie..łolaboga, ktos inny by pomyslal, ze sie w tym ugotuje..otoz NIE NIE NIE! nie w moich stronach

BRRR>>i ja mam sie teraz odchudzac?! w takich warunkach ?

no way..
poza tym ja musze odkladac tluszczyk na zime..

(istotne jest to, ze nawet jesli do przyszlych swiat bym nic nie zjadla
(i nic nie odkladala:) ) to by i tak nic nie ubylo

pozdrowki dla dietujacych

-
- Czasami coś napisze
-
- Zaczyna działać
-
- Czasami coś napisze