Metody pracy

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

Post autor: aw » 16 sty (ndz) 2005, 21:55:10

than try to do it ;)

RafMak
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: RafMak » 16 sty (ndz) 2005, 22:09:06

Bo uwazaja Pana za autorytet, wiedza ze duzo Pan wie z roznych dziedzin zycia, caly czas wszystkiego slucha i nawet jesli tego nie powie (co sie zadko zdaza :P) to w glowie zawsze przemysla, analizuje to co uslyszy i ocenia itp. ;)

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

Post autor: aw » 16 sty (ndz) 2005, 22:22:03

hmm dziekuje za pewnie nieumyslny komplement ale musze sie od niego odżegnać - nie przez fałszywą skromność, tylko dlatego, że wcale nie jestem taki madry jak sie wydaje - mozna powiedzieć, że jestem typem dyletanta, który zna się na wszystkim czyli na niczym, ponadto podpisuje się pod słowami byłego rzecznika prasowego T. Blaira (9 lat gość wytrzymał) - media i ludzie wyolbrzymiają nasze zarówno osiągnięcia jak i porażki a jestesmy zwykłymi ludźmi - jak wszyscy, którzy próbuja codziennie pchac do przodu swój wózek - nie jest to dosłowny cyctat, trochę od siebie dodałem ale o to z grubsza chodziło
to że ktos sie urodził z darem mowy nie czyni z niego ani dobrego człowieka ani mędrca - może raczej mądralę
cenię ludzi pracowitych i skromnych, takich którzy w codzinnym trudzie dochodzą do niezwykłych osiągnięć i utalentowanych geniuszy, którzy życie poświęcają wybranej pasji i zwykłych ludzi zmagających sie z losem, gotowych zawsze do uśmiechu i pomocy innym - niestety nie jestem żadnym z nich
Ostatnio zmieniony 17 sty (pn) 2005, 11:47:38 przez aw, łącznie zmieniany 1 raz.

bugs
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: bugs » 16 sty (ndz) 2005, 23:00:24

RafMak pisze:Mysle ze calkiem latwo to wyjasnic :D
no to proszę.... bo, podobnie jak aw (tak podejrzewam), chciałbym poznać tę tajemnicę...!!!

bugs
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: bugs » 16 sty (ndz) 2005, 23:01:41

bugs pisze:
RafMak pisze:Mysle ze calkiem latwo to wyjasnic :D
no to proszę.... bo, podobnie jak aw (tak podejrzewam), chciałbym poznać tę tajemnicę...!!!
ale mam reflex....
to już nie aktualne....
:roll:

RafMak
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: RafMak » 17 sty (pn) 2005, 10:10:53

Ale to tak np. jak ja kiedy ide rozmawiac z czlowiekiem ktory wiem ze ma male pojecie na temat tego co mu bede mowil, a na dodatek jest osoba malo inteligetna to praktycznie bez stresu rozmawiam bo wiem ze wystarczy powiedziec pare superlatywow, albo mowic jezykiem ktorego nawet nie zrozumie i on juz bedzie zachwycony, natomiast jak rozmawiam z kims kto ma pojecie o temacie a do tego potrafi myslec to wtedy juz sie stresuje bo wiem ze wychwyci kazdy moj blad.

bugs
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: bugs » 17 sty (pn) 2005, 17:02:15

oj tak, to prawda.... dobrze mówisz. Ja na obronie bede miał niestety osobę, która zna sie na moim temacie BARDZO DOBRZE !!! Ale, powiedzmy szczerze, nie jest to temat specjalnie skomplikowany - lubie to, co jest jego przedmiotem i nie powinno być bardzo stresująco.

p.s.
dzięki za odpowiedź...
;o)

ODPOWIEDZ