-ceny biletow za 5zł dla Pan i 10zł dla Panow przez caly wieczor, wejście od 21:00 (bede przed wejsciem z 5 minut-pytajcie o Dorke z WSR), jest selekcja, nie zakładajcie dresow Broń Boże

- Rezerwacje do 10 osob mozna zrobic na dole lub na antresoli i sa one bezplatne z tym ze sa trzymane do 21:30. Jesli rezerwacja bylaby na 15 osob to jest mozliwosc wynajecia jednego z naszych VIP roomow na antresoli i jesli chodzi o czwartek to z tym nie wiaze sie rowniez jakakolwiek oplata.
-ceny drinkow kszkaltuja sie od 12 do 25 zł (np. martini ze spritem to 12zł),
-przekaski sa mozliwe do zamowienia podczas kazdej naszej imprey klubowej na biezaco z karty menu (ceny sa od 10 do 25zł) np. koreczki serowe-10zł, mini kanapki bankietowe 30szt - 25zł, salatka z grilowanego kurczaka 17zł.
Zapraszam mi wypadlo troche osób-jak coś to piszcie (mam rezerwacje na antresoli na 10 osób)...Jak nie przed wejsciem bede na gorze na antresoli...przy scianie
Impra jest do 3.00, a ja jeszcze chce wpaść za darmo do Organzy na Sienkiewicza 4-tam mozna przy latyno posiedziec do 4.00-5.00...
Sorry,że tak pózno, ale tak wyszło...jak znajomi nagle zdrowi sa chorzy albo nie moga jednak wziasc cholernego urlopu, a okazja jest super....
Pozdrawiam dora205@wp.pl