Psytul Kotka

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Lenka
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Re: Psytul Kota

Post autor: Lenka » 24 kwie (ndz) 2005, 22:52:55

sinar pisze:Wczoraj w godzinach popoludniowych (mniej wiecej w porze lunchu) narodzila sie nowa swiecka WSRowa organizacja . Nazwa robocza Psytul Kota :)
Czy ta organizacja ma jakieś Club cards members?
Czy każdy może być jej członkiem:)

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 24 kwie (ndz) 2005, 23:04:10

Alez oczywiscie Lenko. Kazdy kto lubi koty, ktorym ich dobro lezy na sercu i jest gotowy je psytulac :D Mysle ze po krotkiej konsultacji w ramach zarzadu moge Ci przydzielic legitymacje czlonkowska nr.3 :D

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 24 kwie (ndz) 2005, 23:11:49

hahaha no fakt jutro sprobuje Nine Inch Nails'ami przykrecic to do siebie albo do plecaka :mrgreen: Szkoda ze tam nie ma wyrazenia Hug Me :? Ale whatever so follow the black cat :mrgreen:

Lenka
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Lenka » 24 kwie (ndz) 2005, 23:37:51

sinar pisze:Alez oczywiscie Lenko. Kazdy kto lubi koty, ktorym ich dobro lezy na sercu i jest gotowy je psytulac :D Mysle ze po krotkiej konsultacji w ramach zarzadu moge Ci przydzielic legitymacje czlonkowska nr.3 :D
Czuję się zaszczycona,że jestem trzecia.Oczywiście uwielbiam koty.Sama mam małego Antonka.Jeździ ze mną z Warszawy do Łodzi i biega po całym przedziale.Skacze ludziom po głowach,gazetach i wciąż się bawi ze swoim odbiciem.Tylko raz spotkałam się z osobą,która nie lubiła kotki.
Myślę,że my jako naród lubimy otaczać ludzi swoim ciepłem.
Bardzo chętnie przyganię kolejnego kotka.Cieszę się jak komuś sprawię radość.Jest tylko jeden problem.Jak pomagać komuś,kto od tej pomocy się broni?
Jak widzę Havok,ty pomocy nie potrzebujesz.Powinnienieś w pewien sposób siebie zareklamować.Przyklej sobie do plecaka kartonik,a następnie umieść w nim swoje wizytówki.Obok tego kartonika napis"Take me":)

okapi
Nowy(a)

Post autor: okapi » 25 kwie (pn) 2005, 00:42:02

To ja potrzebuje "psytulenia" właśnie teraz. Coś mi się zwaliło z profilem ( w sumie to nawet wiem co i nie wiadomo czy uratuje "zyrafe"). Będę się starała naprawić błąd i ożywić profil żyrafi. Smutno mi z tego powody, gdyż wyrzej wymieniony nick towarzyszył póltora roku. Gdyby jednak, moje starania się nie powiodą - przytulcie zakatarzoną "okapi" i pożegnajcie serdecznie "żyrafe" ....hehe - ale póki co - trzymajta kciuki :]

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 25 kwie (pn) 2005, 01:29:49

Jak widzę Havok,ty pomocy nie potrzebujesz.Powinnienieś w pewien sposób siebie zareklamować.Przyklej sobie do plecaka kartonik,a następnie umieść w nim swoje wizytówki.Obok tego kartonika napis"Take me"
yy moglabys prosze troszke rozwinac ta mysl zwlaszcza fragment:
Powinnienieś w pewien sposób siebie zareklamować.
Ja siebie? Mnie sie nie da :roll:

visenna-chan
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: visenna-chan » 26 kwie (wt) 2005, 12:32:10

Havok pisze:a ja jestem za free i nikt sie do mnei nei chce psytulic :?

poprostu nikt nie wiedzial, ze mozna :?
jak chcesz to moge to zrobic nawet za free :wink: :twisted:

mieze
Bywalec
Bywalec

Post autor: mieze » 26 kwie (wt) 2005, 12:38:15

Ale propozycje :twisted:

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 26 kwie (wt) 2005, 13:25:23

No comment :P :)

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 26 kwie (wt) 2005, 13:26:40

Oj Havok Havok. Ktos probuje Cie psytulic od dluzszego czasu (chyba co najmniej od grudnia) a Ty sie wyrywasz i jeszcze takie rzeczy opowiadasz ze nikt Ci nie chce :)

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 26 kwie (wt) 2005, 13:31:02

Patrz post wyzej 8) :D

Lenka
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Lenka » 26 kwie (wt) 2005, 19:56:26

Przytulanie time!

Nawet największa gnida chce być lubiana choćby przez chwilę

Ludzki mózg - obok licznych zalet, takich jak krótka pamięć czy pamięć wybiórcza - ma niezwykle pożyteczną funkcję pralki automatycznej, polegającą na czyszczeniu twardego dysku. Człowiek jest tak skonstruowany, że uwielbia się usprawiedliwiać, czyli samooczyszczać.
Dziś uwielbienie, bliskość drugiej osoby, szacunek można kupić jak ziemniaki na targu. W wielu krajach działają kluby dla znerwicowanych szefów dużych firm. Po godzinach pomiatania ludźmi, znęcania się nad nimi, krzyczenia na podwładnych facet udaje się do klubu, gdzie czekają na niego piękne gejsze. Nie są to prostytutki, tylko dziewczyny o zdolnościach aktorskich. Głaszczą po głowie, szepczą miłe słowa do ucha i za pieniądze udają, że gościa lubią i podziwiają. To teatrzyk dla kretynów, ale skuteczny. Wiele takich klubów jest we Włoszech.
W Niemczech działają firmy, w których można sobie zamówić wizytę domową miłej osoby. Osoba taka ma walczyć z brakiem samoakceptacji klientów. Chwyci za rękę i pogłaszcze. Wmówi nam i sobie, że jesteśmy fajni. Idealna propozycja dla tych, którzy czują się samotni, lub dla tych, którzy za bardzo przejmują się tym, że są świniami. Jest też specjalna oferta dla osób starszych. Przychodzi wówczas przeszkolona pielęgniarka, która da zamawiającemu do zrozumienia, że bardzo jej żal, iż zamawiający kopnie niebawem w kalendarz. Głęboki żal i ciche pochlipywanie płatne z góry.
Strach przed samotnością i wyobcowaniem prowokuje człowieka do dziwnych zachowań. W USA szerzy się nowy rodzaj klubów, które proponują zbiorowe przytulanie. Zero seksu i ordynarnego macania, tylko miłe głaskanie i drapanie za uszkiem. Uczestnicy tego typu imprez przebierają się w pidżamy i przytulają się do obcych osób w klubie. Kilku spryciarzy już ogłosiło, że takie niewinne przytulanki to genialny sposób na pozbycie się stresu. Pewnie, że zamiast dusić w łóżku pluszowego misia, lepiej się przytulić do czegoś żywego. Podobno przytulanie zwalcza nie tylko stres, ale także wrzody na żołądku, żylaki i raka. Raskolnikow nie miałby teraz wyrzutów sumienia. Zaraz po zabiciu siekierą starej lichwiarki udałby się do klubu i poprzytulał trochę do innych przedstawicieli gatunku ludzkiego. Przeszłoby mu i mógłby kandydować na prezydenta. Znawcy clubbingu przewidują, że moda na przytulane kluby dotrze niebawem do Europy.
W Polsce przytulanie jest modne od dawna. Co więcej, przytulanie ma u nas długie i wspaniałe tradycje. Przez lata publicznie przytulali się podczas oficjalnych powitań na lotnisku Edward Gierek z Lonią Breżniewem. W III RP Grzegorz Żemek i wielu jemu podobnych przytuliło namiętnie sporo publicznego grosza. Przytulali nie tylko agenci. Każdy, kto dorwał się do władzy, od razu przytulał państwową forsę. Od tego przytulania kasy aż się gorąco robiło na numerycznych kontach w bankach szwajcarskich i na wyspie Jersey.

Czy to nie wspaniały pomysł!Może po zajęciach zorganizujemy takie kocie przytulanie? :mrgreen:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 26 kwie (wt) 2005, 22:01:46

Swietny pomysl. Jestem jak najbardziej za. Ci co mnie znaja to wiedza ze lubie sie psytulac 8) :D

Co do bardziej zroganizowanego przytulania czy klubu to trzeba jasno okreslic zasady i granice zeby nie bylo nieporozumien.

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 26 kwie (wt) 2005, 22:32:48

To zaczyna byc coraz bardziej hardcorowy temat....... 8O

visenna-chan
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: visenna-chan » 27 kwie (śr) 2005, 14:37:31

ja tam lubie przytulać i być przytulana :] chętnie poprzytulam kotki i to dopiero jest hardcor :!: :twisted:

ODPOWIEDZ