Jak wrażenia po imprezie???

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
zyrafa
Ekspert
Ekspert

Post autor: zyrafa » 22 maja (ndz) 2005, 13:36:07

niebieski balon PKO BANK POLSKI :] ... coś mi się pomyliło , a wyjaśniam, żeby było wszytsko zgodne z prawdą :)

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 22 maja (ndz) 2005, 13:48:27

Ja nei wiem nawet jak bylo na Pidzamce bo gdy tylko dotarlem na Agrykole zorientowalem sie ze moj tel. domaga sie zarcia... I zaraz potem odpadl :? Na szczescie czy tez nie zobaczylem Braci B (blizniaki moi starzy kumple+plus ich trzeci brat Trojniak :twisted: ), szybko zgadalismy sie ze nei warto sluchac Sidney'a Wiesniaka upss mialo byc Polaka :twisted: Wiec bez namyslu ruszylismy sie sch... znaczy hehe kulturalnie spozywac alkohol w postaci chmielowego napoju na Polach. Suma sumarum wyszlo tak jak chcialem czyli spedzic bardzo cieply wieczor na "zielonej trawce" :wink: Troszke sie zeszlo bo dopiero po 24 wsiedlismy do ich mafioskiej BMW-icy i zostalem coolturalnie odwieziony na chate 8) Generalnie mowiac wielki final juwenaliow to byl wypas :D

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 22 maja (ndz) 2005, 13:55:18

Nio prosze - ja sie tam przez jakis czas krzatalem ale Ciebie nie zauwazylem . Po zakupieniu piwa i zrobieniu runki wokol rozgladajac sie za ludzmi przysiedlismy sobie z Neema - poczatkowo po przeciwnej stronie sceny. No ale jak zaczela sie Pidzamka to juz blizej sceny sie ulokowalismy - i wlasnie blizej tej strony z balonem - hyhy bo ja niestety nie bylem w stanie na spokojnie sluchac. No jedynie spokoju troche mozna bylo zaprezentowac jak walnelo naglosnienie i Dziadek odpoczywal sobie na scenie ;)

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 22 maja (ndz) 2005, 19:09:48

No to widze ze WSR wystawilo dosc liczna reprezentacje. Ja w zastepstwie wyslalem zawodnika rezerwowego - mojego braciszka. Moze go widzieliscie? ;) :D Calkiem podobny tylko ciut dluzsze wlosy ma :lol: Pobyl troche z kumplem na Sidneyu i Pidzamie. Hehe Zyrafa tez mam ta fajna gazetke.

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 22 maja (ndz) 2005, 19:32:46

sinar pisze:No to widze ze WSR wystawilo dosc liczna reprezentacje.
Zatem jak widac pomysl koszulki moze byc dobry :D

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 22 maja (ndz) 2005, 19:47:15

I wlasnie dlatego uwazam koszulka powinna byc w miare jednolita ale tez oryginalna. Zeby WSRowiec WSRowca na kilometr rozpoznawal. Takze na takich imprezach

PS. W ogole to mysle ze powinnismy juz przygotowywac reprezentacje na olimpiade w Pekinie :wink: :D To bedzie dopiero IMPREZA :lol:

wit3k
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: wit3k » 22 maja (ndz) 2005, 19:51:52

jednalota i rozpoznawalna hmmm... może by tak połowa czerwona(albo różowa), połowa jaskrawo niebieska(albo żółta). Będzie widać na kilometr napewno

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 22 maja (ndz) 2005, 19:54:26

sinar pisze:Zeby WSRowiec WSRowca na kilometr rozpoznawal. Takze na takich imprezach
Dokladnie ! Taki cel 'pozareklamowy' uwazam za jak najbardziej wlasciwy. Wtedy unikniemy sytuacji ze jestesmy od siebie przyslowiowy rzut beretem a nie wiemy o swoim wspolbytowaniu w jednym miejscu.

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 22 maja (ndz) 2005, 20:28:51

Ej powstrzymajcie na momencik wodze fantazji :!: Rozpoznawalna nei oznacza zaraz rozu i innych tego typu jaskrawosci... przeciez wtedy wiekszosc bedzie uwazala to za obciach zalozyc na siebie. Mowiac o wiekszosci wliczam w to siebie. Musi byc unikalna ale jesli chodzi o aspekty graficzne a nei kolor samego materialu koszulki. I powiem wam tam lepiej sie streszczajmy z realizacja tego pomysl bu zaraz koneic roku a potem znajac zycie pomysl przez wakacje zdazy odpasc do lamusa... :roll:

wit3k
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: wit3k » 22 maja (ndz) 2005, 21:14:05

Wiadomo że żadko kto będzie chodził ciągle w koszulce swojej szkoły. Zawsze jednak inną koszulke można wzbogacić o wprasowywanke wsr. Co wy na to?

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 22 maja (ndz) 2005, 21:35:34

Hmm ciagle to wiadomo ze nie bo trzeba prac - no chyba ze bylyby dwie na glowe :) Ale jezeli to bedzie róż to chyba tylko noszony wogole przez mniejszosc...

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 22 maja (ndz) 2005, 21:50:10

qrde powiedzmy sobie prawdzie w oczy przez zdecydowana miejszosc naszej spolecznosci....

zyrafa
Ekspert
Ekspert

Post autor: zyrafa » 22 maja (ndz) 2005, 22:42:49

jesli już miałabym w czyms chodzić, to w jakiejść koszulce, bo od luźnych podkoszulek odwykłam. Taka koszulka WSRowa to chyba tylko i wyłącznie na jakieś szkolne spędy :D. Gdybym np tak jak teraz był koncer na agrykoli to i tak takej bym nie załozyła ... bo po co? NHie to, że się nie przyznaje do szkoły, bo szkołę bardzo lubię, ale skoro byłam ze swoim toważystwem ... no nie wim - tak tylko sobie myslę

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 22 maja (ndz) 2005, 22:58:25

Celna uwaga Zyrafko. Faktycznie w swoim towarzystwie taka kryptoreklama to lewa sprawa. To takie hmm sztuczne i naciagane :? Poza tym ogolnie na ulicy by bylo tak ze ludzie generalnie nei lubia ludzi z branzy reklamowej bo im zazdroszcza kasy. To smieszne ale wiekszosc ludzi mysli ze tu sie zarabia tyle co posel w sejmie (znaczy w niektorych przypadkach to prawda ale nei generalizujmy na milosc boska). Dlatego ktos idacy w takiej koszulce mzoe byc od razu zaszufladkowany (pdst. blad atrybucji) jako czlowiek ktory ma chrapke na wielka kase, snob, cham, yuppi-k itd. itp.) Wiecie co tak sobie mysle ze to nei jest odpowiedni thread do rozmow o koszulkach generalnie wiec plizz od nastepnego postu prosze odpisywac w odpowiednim miejscu. Z gory dzieki za wspolprace :roll: 8) I wish You safe and productive day :twisted: :!:

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 24 maja (wt) 2005, 15:34:31

Ulegajac podpowiedziom paru osob dot. moze jakiegos spotkania. Co powiecie na ten weekend? Nie wiem jak w neidziele bo czesc pewnei ma w poniedzialki sesje hehehe i raczej wolalbay sie pouczyc, ale np. taka sobota czy tez piatek wieczorem. Jakies spotkanko na trawie np. na Polach. Byloby fajnie :) Trzeba korzystac puki pogoda sprzyja :wink: Co Wy na to? :wink:

ODPOWIEDZ