Jak wrażenia po imprezie???
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zaczyna działać
-
- Loża WSR
Koncert bardzo mi sie podobal choc przyszedlem z drobnym poslizgiem. Po Eurowizji przywrocil mi nadzieje ze jednak Polak potrafi zrobic jakis spektakl efektownie i z sensem.
Z kroniki towarzyskiej moge tylko za pamieci wspomiec ze co prawda Ato nie widzialem za to przemknal mi gdzies przed oczami Regis. Wiecej moze napisze przy okazji w wolnej chwili.
Tia na Polach juz dzisiaj w pewnym sensie bylismy
Ekipa w skladzie Neema, Happy, Agata, Seize et moi po koncercie prowadzac dysputy (filozoficzno-psychologiczno-personalno-czy oczyms zapomialem-wspominkowe) posilala sie piwem w Zielonej Gesi. Z tego co zrozumialem wiekszosc w sobote jest albo zajeta albo nie ma ochoty dzialac. Jesli o mnie chodzi na pewno zaliczam jutro imieniny, grilla (i smazenie sie) na dzialce.
Z kroniki towarzyskiej moge tylko za pamieci wspomiec ze co prawda Ato nie widzialem za to przemknal mi gdzies przed oczami Regis. Wiecej moze napisze przy okazji w wolnej chwili.
Tia na Polach juz dzisiaj w pewnym sensie bylismy

-
- Loża WSR
-
- Czasami coś napisze
Naprawdę koncert robił wrażenie!Olbrzymie ekrany i lasery, które wzbogaciły projekcję bardzo cenionego scenografa Giorgosa Stylianou Matsisa.
Najbardziej rozbawił mnie taki facet(na bezdomnego wyglądającego) z dyktafonem i z watą spacerujący.Widocznie "muzyka łagodzi obyczaje".Niezła też była ta policja po dachu skakająca,ciekawa jestem kogo wypatrywała(szpiegów?
)
Niestety,nie spotkałam WSH-ów czy NC.
Już dzisiaj kolejny koncert skierowany do młodszego odbiorcy "Nowe Brzmienia z nad Renu". Wezmą w nim udział najciekawsze formacje klubowe, rockowe i prezentujące muzykę popularną z Kolonii, Hamburga, Monachium i Berlina. Wystąpią min. specjalizująca się w ulicznych występach Tätärä, Schläl Sick Brass Band & Kristi Stassinopoulou, grający tzw. world music, pop-rockowe Tele i rewelacyjna gwiazda niemieckiej sceny muzycznej Mia.
Koncert poprowadzą: Agata Konarska i Steffen Möller, najbardziej chyba znany Niemiec, mieszkający w Polsce.
Ja wczoraj obchodziłam imieninki i jutro też.Magdaleny jest 27 i 29
Najbardziej rozbawił mnie taki facet(na bezdomnego wyglądającego) z dyktafonem i z watą spacerujący.Widocznie "muzyka łagodzi obyczaje".Niezła też była ta policja po dachu skakająca,ciekawa jestem kogo wypatrywała(szpiegów?

Niestety,nie spotkałam WSH-ów czy NC.
Już dzisiaj kolejny koncert skierowany do młodszego odbiorcy "Nowe Brzmienia z nad Renu". Wezmą w nim udział najciekawsze formacje klubowe, rockowe i prezentujące muzykę popularną z Kolonii, Hamburga, Monachium i Berlina. Wystąpią min. specjalizująca się w ulicznych występach Tätärä, Schläl Sick Brass Band & Kristi Stassinopoulou, grający tzw. world music, pop-rockowe Tele i rewelacyjna gwiazda niemieckiej sceny muzycznej Mia.
Koncert poprowadzą: Agata Konarska i Steffen Möller, najbardziej chyba znany Niemiec, mieszkający w Polsce.
Ja wczoraj obchodziłam imieninki i jutro też.Magdaleny jest 27 i 29

-
- Czasami coś napisze
Dzięki Sinar!Ja tobie też życzę wszystkiego dobrego,żeby "ur dreams come true.."
Nie wiedziałam,że Sinar to Grześ.
Od razu przyszedł mi na myśl wierszyk
"Szedł Grześ przez wieś,worek piasku worek niesie,a przez dziurkę piasek ciurkiem sypie się za Grzesiem.."
Pewnie go znasz!
Ja właściwie obchodzę moje imieninki jutro.Chętnie zrobię imprezę i wszyscy będą zaproszeni,ale dopiero po sesji.Havok będzie miał blisko do mnie

Nie wiedziałam,że Sinar to Grześ.

"Szedł Grześ przez wieś,worek piasku worek niesie,a przez dziurkę piasek ciurkiem sypie się za Grzesiem.."

Ja właściwie obchodzę moje imieninki jutro.Chętnie zrobię imprezę i wszyscy będą zaproszeni,ale dopiero po sesji.Havok będzie miał blisko do mnie

-
- Loża WSR
A jak tam tak siedzieliscie to zmawialiscie sie moze na jakis nastepny tego tupu wypad? Wiem od operacyjnych (tajnych agentow wsrod tych co tam byli) ze po Carminie jeszcze sie zalogowaliscie w ZG, no i moze tam cos ustalaliscie. Nie wierze od razu mowie ze rozmawialiscie tylko o tym jaka jest pogoda ale o nastepnych spotkaniach chyba tez

-
- Loża WSR
ZG? A tak prawda najpierw byla akcja "Karmimy Barana" a pozniej "Poimy Zielona Ges" ze uzyje jezyka operacyjnego
Tak pamietaj grzeczne dziewczynki zawsze sprowadza cie na wlasciwa droge
Wystarczy troche imbiru wyczuc. I juz wracasz po 24 (godzinie oczywiscie).
A czy to zrodlo operacyjne to juz wyschlo czy wysuszylo sie ze nie wiesz co ustalilismy. Faktycznie rozmawialismy doszlismy do wniosku ze wszyscy bedziemy miec duzio duzio wolnego czasu i to juz niedlugo
W lipcu a raczej tak w 2. polowie

A powazniej AW cos wspominal w srode o imprezie konczacej rok.

A czy to zrodlo operacyjne to juz wyschlo czy wysuszylo sie ze nie wiesz co ustalilismy. Faktycznie rozmawialismy doszlismy do wniosku ze wszyscy bedziemy miec duzio duzio wolnego czasu i to juz niedlugo

A powazniej AW cos wspominal w srode o imprezie konczacej rok.
-
- Zaczyna działać
-
- Loża WSR