Jak wrażenia po imprezie???

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 26 maja (czw) 2005, 17:48:17

Wiec jak z tym piatkiem? Jakies szanse na trawe?

Ato
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: Ato » 26 maja (czw) 2005, 18:33:25

ja odpadam, bede w kampinosie, moze kogos z was na carminie spotkam - bo na to mam zamiar zdazyc

visenna-chan
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: visenna-chan » 27 maja (pt) 2005, 21:35:41

ja siedze w domku... widze ze Havoczek tez przed kompem.
wracam jutro jak byscie mieli ochote pobaraszkowac w sobote na polach to chetnie pokatuje was swoim towarzystwem :twisted: :wink:

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 27 maja (pt) 2005, 23:18:28

Ano siedze przed kompem bo zapomnialem ze obiecalem pewnemu Holendrowi udostepnic plytke i rozmowe 8)

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 28 maja (sob) 2005, 01:08:32

Koncert bardzo mi sie podobal choc przyszedlem z drobnym poslizgiem. Po Eurowizji przywrocil mi nadzieje ze jednak Polak potrafi zrobic jakis spektakl efektownie i z sensem.

Z kroniki towarzyskiej moge tylko za pamieci wspomiec ze co prawda Ato nie widzialem za to przemknal mi gdzies przed oczami Regis. Wiecej moze napisze przy okazji w wolnej chwili.

Tia na Polach juz dzisiaj w pewnym sensie bylismy :D Ekipa w skladzie Neema, Happy, Agata, Seize et moi po koncercie prowadzac dysputy (filozoficzno-psychologiczno-personalno-czy oczyms zapomialem-wspominkowe) posilala sie piwem w Zielonej Gesi. Z tego co zrozumialem wiekszosc w sobote jest albo zajeta albo nie ma ochoty dzialac. Jesli o mnie chodzi na pewno zaliczam jutro imieniny, grilla (i smazenie sie) na dzialce.

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 28 maja (sob) 2005, 01:13:21

Dokladnie - ja tylko powtorze : calosc byl naprawde dobrze wykonana, zywo z werwa nalezna i wogole - a jeszcze to ze pokazywane bylo tlumaczenie to juz wogole [choc momentami wprawialo mnie w skryte zaklopotanie]. Warto bylo byc - moim zdaniem.

Lenka
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Lenka » 28 maja (sob) 2005, 10:12:41

Naprawdę koncert robił wrażenie!Olbrzymie ekrany i lasery, które wzbogaciły projekcję bardzo cenionego scenografa Giorgosa Stylianou Matsisa.
Najbardziej rozbawił mnie taki facet(na bezdomnego wyglądającego) z dyktafonem i z watą spacerujący.Widocznie "muzyka łagodzi obyczaje".Niezła też była ta policja po dachu skakająca,ciekawa jestem kogo wypatrywała(szpiegów? :roll: )
Niestety,nie spotkałam WSH-ów czy NC.

Już dzisiaj kolejny koncert skierowany do młodszego odbiorcy "Nowe Brzmienia z nad Renu". Wezmą w nim udział najciekawsze formacje klubowe, rockowe i prezentujące muzykę popularną z Kolonii, Hamburga, Monachium i Berlina. Wystąpią min. specjalizująca się w ulicznych występach Tätärä, Schläl Sick Brass Band & Kristi Stassinopoulou, grający tzw. world music, pop-rockowe Tele i rewelacyjna gwiazda niemieckiej sceny muzycznej Mia.
Koncert poprowadzą: Agata Konarska i Steffen Möller, najbardziej chyba znany Niemiec, mieszkający w Polsce.

Ja wczoraj obchodziłam imieninki i jutro też.Magdaleny jest 27 i 29 :wink:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 28 maja (sob) 2005, 11:59:44

A ktore to te wlasciwe imieninki? :D Ja w teorii obchodze 11 razy w roku ;) Wszystkiego najlepszego w kazdym razie Lenka :)

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 28 maja (sob) 2005, 12:28:43

Widze ze Wasz wczorajszy wypad nalezal do udanych :wink:

Lenka
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Lenka » 28 maja (sob) 2005, 16:28:06

Dzięki Sinar!Ja tobie też życzę wszystkiego dobrego,żeby "ur dreams come true.." :wink:
Nie wiedziałam,że Sinar to Grześ. :mrgreen: Od razu przyszedł mi na myśl wierszyk
"Szedł Grześ przez wieś,worek piasku worek niesie,a przez dziurkę piasek ciurkiem sypie się za Grzesiem.." :wink: Pewnie go znasz!
Ja właściwie obchodzę moje imieninki jutro.Chętnie zrobię imprezę i wszyscy będą zaproszeni,ale dopiero po sesji.Havok będzie miał blisko do mnie :wink:

Ato
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: Ato » 28 maja (sob) 2005, 17:58:28

sinar pisze:...co prawda Ato nie widzialem..
nic dziwnego bo sie zjawilem w ostatniej chwili i usiadlem z tylu na murku. stamtad widok byl bardzo dobry, ale z naszych nikogo nie wypatrzylem.

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 29 maja (ndz) 2005, 15:38:21

A jak tam tak siedzieliscie to zmawialiscie sie moze na jakis nastepny tego tupu wypad? Wiem od operacyjnych (tajnych agentow wsrod tych co tam byli) ze po Carminie jeszcze sie zalogowaliscie w ZG, no i moze tam cos ustalaliscie. Nie wierze od razu mowie ze rozmawialiscie tylko o tym jaka jest pogoda ale o nastepnych spotkaniach chyba tez :roll: :?:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 29 maja (ndz) 2005, 20:40:20

ZG? A tak prawda najpierw byla akcja "Karmimy Barana" a pozniej "Poimy Zielona Ges" ze uzyje jezyka operacyjnego :mrgreen: Tak pamietaj grzeczne dziewczynki zawsze sprowadza cie na wlasciwa droge :) Wystarczy troche imbiru wyczuc. I juz wracasz po 24 (godzinie oczywiscie).

A czy to zrodlo operacyjne to juz wyschlo czy wysuszylo sie ze nie wiesz co ustalilismy. Faktycznie rozmawialismy doszlismy do wniosku ze wszyscy bedziemy miec duzio duzio wolnego czasu i to juz niedlugo :D W lipcu a raczej tak w 2. polowie ;) :D

A powazniej AW cos wspominal w srode o imprezie konczacej rok.

visenna-chan
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: visenna-chan » 30 maja (pn) 2005, 13:06:20

brzmi ciekawie :D
jak skoncza mi sie egzaminki na ASP to bede miala tyle wolnego czasu, ze nie bede wiedziala co z nim zrobic 8)
havoczku pamietaj ze jestesmy zaproszeni do A. Kosno na wakacje :wink: trza sie przygotowac psychicznie... pewnie wypedzi nas w gory :mrgreen: :twisted: , a te swietokrzyskie sa poprostu piekne :D

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 30 maja (pn) 2005, 17:20:08

jak ja skoncze sesje, skoncze praktyki i skoncze techniki sprzedazy w lipcu to bede mial tyle czasu ze ho ho. Czytaj postaram sie wygospodarowac sobie wolne 3 dni jak sie uda (piatek+weekend) aby pojechac jak co roku na festiwal Castle Party do Bolkowa. O ile sie uda juz trzymam kciuki za to!! 8)

ODPOWIEDZ