Jak wrażenia po imprezie???

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

Post autor: aw » 03 lip (ndz) 2005, 13:55:11

hmm, bardzo mi przykro, ze nie mielismy okazji sie poznac :( , moze bylas zbyt niesmiala, a może ja ? ;) nastepnym razem zrobimy oficjalną prezentacje kociaków, tak aby wszyscy ich rozpoznawali i mogli objąć opieką :)
co do alkoholu, to znam takie osoby, ktore nic nie pily - bylem jedna z nich - i swietnie sie bawily; pomijajac fakt, ze sposrod moich najblizszych kompanow zabawy nie zauwazylem by ktos wychylil wiecej niz szklanake moze dwie piwa - tak przynajmniej wynika mi ze statystyk kuponowych
co do next time - to poczynimy lepsze przygotowania muzyczne i zastanowimy sie jak wkomponować świeżynki w srodowisko

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 03 lip (ndz) 2005, 14:13:32

Fakt. ja wszystkich ktorych z widzenia lub osobiscie nei znalem traktowalem jak "tubylcow" czyli ludzi ktorzy zwyczajnie przychodza do tego klubu sie pobawic. Faktycznei by sie przydala taka prezentacja, bo i nowych daloby sie rozpoznac a i nei byloby takich przykrych sytuacji ze ktos czuje sie nei swojo. Obsession mam nadzieje ze za bardzo nei potraktujesz tego jako norme w WSR. Reszta sie dobrze bawila wspolnie, jak juz sie oswoisz tez bedziesz sie dobrze bawic :wink:

btw. muzyki. Nie wiem ja psioczylem wiecej przed impreza niz w trakcie. Jednak jak juz sie czlowiek wczuje to i mozna sie "pogibac" :wink: AW Tobie tez jakos sie dobrze skakalo :D Muzyka ta jednak szybko "wysysala" zapasy energii. Nie powiem teraz to odczuwam :? No i sie jednak okazuje ze kobiety sa gorszymi DJ (w tym przypadku) niz faceci. To co puscila ta kobieta bylo poprostu psychodelia ktorej nei dosc ze nei dalo sie wyczuc na parkiecie to jeszcze sluchac bylo trudno.....

yarlan
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: yarlan » 03 lip (ndz) 2005, 14:28:57

Dobrze ze byly dwie salki... no i kanapy mi sie podobaly, jak czlowiek padl to ciezko bylo sie podniesc :D

yarlan
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: yarlan » 03 lip (ndz) 2005, 14:34:23

obsession: trzeba bylo zagadac do kogos ze jestes nowa i co by cie oprowadzil po towarzystwie :]
Pewnie ci z dziennych wzieli cie za zaoczna a zeciaki za dzienna :)

zyrafa
Ekspert
Ekspert

Post autor: zyrafa » 03 lip (ndz) 2005, 15:58:03

:D w sumie całkiem fajnie było- do np. imprezy walentynkowej, to jej dużo brakowało, ale zawsze.
Dla mnie to dużą niespodzianką było otrzymanie nagrody za pierwsze miejsce w głosowaniu na MISIE FORUM 2005. Tzn., wiedziałam, ze takowe miejsce zajęłam, ale nie spodziewałam się oficjalnego nagrodzenia i fotoreporterów ;) ( swoją drogą- czekam na foty :] ).]
Muzyka była taka sobie, jak na mój gust, a poza tym cosik brzusio mnie wczoraj bolał i nie wyszłam na parkiet wogóle :(.
Pogadałam z ludźmi, pośmiałam się... Szkoda, że tak mało osób przyszło... Tzn. nawet nie tyle przyszło, co szybciej wyszło niż weszło.
Aha- sympatycznie się gadało z tym chłopaczkiem za ladą:). Na końcu zrobił mi pysznego drinka z sokiem z czarnej porzeczki. Pycha
Ok. 23 zgłodniałam i z Miluuutką+ jej dwoma kolegami i Kasią pojechaliśmy do Macka cosik wszamać. Wróciliśmy, jeszcze troszkę pobyłam no i zrobiliśmy w tym samym składzie ok. 24.30, może 1:00 wyjazd z newdeep i pojechaliśmy na chwile do kaczki, a potem zostałam podwieziona pod sam dom w grodzisku na godz. 3:00. Tak fajnie się złożyło, że jeden z kolegów Ani, też mieszka w Grodzisku:). Super, że tak się złożyło, bo pierwszy pociąg miałabym dopiero 5:32, więc w domu na 7 bym dotarła:/.
Nom, ale bardzo maluśko wypiłam, więc czuję się dzisiaj wyśmienicie, nie mam kaca, nic mnie nie boli i zaraz wychodzę z domu i znowu wrócę ok 3 do domciu- naszczęście dzisiaj wypad do Grodzia.
Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za bardzo fajną imprezę :). Dziękuje sw i aw za ich bardzo pozytywne podejście do mojej osoby- poczułam się naprawdę bardzo wyjątkowo. Mam nadzieje, że pozostanę w waszej pamięci na długo, a pomogę Wam w tym – postaram się pojawiać nadal na szkolnych imprezach. Z forum również nie zniknę tak szybko... do końca życia i jedne dzień dłużej.

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Króciutkie podsumowanie imprezy

Post autor: s_wojtkowski » 03 lip (ndz) 2005, 16:41:42

Dziękuję wszystkim za wspólną zabawę. Sam też bawiłem się dobrze. Cieszę się, że wszyscy zwycięzcy ankiet Misia-Forum i Miś-Forum byli obecni i osobiście oderali nagrody. Gratuluję. I do zobaczenia.
PS. Uważam, że tyle pięknych kobiet co w WSR to nie ma w żadnej innej szkole.

obsession
Nowy(a)

Post autor: obsession » 03 lip (ndz) 2005, 17:24:26

yarlan, heh, próbowałam...:] zagadałam tez do paru 'nowych' których bynajmniej dosyc łatwo rozpoznałam...
i wiekszosc byla podajrze ze strategii i w dodatku z dziennych...
a ja bede na fotografii na zaocznych :)

nio to do zobaczenia na nastepnej imprezie........:)

Żyrafka gratuluje :)

Homer_Simpson
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Homer_Simpson » 03 lip (ndz) 2005, 18:24:26

Rozumiem, że można narzekać na techno no ale nie wiem jak można narzekać na minimal - elektro :?: Oczywiście lepszy jest drum and bass no ale jak zdążyłem zauważyć w WSR jest przewaga osób, które nie lubią muzyki undergroundowo elektronicznej 8)

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 03 lip (ndz) 2005, 18:34:53

Homer_Simpson pisze:ale nie wiem jak można narzekać na minimal - elektro :?:
Jezeli chodzi o to co zapuszczala ekipa Drive to fakt niejednokrotnie bylo to ciekawsze w brzmieniu niz opcja Horyzont. Przy kilku wizytacjach w elektro roomie mozna bylo trafic na naprawde ciekawe klimaty - alternatywy bardziej przeze mniechyba przyswajalnej :]

Homer_Simpson
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Homer_Simpson » 03 lip (ndz) 2005, 18:40:58

Do zdania "ale nie wiem jak można narzekać na minimal - elektro :?: dodaje jeszcze " :wink: " bo to nie miało oznaczać mojego zdziwienia tym, że JAK TO NIE MOŻNA LUBIĆ MINIMALU tylko joke :wink:

Lenka
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Lenka » 03 lip (ndz) 2005, 18:55:50

Niestety ja wyszłam dość szybko.Chciałam oczywiście zdąrzyć na ten koncert www.live8live.com a szczególnie na Pink Floydów.
Było nieźle,tylko ta muzyka. :cry: Wiem,że gusta muzyczne są różne i zawsze trudno wszystkim podpasować.Można by było tą kotarę z piątki wziąć i transmitować ten live8live koncert :wink: haha.
Ale co tam,fajnie było zobaczyć WSR-ów w innych realiach niż szkolych.
Happy,AW i Sławkowi dziękuję za ten komitet powitalny i wszystkim za oklaski za 6 miejsce.Żyrafie gratuluje wygranej(Zasłużenie!),a organizatorom wyboru miejsca.Na kolejną imprezkę bardzo chętnie wpadnę.

visenna-chan
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: visenna-chan » 03 lip (ndz) 2005, 21:07:04

Ja tam uwazam imprezke za udana. W sumie pasuje mi kazda muzyka jesli tylko towarzystwo jest mi mile 8) a tak bylo w tym przypadku wiec bawilam sie swietnie :mrgreen: Mam cicha nadzieje, ze powtorzymy to jeszcze kiedys... najlepiej jak najszybciej :twisted:

Byla w prawdzie mala niedogodnosc pod koniec imprezy(w postaci natreta) ale tu nasi mescy straznicy moralnosci sprawili sie wysmienicie broniac nas wlasna piersia :wink:
no... i to chyba na razie tyle... ide odsypiac 8) :?

yarlan
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Re: Króciutkie podsumowanie imprezy

Post autor: yarlan » 03 lip (ndz) 2005, 21:35:53

wojtkowski pisze: PS. Uważam, że tyle pięknych kobiet co w WSR to nie ma w żadnej innej szkole.
:D - jestem tego samego zdania 8)

yarlan
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: yarlan » 03 lip (ndz) 2005, 21:37:32

obsession pisze:a ja bede na fotografii na zaocznych :)
W takim razie napewno sie zobaczymy w szkole, ale wczesniej czeka nas jeszcze imprezka z okazji zakonczenia semestru... bo z tego co sie orientuje to ta byla z okazji rozpoczecia wakacji :lol:

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Re: Króciutkie podsumowanie imprezy

Post autor: s_wojtkowski » 04 lip (pn) 2005, 10:35:24

yarlan pisze:
wojtkowski pisze: PS. Uważam, że tyle pięknych kobiet co w WSR to nie ma w żadnej innej szkole.
:D - jestem tego samego zdania 8)
Dziękuję Ci yar za dostrzeżenia tego zdania. Myślę, że warto jeszcze bardziej docenić na codzień to towarzystwo. Idea warto propagowania... i grzechu (?!)

ODPOWIEDZ