O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
kotlin
- Nowy(a)
autor: kotlin » 09 lip (sob) 2005, 11:58:26
Reklamy keczupu kotlin są swietne!!! Bardzo mi sie podobają!!! No i są przezabawne

Faktycznie super jest ta reklama za Parówkami choć ja osobiście wolę ta z kanapkami... może dla tego, że są tam zabawniejsze stroje...

wszystkie reklamy keczupu Kotlin znajdziecie na www kotlin com pl
Sinar: serio twoja przyszła bratowa grała jedną z paróweczek??? A, która parówka to była? Ta blondynka z torebka czy ta bunetka z grzuwką?... Bo kiedys szukałam w necie jakiś informacji o aktorkch występujacych w tych reklamach i nic takiego nie znalazłam...

-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 09 lip (sob) 2005, 23:41:38
Jeszcze jedna nominacja do czerwca. Nivea Haircare nowy zakiecik. Przypomialy mi sie niedawne wyjazdowe zajecia z kreatywnosci w reklamie i mesko-damskie (marsjansko-wenusjanskie?) postrzeganie swiata. Kurcze facet sie naprawde postaral po paru tygodniach zauwazyl nowy kolor na jej glowie a ona tu o nowym zakieciku
Kotlin no dokladnie to ta paroweczka z grzywka. A czy faktycznie bratowa coz to sie okaze. To juz tam tylko od nich zalezy jak im sie ulozy

W kazdym razie jeszcze zareczyn nie bylo. W sumie sie troche dziwie przeciez ten keczup caly czas na nia leci
PS. Nowa ankieta w poniedzialek
-
kotlin
- Nowy(a)
autor: kotlin » 09 lip (sob) 2005, 23:58:23

To masz znaną (przyszłą) bratową...

a inne aktorki też znasz..?
a co Twoja znajoma mówiła na swoj występ w reklamie...?
Choć ja caly czas obstaje przy zdaniu, że bardziej mi sie podobała reklama z kanapkami, ale parówki są na 2 miejscu...
-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 10 lip (ndz) 2005, 00:35:54
Tia widze ze Radio Erewan musi uscislic kilka faktow

Brat jest cioteczny nei rodzony stad nie jest to tak ze bardzo czesto rozmawiamy tym bardziej o reklamach.
Coz zdjecia byly na Polach ale to juz mowilem. Przeszla casting i spodobala sie. Nawet glos jest jej orginalny. No i jeszcze dostala za to okragla sumke. Fajna przygoda

Mysle ze kazdy na jej miejscu bylby tez zadowolony
PS. Skad Twoje zainteresowanie reklamami Kotlin i wlasnie taki nick?