Reklama Miesiąca - Maj 2005

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

Najlepszą reklamą w maju była reklama:

Czas głosowania minął 30 cze (czw) 2005, 19:32:19

Dog in the fog - TV
0
Brak głosów
Telefony LG - TV
0
Brak głosów
Rexona - faceci biegaja po budynkach...
3
17%
Plus - TV - Kopytko
8
44%
Dog in the fog - baner (ze slowniczkiem)
0
Brak głosów
Dom Bank - TV - Wibrator w ciescie
2
11%
WBK - TV - Kto to jest Zbyszek
3
17%
Nikefree
1
6%
Carlsberg - TV - witaj w swiecie Carlsberga
1
6%

Liczba głosów: 18

kotlin
Nowy(a)

Reklamy keczupu kotlin

Post autor: kotlin » 09 lip (sob) 2005, 11:58:26

Reklamy keczupu kotlin są swietne!!! Bardzo mi sie podobają!!! No i są przezabawne :D Faktycznie super jest ta reklama za Parówkami choć ja osobiście wolę ta z kanapkami... może dla tego, że są tam zabawniejsze stroje... :wink: wszystkie reklamy keczupu Kotlin znajdziecie na www kotlin com pl

Sinar: serio twoja przyszła bratowa grała jedną z paróweczek??? A, która parówka to była? Ta blondynka z torebka czy ta bunetka z grzuwką?... Bo kiedys szukałam w necie jakiś informacji o aktorkch występujacych w tych reklamach i nic takiego nie znalazłam... :cry:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 09 lip (sob) 2005, 23:41:38

Jeszcze jedna nominacja do czerwca. Nivea Haircare nowy zakiecik. Przypomialy mi sie niedawne wyjazdowe zajecia z kreatywnosci w reklamie i mesko-damskie (marsjansko-wenusjanskie?) postrzeganie swiata. Kurcze facet sie naprawde postaral po paru tygodniach zauwazyl nowy kolor na jej glowie a ona tu o nowym zakieciku :D

Kotlin no dokladnie to ta paroweczka z grzywka. A czy faktycznie bratowa coz to sie okaze. To juz tam tylko od nich zalezy jak im sie ulozy :) W kazdym razie jeszcze zareczyn nie bylo. W sumie sie troche dziwie przeciez ten keczup caly czas na nia leci ;) :D

PS. Nowa ankieta w poniedzialek

kotlin
Nowy(a)

Post autor: kotlin » 09 lip (sob) 2005, 23:58:23

:D
To masz znaną (przyszłą) bratową... :P a inne aktorki też znasz..?
a co Twoja znajoma mówiła na swoj występ w reklamie...?
Choć ja caly czas obstaje przy zdaniu, że bardziej mi sie podobała reklama z kanapkami, ale parówki są na 2 miejscu...

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 10 lip (ndz) 2005, 00:35:54

Tia widze ze Radio Erewan musi uscislic kilka faktow ;) :D Brat jest cioteczny nei rodzony stad nie jest to tak ze bardzo czesto rozmawiamy tym bardziej o reklamach.

Coz zdjecia byly na Polach ale to juz mowilem. Przeszla casting i spodobala sie. Nawet glos jest jej orginalny. No i jeszcze dostala za to okragla sumke. Fajna przygoda :) Mysle ze kazdy na jej miejscu bylby tez zadowolony

PS. Skad Twoje zainteresowanie reklamami Kotlin i wlasnie taki nick?

ODPOWIEDZ