Warszawa zakorkowana!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
Warszawa zakorkowana!
Rany co się dzieje - korki atakują!!!
W życiu nie widziałam takich korków w warszawie jak teraz. Próbowałam wyjechać z pragi do centrum - ponad 2 godziny! Masakra! Jak teraz normalnie gdziekolwiek dojechać?
W życiu nie widziałam takich korków w warszawie jak teraz. Próbowałam wyjechać z pragi do centrum - ponad 2 godziny! Masakra! Jak teraz normalnie gdziekolwiek dojechać?
-
- Czasami coś napisze
ech... jest mega-remont torowiska przy 4-ech Śpiących, skrzyżowanie Targowej z Al. Solidarności.Ato pisze:moze to glupie pytanie bo pewnie wszyscy to wiedza, ale co bedzie 20 lipca?
Środek skrzyzowania jest rozbabrany, zrobili takie niby-rondo na około gdzie ruch niemal zastyga, zator autobusów (kierowcy stają i wyłączają silnik, mają rację: oszczędzają paliwo i nie emotują spalin) kończył się dziś w okolicach Tesco.
-
- Nowy(a)
-
- Czasami coś napisze
Gdyby chodziło o wybudowanie nowego węzła (na miarę ronda Żaba) komunikacyjnego, przejazdu podziemnego pod Targową, to prosze bardzo, niech by sobie ryli. Ale oni przecież tylko tory wymieniają, cóż można zrobić w 10 dni?
Szkoda tylko, że Warszawiaków ekipa remontowa wzięła z zaskoczenia, nie słyszałem komunikatów, na przystankach nie było obwieszczeń, nie wiadomo po co te szyny wymieniają... 0 akcji uświadamiającej dla kierowców. I mam być jeszcze wdzięczny Kaczyńskiemu? Proszę tego ode mnie nie wymagać.
Szkoda tylko, że Warszawiaków ekipa remontowa wzięła z zaskoczenia, nie słyszałem komunikatów, na przystankach nie było obwieszczeń, nie wiadomo po co te szyny wymieniają... 0 akcji uświadamiającej dla kierowców. I mam być jeszcze wdzięczny Kaczyńskiemu? Proszę tego ode mnie nie wymagać.
-
- Zaczyna działać
Cholerne dziadostwo. Slowa sie koncza. Jesli ktos chce zazartowac, to jest jednym z rodzajow czarnego humoru na ktorym sie nie znam ja i wiekszosc ludzi. Powinni za to bardzo karac.
Przez to klamanie ludzie przestaja wierzyc w jakiekolwiek zagrozenia, co kiedys moze sie tragicznie skonczyc. Czytajac teraz news w onetu, mozna przeczytac:
Przez to klamanie ludzie przestaja wierzyc w jakiekolwiek zagrozenia, co kiedys moze sie tragicznie skonczyc. Czytajac teraz news w onetu, mozna przeczytac:
Jesli cos naprawde mialo by sie zdarzyc, to nie dosc ze tacy ludzie zrobia sobie krzywde to uniemozliwia sprawna organizacje sluzb porzadkowych. Padaka jednym slowem.Tymczasem warszawiacy bagatelizują taśmy policyjne, i nawoływania przez megafony o opuszczeniu m.in. przejście w pobliżu stacji metra Warszawa-Centrum. "Bomba ? Jaka bomba, niech pokażą, to ją rozbroję" - powiedział starszy mężczyzna. "Znowu jakieś ćwiczenia" - mówiła PAP jedna z kobiet przechodzących przejściem.
-
- Nowy(a)
dziś pobiłam rekord czasu jazdy z Pragi na Mokotów. całe 4 godziny. Najpierw czekałam na jakiś autobus z pragi lub tramwaj. Po 50 minutach czekania, stwierdziłam, że pójde z buta do metra. Po ogromnym wysiłku, marszu w gigantycznym upale chciałam wejść do metra. I co? Metro nie jeździ!!! Kolejna wędrówka do jakiegoś tramwaju, na który trzeba było sobie poczekać z pół godziny, a potem wlec się nim ogromny kawał.
KOSZMAR!!!
KOSZMAR!!!