Narcyz Club ->> Be or not to be....

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ

Czy jesteś za oficjalnym otwarciem Klubu Narcyza w WSR?

Tak to bardzo dobry pomysł !!!
24
49%
Raczej tak
6
12%
Nie mam zdania na ten temat
6
12%
To chyba nie jest dobry pomysł
4
8%
Jestem absolutnie przeciw takiemu klubowi !!!
9
18%

Liczba głosów: 49

Neema
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: Neema » 25 lip (pn) 2005, 20:42:03

Kesonex pisze:Czy mozna rozumiec ze klub sie rozpada!! :cry:
Może przede wszystkim najpierw wyjaśnię czym jest Narcyz Klub (przynajmniej dla mnie i chyba nie tylko).

Wiec NC to nic innego jak ludzie którzy go tworzą, jak paczka znajomych którzy wspólnie udzielają się na forum, gadają na gg i wychodzą na pifko, imprezki, potańcówki, spotkanka.

NC to nie jest żadna sekta ani żadna poważna organizacja, to taka zabawa aby urozmaicić życie na forum i po za nim.
Dla mnie od początku i nadal jest to niewinna zabawa w wymyślanie tytułów członkom klubu, historii życia, intryg, romansów powiązań itd wszystko to po to aby było przyjemniej weselej i ciekawiej.

Wszelkiego rodzaju dyskusje, ogłoszenia a nawet te podania to dalszy ciąg rozrywki fundowany przez nas dla forumowiczów, nie mówię jednak że wszystko to jest oszustwem bo w każdej wypowiedzi znajduje się cos z prawdy dlatego tez jest mi/nam bardzo przykro po tym co napisał Havok w swoim podaniu.

Jeśli rozpatrywać NC jako grupę znajomych to wyszło by na to że uznałeś Havoku że cię ograniczamy, pozbawiamy cię wolności, nie wprowadzamy do twojego życia nic nowego i spędzanie z nami czasu nie spełnia żadnych twoich potrzeb gdyż nie realizujemy żadnego ambitnego planu.

Oczywiście że można się spotykać, gadać i wspólnie wychodzić nie nazywając się Narcyzkami i oczywiście to iż uznałeś ze chcesz odejść z klubu nie oznacza ze nie będziemy wspólnie z tobą wychodzić ale tez ta chęć odejścia i jeszcze tak ostre powody jest dla mnie dziwna.

Ja myślę ze miło jest gdzieś należeć i miło jest czytać że Narcyzki znów bawiły się na polach albo że Narcyzki tańczyły do białego rana mimo że inni dawno zrezygnowali albo że znów odbyło się spotkanie NC. Ja to traktuje jako po prostu nazwę nas jako znajomych która pomaga w identyfikacji i urozmaica wypowiedzi na forum.

Narazie kończe bo chyba zaczynam się powtarzać.

Pozdrawiam wszystkich.

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 25 lip (pn) 2005, 21:41:17

Neema pisze:jest mi/nam bardzo przykro po tym co napisał Havok w swoim podaniu.
Przykro mi z tego powodu...
Neema pisze: Oczywiście że można się spotykać, gadać i wspólnie wychodzić nie nazywając się Narcyzkami i oczywiście to iż uznałeś ze chcesz odejść z klubu nie oznacza ze nie będziemy wspólnie z tobą wychodzić ale tez ta chęć odejścia i jeszcze tak ostre powody jest dla mnie dziwna.

Dlaczego ostre :) ? Sama mi na gg powiedzialas ze zeby odejsc trzeba napisac podanie. A zeby podanei nie bylo jakies chlamowate to napisalem je jezykiem oficjalnym + literowki 8)

Czyli jednak zeby gdzies wspolnie wychodzic to moze nie trzeba nalezec do NC ale wypadaloby? No nic mam nadzieje ze w praktyce sie to nei potwierdzi :)
Neema pisze: Ja myślę ze miło jest gdzieś należeć i miło jest czytać że Narcyzki znów bawiły się na polach albo że Narcyzki tańczyły do białego rana mimo że inni dawno zrezygnowali albo że znów odbyło się spotkanie NC. Ja to traktuje jako po prostu nazwę nas jako znajomych która pomaga w identyfikacji i urozmaica wypowiedzi na forum.
Ja naleze do klanu narazie tylko i mi starcza. Strashnie duzo czasu mi on pochlania... [thought] Ah zreszta nie ma co mowic temat jest przykry :cry:

Wogóle sprawy nie potoczyły sie to tak jak myslalem ze sie potocza...
Za swoje bledy jednak bede placil :roll: :(

*wszelkie prawa do literowek moich zastrzezone :P

Neema
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: Neema » 25 lip (pn) 2005, 23:55:59

Havoc pisze: Czyli jednak zeby gdzies wspolnie wychodzic to moze nie trzeba nalezec do NC ale wypadaloby? No nic mam nadzieje ze w praktyce sie to nei potwierdzi :)

Wogóle sprawy nie potoczyły sie to tak jak myslalem ze sie potocza...
Za swoje bledy jednak bede placil :roll: :(
Co do pierwszego cytatu to zupełnie nie to miałam na myśli wiec nie wiem, czemu nadinterpretujesz moje słowa?

Po drugie, nie wiem jak chciałeś, aby się sprawy potoczyły, ale przyznaje ze cieszę się z tego iż nas zrozumiałeśi zrobiło ci sie troche przykro tak jak nam.

Pamiętaj jednak, że każdemu daje się drugą szanse o ile ten ktoś naprawdę chce ja otrzymać.

yarlan
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: yarlan » 26 lip (wt) 2005, 07:20:55

TO jak tam NC ?
Kiedy jakas impra polaczona z tupaniem na parkiecie ?

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 26 lip (wt) 2005, 09:55:29

yarlan pisze:TO jak tam NC ?
Kiedy jakas impra polaczona z tupaniem na parkiecie ?
Impry są codziennie do białego rana..... :wink:
Teraz na tańce wybywamy w sobotę! Do upadłego... 8)
Zapraszamy wszystkich sympatyków i szprzymierzeńców! Szczegóły zostaną podane w poźniejszym terminie....

Rzecznik prasowy NC

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 27 lip (śr) 2005, 17:03:43

Uwaga!! Wszystkie Narcyze!!
W najbliższy piątek na polach mokotowskich impreza (kolacja służbowa/impreza integracyjna/business supper) obecność obowiązkowa!! Dotyczy to wszystkich członków NC także tych, którzy pozostają w zawieszeniu i tych, którzy z niejasnych jak dotąd powodów złożyli jakieś rezygnacje....

Matka WSR-owców!

Neema
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: Neema » 27 lip (śr) 2005, 17:26:14

Ojć, ojć coś sobie złego przypomniałam :|

Nie wiem czy będę mogła być w piątek na imprezie, nie wiem czy w ogóle w Warszawie w tym czasie będę :(

:cry:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 27 lip (śr) 2005, 17:44:33

Dear Wife po po prostu przeniesie sie to na jutro i wszyscy beda zadowoleni. Logiczne. No ale niech sie jeszcze Mozg z MC wypowiedza bo malo czasu na zmiany zostalo...

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 28 lip (czw) 2005, 01:40:36

MC Havoc got a lil' confused so i decided not to make an official statement in this matter :D 8)

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 28 lip (czw) 2005, 02:03:33

Nie potwierdzasz i nie zaprzeczasz jak rasowy rzecznik :lol: Czy mozna Cie kwotowac znaczy sie cytowac Master C.? :D

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kesonex » 28 lip (czw) 2005, 11:28:28

A to okej wlaczajac jedno zdanie jestem tylko sprzymierzencem tak??

Wiec nadal jestem z wami czy nie??

Nie no chyba nadal jestem zzzzzz eseseseeeeee tam...

Czemu sie klocicie przecie bez wzgledu jak sie poznalismy tak sie rozstaniemy mam tylko nadzieje ze nei bedzie to szybko lecz kiedys cos wspolnie mimo wszystko stworzymy cos ku pamieci szkoly, pracy, ludzi z WSR i nie tylko!!!Hipla mnie bierze ale pomysl mam niezly:)

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 28 lip (czw) 2005, 12:27:28

M.C. Hav i like that 8) Stylowe wykonczenie :D Jeszcze tylko dorobic ideologie i moglo by byc

yarlan
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: yarlan » 28 lip (czw) 2005, 12:33:14

Moze ktos podsumowac w dwooch trzech zdaniach gora jaki jest obecny status NC?? Podobno kiedys bylem nominowany do posadki przewodniczacego (pomimo iz nie bylem czlonkim NC)... wiec w sumie warto wiedziec co sie dzieje :]

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 28 lip (czw) 2005, 12:39:25

Jak w rodzinie może być przewodniczący?? Klub ma się świetnie a to za sprawą nowego, bardzo aktywnego i pełnego życiowej energii członka, który dba o dynamiczny i wielowymiarowy rozwój naszej nie do końca tajnej orgaznizacji!! A Ty i Keso jesteście sprzymierzeńcami! Dwoje z członków lewituje chwilowo w kosmosie, ale wrócą już niebawem! 8) Gdyż jak raz się do klubu dołączy to już działa to jak narkotyk! :P

yarlan
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: yarlan » 28 lip (czw) 2005, 12:40:59

Happy pisze:nowego, bardzo aktywnego i pełnego życiowej energii członka
He ?
O kim mova ??

ODPOWIEDZ